Cine este Emma de la ZU. Emma Ștefan este iubita lui Tavi Colen de 16 ani

 Laciu Andreea
.

Cine este Emma de la ZU. Emma Ștefan este iubita lui Tavi Colen de aproape 16 ani. Relația celor doi a rezistat în pofida diferenței impresionante de vârstă, căci ea este mai tânără cu 21 de ani decât fostul membru al trupei Talisman.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Cine este Emma de la ZU. Pe lângă cariera ei de cântăreață, a devenit cunoscută datorită matinalului de la Radio ZU. Aici lucrează ca asistent producător, împreună cu Mihai Morar și Daniel Buzdugan. A apărut și pe micile ecrane cu diferite ocazii. În emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 a format o echipă pe cinste cu Sore.

cine-este-emma-de-la-zu-4cine-este-emma-de-la-zu-4

Emma de la ZU – Viață personală

Cine este Emma de la ZU. Emma de la ZU sau Emma Ștefan, așa cum se numește în viața de zi cu zi, este din Galați și are 35 de ani. L-a cunoscut pe Tavi Colen, cu care se iubește de 16 ani, în perioada în care ea era doar o adolescentă. Era fană a trupei Talisman, din care cântărețul a făcut parte împreună cu Alin Oprea, conform OK Magazine.

Atunci nu a fost nimic între ei, dar soarta i-a adus din nou împreună, peste ani. După ce cântărețul a divorțat și a rămas cu fiul său, Emma a intrat în viața lui. Puțini le-au dat șanse să reziste. Asta pentru că între Tavi Colen și iubita lui este o diferență de 21 de ani.

Cu toate acestea, într-un comentariu recent de pe Facebook, cântărețul a recunoscut că se iubesc la fel de mult și după 16 ani de relație.

'Dragostea vine, pleacă, vine, pleacă. O relaţie este precum o casă pe care trebuie să o îngrijeşti. Când nu te mai ocupi de casă şi de relaţie, atunci lucrurile îţi scapă de sub control', spunea ea în trecut, într-un Live pe Instagram cu Geanina Ilieş.

Emma de la ZU, secretul relației cu Tavi Colen

Cine este Emma de la ZU. Acum ceva timp, Emma de la Zu dezvăluia care e secretul relației lor fericite.

„Sunt, de fapt, trei. Răbdare, răbdare și răbdare. Să fim serioși. Când vorbim despre relațiile de lungă durată trebuie să fie mai mult decât iubire.

Trebuie să fie și comunicare și respect, multă grijă și atenție unul față de celălalt, dar și față de visurile pe care fiecare dintre noi, independent de celălalt, le are. Cred că acolo se traducea dragostea cel mai frumos. În respectul pe care îl acorzi visului partenerului tău și să-i dau spațiu să crească în direcția aia', spunea Emma de la Zu pentru Antena Stars.

Citește și: Război între Tavi Colen și Alin Oprea la 15 ani de la destrămarea trupei Talisman: „Mie mi s-a părut un fel de infracțiune”

Citește și: La ce facultate merge Eliza, fiica Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mamă din România: „Îmi place ceea ce o să fac!”

Citește și: Minodora și Tavi Colen, reacții după zvonurile că artistul ar fi hărțuit-o sexual: „Un asemenea scandal…”

Citește și: Georgiana Lobonț a ajuns pe mâinile medicilor. Ce a pățit cântăreața: „M-am dus direct la urgențe'

Emma de la ZU – Carieră

Cine este Emma de la ZU. Pe lângă locul de muncă de la matinalul Morning ZU, frumoasa artistă are și numeroase concerte prin toată țara, unde cântă împreună cu iubitul ei. În anul 2017, Emma Ștefan și Tavi Colen au ajuns în semifinala preselecțiilor Eurovision România, cu melodia „We own the night”.

Cine este Emma de la ZU. „Stau câteodată într-un colţ şi mă uit la făptura asta frumoasă, care pare firavă şi chiar nu mă prind de unde e atâta energie în ea. De unde atâta ambiţie şi voinţă de a reuşi şi cum naiba face să o iubească absolut toată lumea. O admiraţie de necuprins mă face să mă înclin în faţa ei văzând câte a reuşit în viaţă până acum şi mândria că a ales să stea lângă mine atâţia ani e de nedescris!

A învăţat să devină doamnă, copil zgubilitic fiind, câteodată mamă. A învăţat că a dărui e un har, a învăţat să cânte beton, dacă mă întrebaţi, deşi, aici, n-am lăudat-o ca să nu şi-o ia în cap. A învăţat să ţină o familie unită şi chiar şi o formaţie unită… Pentru toate astea îţi mulţumesc, te preţuiesc şi te iubesc! La mulţi ani, pipoţica mea!', a scris de Tavi Colen pe rețelele de socializare, de ziua de naștere a iubitei lui, conform sursei citate anterior.

Emma de la Zu a participat la Te cunosc de undeva

Cine este Emma de la ZU. Emma de la Zu și Sore au făcut echipă la Te cunosc de undeva. Frumoase, blonde și talentate. Cele două au acceptat, mai demult, provocarea lansată de Antena 1.

„Să fii pregătit de transformare, dar să nu ştii în ce te transformi e adrenalină pură! Publicul Te cunosc de undeva! să se aştepte să ne vadă aşa cum nu ne-au mai văzut vreodată, iar pe Sore să o vadă strălucind aşa cum nu s-a arătat până acum. Suntem echipa <Ţiplet>. Am întâlnit nu numai o femeie extraordinar de ambiţioasă şi determinată, ci şi o prietenă de nădejde. Este foarte frumos ca oamenii pe care îi admiri să te admire înapoi”, a dezvăluit Emma Ștefan, conform Pagina de Media.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton