Cine este Fachirul Testa de la iUmor: "De-a lungul timpului am avut multe accidentări"

 Dumitrache Laura
.

Cine este Fachirul Testa de la iUmor, sezonul 15. Al șaptelea episod al emisiunii iUmor, sezonul 15, va fi difuzat sâmbătă aceasta, 25 noiembrie de la ora 20.00, la Antena 1. Telespectatorii vor avea parte de un moment incendiar, produs de Fachirul Testa, care le va tăia respirația celor prezenți pe platoul de filmare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Fachirul Testa de la iUmor, sezonul 15. Emisiunea iUmor sezonul 15, promite să fie mai tare decât celelalte sezoane. În noul episod al reality show-ului, fanii vor avea parte de momente inedite la care vor participa și invitați speciali. Printre aceștia se numără și Fachirul Testa.

fachirul testafachirul testa

Cine este Fachirul Testa de la iUmor, sezonul 15. Fachirul Testa urcă pe scena iUmor cu un număr senzațional și îi va surprinde pe cei patru jurați, și nu numai. Originar din Madrid, Spania, Fachirul Testa și-a dat seama că vrea să facă lucruri incredibile, după ce tatăl său i-a dăruit un exemplat din Cartea Recordurilor.

Citește și:Cum a reacționat Cheloo când i-a văzut pe Romică Țociu și Cornel Palade pe scena de la iUmor: „Mult mai golani decât tinerii…”

Citește și:Ce înțelegere a avut Mihai Bendeac cu producătorii iUmor: „Au început să regizeze anumite lucruri, ca să vadă cum reacționăm'. A demisionat brusc acum un an

Citește și:Cum a reacționat Cătălin Bordea când a aflat că Livia îl înșală: 'Simți fizic cum împietrești. Ai impresia că vezi semne peste tot. Eu nu eram căsătorit cu fata aia. S-a transformat…'

Citește și:De ce nu arată Theo Rose chipul lui Sasha, fiul ei și al lui Anghel Damian: „Nu suntem absurzi, dar…”

Cine este Fachirul Testa de la iUmor, sezonul 15

Episodul 15 al sezonului șapte, iUmor, va fi difuzat sâmbătă aceasta, de la 20.00, la Antena 1 și îi va surprinde pe fani. În noul episod vor avea loc momente neașteptate, artsitice, dar și invitați speciali. Printre care și Fachirul Testa, care îi va impresiona pe jurați, cu un număr excepțional. Fachirul Testa provine din Spania, iar vârsta de 8 ani, tatăl său i-a dăruit un exemplar din Cartea Recordurilor, iar atunci și-a dat seama că vrea să facă lucruri incredibile. ,,Sunt fachir de mai bine de 20 de ani și, de-a lungul timpului, am avut multe accidentări; mi-am rupt ambele mâini, mi-am fracturat coastele și am avut plămânii perforați!', a povestit concurentul.

Concurentul de la iUmor i-a surprins pe jurați, dar și pe spectatorii din sală, cu momentele sale spectaculoase. Ei bine, despre ce număr este vorba, ce reacții vor avea Delia, Cheloo, Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea, aflați sâmbătă seara, de la ora 20.30, pe Antena 1.

Schimbări majore la iUmor, sezonul 15

Producătorii iUmor au făcut mai multe modificări pentru sezonul 15. După înlocuirea lui Mihai Bendeac, au avut loc mai multe schimbări majore. Nelu Cortea a fost înlocuit la masa juraților cu actorul Cosmin Natanticu. De asemenea, Șerban Copoț a anunțat public că nu va mai face parte din echipa emisiunii de la Antena 1. Sezonul 15 al emisiunii iUmor este prezentat de Emi și Cuza, de la Noaptea Târziu. Juriul este format din Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu.

În ediția de marți, 21 noiembrie 2023, Florin Gardoș, Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam și Ion Crăciunescu au revenit la pupitrul iUmor, într-un episod special de iRoast. Emisiunea a avut loc înainte de difuzarea meciului România-Elveția, iar Andreea Ibacka, Andrei Garici, George Tănase și Marcelo Cobzaru s-au prezentat în fața juriului cu roasturi acide.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton