Cine este femeia alături de care s-a afișat Cătălin Botezatu la Untold: "Toți bărbații întorc capul după ea". Imagini cu cei doi în ipostaze tandre

 Radulescu Ruxandra
.

Cine este femeia alături de care s-a afișat Cătălin Botezatu la Untold. Cătălin Botezatu a făcut o nouă cucerire, în persoane unei tinere, de profesie model, pe nume Alexandra Doicescu, care a defilat la a defilat la Paris Fashion Week, dar și la Atena Fashion Week. Creatorul de modă și Alexandra Doicesccu și-au făcut apariția la Festivalul Untild 2023, unde s-au pozat împreună, distrându-se și fiind foarte familiari unul cu celălalt. Iată ce a declarat Bote despre frumoasa brunetă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este femeia alături de care s-a afișat Cătălin Botezatu la Untold. Creatorul de modă Cătălin Botezatu, 56 de ani, este într-o formă de invidiat și reușește să atragă atenția celor mai frumoase femei. Recent, faimosul designer și-a făcut apariția în compania unei tinere domnișoare superbe. Cei doi s-au fotografiat la Festivalul Untold 2023, iar Bote a postat imaginea pe rețelele de socializare. Din imaginea publicată de designer se poate vedea că cei doi se simțeau extraordinar împreună. Noua femeie din viața lui Bote se numește Alexandra Doicescu, este manechin, dar activează și în domeniul medical, tatăl ei fiind chirurg, iar mama, avocat, notează Cancan.ro.

screenshot-2023-08-11-113411screenshot-2023-08-11-113411

Cine este femeia alături de care s-a afișat Cătălin Botezatu la Untold

Cătălin Botezatu rămâne unul dintre cei mai șarmanți bărbați din showbiz, iar acest fapt o demonstrează ultima sa cucerire, o brunetă superbă, de profesie model și medic, pe nume Alexandra Doicescu. Creatorul de modă a apărut alături de frumoasa brunetă în cadrul Festivalului Untold 2023. Nu este prima dată când cei doi se afișează împreună, Alexandra Doicescu și Cătălin Botezatu afișându-se împreună și la alte evenimente și petreceri private, după cum a declarat și designerul pentru Cancan.ro. Cătălin Botezatu a recunoscut că tânăra este fermecătoare și capabilă să seducă orice bărbat.

Citește și: Câți bani a cheltuit Victoria Răileanu pe rochia purtată la cununia civilă cu Adrian Ștefănescu: „Când am văzut-o, am zis că asta e. Am tăiat scurt rochița”

Citește și: Cine este Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii 2023. Este pasionat de tatuaje și lucrează ca hairstylist

A fost prezentă la toate evenimentele mele, o prezență agreabilă, o femeie după care toți bărbații întorc capul!', a declarat Botezatu.

Tania Budi, femeia pe care mama lui Cătălin Botezatu a vrut-o ca noră

Cătălin Botezatu și Tania Budi au o frumoasă legătură de prietenie, care a rezistat de-a lungul timpului. Acesta a avut doar cuvinte de laudă de spus la adresa vedetei, explicând că o vede ca pe un înger.

Mai mult, Bote a punctat că blondina a fost singura femeie acceptată de mama lui și dorită drept noră, însă acum este prea târziu pentru o căsătorie:

Cum să cerți așa o femeie frumoasă? Niciodată! Eu cu ea am vrut să mă însor! Mama mi-a spus tot timpul și îmi spunea și acum: Femeia pe care tu trebuia să o iei de soție și care ți-ar fi făcut cei frumoși copii era Tania Budi!’.

De altfel, cu ea a fost de acord, pe celelalte le-a urât! Asta este mama! Dar nu am cum să cert un înger! Și acum arată superb, dar când am cunoscut-o arăta ca un înger!

Avea niște ochi superbi, care și acum sunt la fel, avea un păr superb, un timbru vocal superb, vorbea și vorbește calm. Este o femeie care nu are vârstă și pe care o iubești de la început până la sfârșit! Suntem prea bătrâni pentru asta și cred că amândoi vrem independență și vrem libertate! (n.r. ca să se căsătorească acum)’, a declarat Botezatu pentru ego.ro.

FOTO: INstagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton