Cine este Erika Isac. Cum a devenit celebră la doar 6 ani

 Laciu Andreea
.

Cine este Erika Isac. Este una dintre cele mai talentate artiste de la noi, din industria muzicală. Avea doar 15 ani când i-a impresionat pe Horia Brenciu, Delia și Ștefan Bănică Jr. la X Factor România, iar apoi a reușit să ajungă până în finala concursului One True Singer. A intrat de la o vârstă fragedă în domeniu și are deja o bază solidă de fani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

La X Factor, în anul 2015, i-a cucerit pe toți cu vocea, dar și cu energia ei debordantă. A reușit să ajungă destul de departe în competiție, terminând pe locul 8. Ulterior, la One True Singer a fost și protagonista unor discuții aprinse cu două dintre colege. Cu toate acestea, a impresionat și cu prestațiile ei, ajungând în marea finală.

cine-este-erika-isac-1cine-este-erika-isac-1

Cine este Erika Isac

Erica Isac are 22 de ani, s-a născut în anul 2000, la Constanța. Este cântăreață, compune și este și dansatoare. A intrat în industria muzicală la doar șase ani și a participat la numeroase concursuri de muzică, dar și concerte. În anul 2015, a dat lovitura la X Factor, devenind una dintre prestațiile virale.

Cine este Erika Isac. Clipul în care a cântat un cover după melodia „Look at me now” de Chris Brown și Busta Rhymes la audiții a făcut înconjurul internetului și i-a adus noi fani din toată lumea, inclusiv din Brazilia și Australia, conform descrierii de pe contul ei personal de Youtube. Începând cu anul 2018, a devenit și compozitor și a lucrat cu numeroși artiști din România.

Cine este Erika Isac. De la începutul carierei până acum a avut peste 450 de concerte în toată țara. Stilurile ei muzicale abordate sunt în principal pop, pop-dance și trap, cu multe alte influențe.

Citește și: Maria și Liviu de la Mireasa, față în față după divorț, în direct, la TV: „Mi se pare un străin'. Tânăra a venit însoțită de noul iubit

Citește și: Când începe noul sezon Te cunosc de undeva!. Andreea Bălan: „Un sezon cât o petrecere imensă”

Citește și: Dani Mocanu a fost amendat cu 20.000 de euro și a primit interdicție în Târgu Mureș. Tatăl manelistului: „Mereu vin la mine diferite mașini'

Citește și: Maestrul bucătar Gheorghe Vatafu a murit la 82 de ani. A participat la Chefi la Cuțite, sezonul trecut

Avea 15 ani când a apărut la X Factor

Cine este Erika Isac. În anul 2015, a mers la audițiile pentru sezonul 5 X Factor Romania. A reușit să se califice în echipa lui Ștefan Bănică Jr. formată din artiști cu vârste cuprinse între 14 și 19 ani. A fost eliminată într-una dintre fazele finale ale competiției și a terminat pe locul 8, după ce a fost eliminată în urma duelului cu Endy Glikman, care făcea parte din aceeași echipă.

Cine este Erika Isac. După aceea a reușit să ajungă până în finala One True Singer, iar acest eveniment le-a demonstrat tuturor cât este de talentată, dar și că merită un loc în top artistelor din România. Aici l-a cunoscut pe Adi Istrate, despre care s-a spus că ar fi devenit iubitul ei, însă nu s-a confirmat nimic în mod oficial, cei doi preferând în interviuri să dezvăluie doar că ar fi ceva între ei, dar că nici ei nu sunt foarte siguri dacă este chiar vorba despre o iubire cu adevărat.

A fost implicată în scandaluri la One True Singer

Cine este Erika Isac. Dincolo de vocea ei senzațională și de prestațiile de succes de pe scenă, fanii emisiunii și-o amintesc pe Erika și pentru certurile pe care le-a avut cu Sonia și Dreea, colegele ei de emisiune. Ea a afirmat ulterior, într-un podcast, că multe dintre momentele difuzate au fost editate intenționat la montaj în așa fel încât ea să pară personajul negativ din această poveste. Ulterior, mai afirmă tânăra artistă, s-a săturat de situație și chiar a început să răspundă și ea provocărilor venite din partea celor două.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton