Cine este Emilian. Tot ce nu știi despre artistul care compune hit după hit

 Laciu Andreea
.

Cine este Emilian. Este unul dintre cei mai talentați artiști din noua generație. Și-a dat seama de la o vârstă fragedă că este pasionat de muzică, iar apoi a muncit enorm ca să ajungă la succesul pe care l-a visat de mic. Pe lângă iubirea pentru domeniul în care excelează acum, s-a ocupat și de partea legată de studii, ca să cunoască și teoria așa cum trebuie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Este unul dintre tinerii artiști din România, iar melodiile lui au succes indiferent dacă le cântă singur sau în colaborări cu alți cântăreți de succes. Pe lângă cariera muzicală, a participat și în calitate de concurent în mai multe emisiuni, precum „Te cunosc de undeva”, unde a făcut echipă cu WRS, sau „X Factor”, unde a reușit să ajungă în semifinală.

cine-este-emilian-1cine-este-emilian-1

Cine este Emilian

Cu toate că are doar 26 de ani, Emilian Mihai Nechifor are deja rigoarea unui artist profesional, care nu acceptă jumătăți de măsură. Avea doar 5 ani atunci când a devenit pasionat de muzică, iar apoi a început să participe în mai multe concursuri pentru copii din România, unde a câștigat și premii. Când a împlinit vârsta de 10 ani, a trecut granițele țării și a câștigat marele premiu într-un concurs de la Moscova, conform informațiilor de pe site-ul HaHaHa Production.

Cine este Emilian. Când a împlinit 12 ani, a susținut primul lui concert în Sicilia, la un festival de muzică pentru copii. A urmat cursurile Liceului de Muzică din Iași, unde a studiat chitară clasică și pian. Ulterior, a urmat Conservatorul din București. S-a alăturat echipei lui Smiley, la HaHaHa Production, unde a lansat mai multe single-uri: Pentru ea', Iubește-mă', Ochii verzi', Suflete de sticlă', O mie de inimi' , Nu mai am somn', Lăutare' (feat. Dorian Popa), Unde' (feat. Ruby) sau Uită-mă' (feat. Smiley).

Cine este Emilian. A cântat de mic, inclusiv alături de sora lui, dar pe lângă piesele lui, mai și compune pentru alți artiști de succes de la noi.

„Fac orice e legat de muzică, adică am scris și partituri. Toate partiturile de la Șatra Benz și de la Killa Fonic(…) Dacă îmi face plăcere să fac un lucru cu cineva, îl fac indiferent de bani.

Dacă vine cineva să facă o piesă cu mine și poate nu e cunoscut și vrea să facă cu mine pentru că sunt un pic mai cunoscut decât el și e o piesă foarte mișto, pe care o simțim  și care ni se potrivește, de ce nu?! ', a dezvăluit el, conform WOWbiz.ro.

Citește și: Ce schimbări vor avea loc la Te cunosc de undeva, sezonul 18. Alina Pușcaș: „Un bonus poate schimba soarta întregului concurs”

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican se căsătoresc cu contract prenupțial: „Nu o să fie nimic de împărțit”

Citește și: Când începe noul sezon Te cunosc de undeva!. Andreea Bălan: „Un sezon cât o petrecere imensă”

Citește și: Andreea Tonciu a fost operată de urgență. Ce s-a întâmplat cu ea: „M-am văzut desfigurată'

A ajuns în semifinala X Factor

Cine este Emilian. Apariția lui de la „Te cunosc de undeva” nu este prima lui participare în calitate de concurent într-un show de la Antena 1. Emilian a mai fost și în sezonul 6 X Factor România, unde a reușit să îi impresioneze atât pe jurați, cât și pe telespectatori. Cu talentul lui a reușit să ajungă până în semifinală. Printre colaborările lui de succes s-au numărat și cele cu Theo Rose sau Connect-R.

Cine este Emilian. În emisiunea „Te cunosc de undeva” a făcut o echipă pe cinste cu WRS, adică Andrei Ursu, în sezonul 18.

Încă din primele gale vom începe în forță, așa că pregătiți-vă, pentru că am venit să facem show. Mă bucur foarte tare să fac echipă cu WRS, pentru că ne știm de mult timp.

Suntem foarte diferiți. Atunci când mă stresez mai tare, el este mai chill. Îmi transmite din starea lui de spirit. Atunci când el este mai low, eu sunt mai agitat și îi dau din energia mea. Ne completăm reciproc, iar asta este foarte important într-o echipă!', a transmis Emilian, potrivit spynews.ro.

Este discret cu viața personală

Cine este Emilian. Se pare că nu a avut atât de mult noroc pe plan sentimental. Însă, în general nu dezvăluie prea multe detalii despre viața lui privată.

Am avut o perioadă de timp o muză, după care am rămas singur și aia a fost! Nu țin neapărat să îmi spăl rufele în public. Profesia e profesie, viața privată e viață privată. Dar nu aș face niște compromisuri pentru un succes foarte mare. Nu știu… să încep acum să mă folosesc de familie, iubită, sau orice altceva pentru succes.

Dacă e ceva, de exemplu, mă duc la mama și îi zic să facem o emisiune împreună, să vorbim despre rețete și tu să faci prăjituri în timp ce eu cânt la chitară e ok. Nu e o chestie de a folosi o persoană'a dezvăluit Emilian, în emisiunea de la TheXclusive.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton