Cine este Ernest Takacs. S-a căsătorit la vârsta de 21 de ani: "Suntem firi diferite și din când în când apar neînțelegeri"

 Dumitrache Laura
.

Cine este Ernest Takacs. Ernest Takacs se numără printre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori de televiziune de la noi din țară. Are mai succes cu emisiunile sale și o multime de fani care îl urmăresc. Află cine este Ernest Takacs!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cine este Ernest Takacs. Ernest Takacs a devenit cunoscut după ce a prezentat emisiunea Trădați în dragoste, difuzată pe Prima Tv. Ulterior, a revenit pe micile ecrane, iar acum prezintă o emisiunea la Kanal D. Descoperă cine este Ernest Takacs și cine este soția sa.

ernest takacsernest takacs

Cine este Ernest Takacs. Ernest prezintă emisiunea 'În căutarea adevărului' și 'Ochii din umbră' la Kanal D. De-a lungul anilor a prezentat mai multe show-uri, precum Fă-ți bagajele', Trădați în dragoste' și 'Pe banii părinților'. Enest Takacs a participat, în calitate de concurent, la prima ediție a emisiunii Big Brother, în anul 2003.

Citește și:Cum își cresc Ernest și soția lui fiul: „Știe că are voie să greșească. Chiar și dacă îl cert vreodată…'

Citește și:Ernest a fost sechestrat și obligat de un bărbat să se culce cu soția acestuia: „Pe jos, lângă calorifer”

Citește și:Ce regret are Emi de la Noaptea Târziu, după ce s-a însurat: „Îți dai seama că ne roade puțin. Am fost prea haosați și am uitat…'

Citește și:Ramona Olaru are un nou iubit, după despărțirea de Cătălin Cazacu? În ce ipostaze romantice a fost surprinsă cu un bărbat: „Mă văd cu domnul de vreo două-trei săptămâni'

Cine este Ernest Takacs

Ernest Takacs s-a născut pe 28 februarie 1981, la Petroșani. În vârstă de 41 de ani, Ernest este unul dintre cei mai apreciați prezentatori tv de la noi din țară. Este cunoscut pentru prezentatoara mai multor show-uri de televiziune, precum „Ochii din umbră', „Fă-ți bagajele', „Trădați în dragoste', „Pe banii părinților' și „În căutarea adevărului'. Pentru toate aceste roluri, Ernest Takacs a urmat cursuri de detectivi și psihologie.

Există oameni care au nativ tendința aceasta de a domina, de a-i domina pe ceilalți, de a-i subjuga, și fac prăpăd! Nici nu vreau să mă gândesc, procentual vorbind, câți sunt care ajung să nu-și atingă adevăratul potențial, să devină superanxioși, să se închidă în ei, tocmai dincauza unor rahaturi de genul acesta', a povestit Ernest.

Ernest Takacs a apărut în emisiunea Big Brother

Ernest Takacs a absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare din Petroșani, dar în cele din urmă a urmat o carieră în televiziune. Prima apariția la TV a avut-o în emisiunea Big Brother, ca si concurent. Apoi a devenit prezentator și a făcut istorie cu emisiunile pe care le prezenta.

Păi nu eu am ales drumul, el m-a ales pe mine. Eu doar m-am lăsat purtat de val. Ca formare sunt inginer automatist și pot spune că mi-ar fi plăcut să devin psiholog', a declarat Ernest Takacs.

Ernest Takacs s-a căsătorit la 21 de ani

Ernest Takacs s-a căsătorit la vârsta de 21 de ani cu Adriana, femeia care i-a dăruit un copil. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar rodul iubirii lor este un băiețel. Deși sunt firi total diferite, prezentatorul de televiziune a declarat că au reușit mereu să pună accentul pe familie.

Soția mea m-a cucerit inițial cum se cucerește orice bărbat necopt la minte, la 20 și un pic de ani: prin frumusețea ei. De-a lungul timpului, mi-am dat seama că am trecut și prin bune, și prin rele, am experimentat și agonie, și extaz, suntem firi diferite și, inevitabil, din când în când apar neînțelegeri. Dar reconstruim.Relația noastră nu este ceva previzibil, rutinat, monoton. Suntem firi contradictorii, dar avem un scop comun: familia. Faptul că suntem diferiți asigură condimentul relației', a spus Ernest Takacs.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton