Cine este Emi de la Power Couple. A absolvit două facultăți

 Dumitrache Laura
.

Cine este Emi de la Power Couple. Emi, Cuza și Cucu fac parte din trupa Noaptea Târziu, iar parodiile celor trei au devenit cunoscute și fredonate de sute de români. Cu toate că numele lui este cunoscut de multă lume, puțini sunt cei care știu ce studii are Emi și cu cine se iubește de ani buni. Acesta participă acum la Power Couple alături de soția lui, Mădălina.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Emi de la Power Couple. O nouă emisiune a debutat la Antena 1, luni, 5 februarie. Power Couple a adus în prim-plan 9 cupluri celebre din România, pregătite să treacă prin cele mai neașteptate provocări. Printre participanți se află și Emi, cunoscut ca artistul de la Noaptea Târziu, și soția lui, Mădălina.

emi cin eesteemi cin eeste

Citește și: Cuza și Emi de la Noaptea Târziu participă la Asia Express 4:”Testăm prietenia”

Citește și:Cuza de la Noaptea Târziu, mesaj la adresa unuia dintre colegii de trupă:„Nu vreau să fiu un ipocrit care de dragul camerei…'

Citește și:Cum a fost afectată Ileana Badiu de menopauză:”Am făcut totul pentru ca dezechilibrul hormonal să nu fie traumatizant”

Citește și: David Popovici a revenit în țară!Cine l-a așteptat la aeroport, deși nu a existat o festivitate oficială

Emi – Viață personală

Cine este Emi de la Power Couple. Emi, pe numele său real Emanuel Popescu, s-a născut în Târgu Jiu. Acesta are părul brunet, barbă și ochii căprui.

Emi este bun prieten cu artistul Cuza încă din copilărie, iar cei doi au fost chiar colegi de bancă. Prietenia lor este foarte strânsă, iar acest lucru s-a văzut și în emisiunile Asia Express și Te cunosc de undeva, unde au făcut o echipă nemaipomenită. Proiectul Noaptea Târziu i-a făcut faimoși pe cei trei, deși Emi recunoaște că nu a avut nicio interacțiune cu lumea artistică până să formeze trupa.

Emi trăiește o poveste de iubire de peste 4 alături de Mădălina, iar în timpul emisiunii Asia Express, sezonul 4, și-a cerut iubita în căsătorie. Tot atunci, tânărul a recunoscut că iubita lui a fost cea care l-a ajutat să treacă peste momentele dificile din viața.

Vreau să-i spun ceva Mădălinei. Într-un moment în care totul părea că se duce în jos și mi se înecau corăbiile. Ea a apărut în viața mea și m-a stabilizat. M-a calmat, a fost lângă mine în niște perioade foarte grele. O iubesc, nu avem o poveste de 70.000 de ani împreună. Nu sunt bun la asta, nu am mai făcut asta niciodată și nici nu vreau să o mai fac.(…) Mi-am imaginat momentul ăsta, așa că, vrei să te măriți cu mine?', a fost discursul lui Emi la acel moment.

Emi și soția lui, Mădălina, s-au cunoscut pe Instagram

Emi și Mădălina de la Power Couple s-au cunoscut pe Instagram, în 2021. Ea a făcut primul pas, dându-i follow lui Emi și reacționând la una dintre postările lui. Prima întâlnire a fost în pandemie, imediat după restricțiile impuse de pandemie, Emi mărturisind că lucrurile au evoluat natural între ei, chiar dacă Mădălina a avut nevoie de timp pentru a se adapta la stilul lui de viață, care, prin prisma jobului, presupune numeroase ocazii de socializare.

„Noi suntem obișnuiți să mai fim plecați. El în concerte, eu în congrese, dar două luni a fost prea mult. Nu a fost nici ușor, dar au trecut repede', spunea Mădălina.

Emi de la Power Couple s-a însurat în 2023

Cine este Emi de la Power Couple. Nu a mai durat mult, iar Mădălina și Emi de la Noaptea Târziu s-au căsătorit. Cununia civilă a avut loc pe data de 6 iunie 2023, iar la o săptămână distanță au făcut și nunta. Evenimentul a avut loc într-un restaurant din Capitală, iar nași le-au fost Eliza și Cosmin Natanticu.

„De astăzi, ne puteți spune domnul și doamna, pentru că am evoluat în scara ierarhică în societate. Sunt doamna Popescu de azi. Mi-a spus că până să mă întâlnească a spus că nu se va mai căsători niciodată.

I-am cunoscut și eu pe părinții ei și le-am zis că e păcat, că a stat atâta timp pe numele lor, să stea și pe numele meu’, au declarat Mădălina și Emi de la Noaptea Târziu, la acea vreme.

Emi – Carieră

Cine este Emi de la Power Couple. Emi este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport, dar a terminat și Facultatea de Management. Artistul a declarat că nu își dorește să se laude cu studiile sale, având în vedere că și-a dat seama că nu va profesa niciodat în domeniile respective. Succesul obținut cu proiectul Noaptea Târziu i-a schimbat lui Emi complet perspectivele.

Pentru noi, diplomele sunt, aşa, de palmares. Nu cred că vom profesa vreodată în domeniile astea, pentru că noi, în ultimii 3-4 ani, ne-am specializat în online.Acum avem un studio de înregistrări complet echipat, avem patru camere cu care filmam videoclipurile, lavaliere, lumini. Încercăm să fim din ce în ce mai profesionişti', declara Emi pentru libertatea.ro.

Emi este unul dintre cei trei membri ai formației Noaptea Târziu. Proiectul Noaptea Târziu a început în urmă cu 7 ani, în perioada când cei trei erau studenți și scriau piese noaptea târziu, de unde vine și denumirea trupei. Emi, Cuza și Cucu au devenit faimoși după ce au lansat o parodie după celebra piesă a lui J Balvin, „Tranquila'.

Pe lângă domeniul muzical, Emi a făcut și-a făcut și o carieră în televiziune, după ce a apărut în mai multe proiecte de succes. Acesta a participat la Asia Express, sezonul 4, Te cunosc de undeva, iar acum prezintă iUmor alături de Cuza.

Emi, concurent la Power Couple România

Cine este Emi de la Power Couple. În prezent, Emi este concurent la Power Couple, emisiune difuzată la Antena 1. Acesta face echipă cu soția lui, Mădălina, în concurs. După încheierea filmărilor, aceștia au dezvăluit că show-ul le-a adus în fața niște provocări uluitoare, la care nu s-au așteptat niciodată.

‘Participarea la Power Couple ne-a pus pe mine și pe soția mea în fața atâtor provocări uluitoare. A fost incredibil să trăiesc această competiție alături de ea’, a spus Emi.

‘A fost genial! Este o experiență unică, ce îmbină autocontrolul, cunoașterea partenerului și adre-nalina. Este o stare pe care nu o poți exprima în cuvinte pentru ca oamenii să înțeleagă exact cum a fost și cum am simțit-o!’, a declarat Mădălina, soția lui Emi, despre Power Couple.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton