"A crezut în visul meu și m-a susținut...". Cine este femeia care l-a îndrumat pe Pavel Bartoș să devină actor

 Dumitrache Laura
.

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai apreciați prezentatori tv, dar și unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la noi din țară. Recent, Pavel Bartoș a lansat filmul „Ramon”, peliculă în care joacă rolul principal, dar este și producător. Prezentatorul de la „Românii au talent” a dezvăluit cine a fost, de fapt, femeia care l-a îndrumat să devină actor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Pavel Bartoș lansează filmul de comedie „Ramon”, din 3 februarie în cinematografele din toată țară. Dincolo de cariera de prezentator, Pavel Bartoș a devenit cunoscut jucând în multe telenovele de succes din România. Televiziunea și actoria sunt cea mai mare pasiune a acestuia.

pavel bartos ramonpavel bartos ramon

Pavel Bartoș este foarte mândru de realizările sale și este nerăbdător să lanse filmul în Miercurea Ciuc, orașul său natal. Actorul se va întâlni cu foștii colegi de liceu, dar și cu diriginta lui, femeia care a crezut în visul lui și l-a susținut să meargă pe această cale.

Citește și: De ce nu au dat Smiley, Andreea Esca și Shelly casting pentru „Ramon', filmul lansat de Pavel Bartoș. Ce roluri joacă în peliculă: „Partea cea mai grea a fost…” / EXCLUSIV

Citește și:Cum și-a cucerit Pavel Bartoș soția în urmă cu mai bine de 20 de ani: „Ne-am descoperit pe parcurs”

Citește și:Octavia Geamănu dezvăluie secretul căsniciei cu Marian Ionescu, la 8 ani de la căsătorie: „Nu m-a văzut nicidată în trening, pijamale de bumbac. Port doar…'

Citește și:„Cumva, am ascuns toată durerea sub preș'. De ce a apelat Ilinca Vandici la ajutorul psihologului

Cine este femeia care l-a îndrumat pe Pavel Bartoș să devină actor

Pavel Bartoș, 48 de ani, a reușit să își îndeplinească visul de a produce un film. Din 3 februarie, filmul „Ramon” va fi lansat în toate cinematografele din țară. Pavel Bartoș este producătorul pelicului și joacă rolul principal. Cu această ocazie, prezentatorul tv va avea ocazia să-și lanseze proiectul chiar în orașul său natal, Miercurea Ciuc. Mâine seară, actorul se va întâlni cu o persoană importantă din viața lui și si anume diriginta lui din liceu, femeia care l-a îndrumat să devină actor.

Cumva, am crezut eu că pot să fac asta. Aveam 15-16 ani. Nu e o chestie că de mic mi-am dorit, nu. Abia pe la 14-15 ani mi-am dat seama de niște lucruri și atunci am zis: „Hai că pot să fac acest lucru!'.

Și am avut noroc cu profesorii pe care i-am avut, foarte important și de aceea mă bucur. De exemplu, diriginta mea din clasa a XI-a, a XII-a, m-a susținut enorm de mult și a crezut în visul meu, pentru că eu eram al nimănui. În Miercurea Ciuc, la vremea aceea, să vrei să îți dorești să fii actor era ca și cum ți-ai fi dorit să fii astronaut. Diriginta mi-a zis: „E un vis frumos, crede în el! Dacă tu crezi în el, el se va îndeplini!'. Numai și faptul că m-a susținut este enorm!”, a declarat Pavel pentru playtech.ro.

Pavel Bartoș a ascuns de părinții săi că a intrat la actorie

Pavel Bartoș și-a dorit încă de mic să devină actor, iar diriginta de liceu a fost singura care l-a susținut să își îndeplinească visul. Prezentatorul tv a povestit că și-a părinții că a intrat la Facultatea de Drept, în loc de Actorie. Diriginta sa a fost singura care a știut acest lucru.

„Am zis ca vrea sau dau la Drept si toata lumea a zis, da, la drept. Singura care stia era diriginta, care stia ca dau la Actorie. Cand am venit acasa am zis am intrat, vai, o sa fii la drept, o sa fii avocat, nu am intra”, declara actorul în urmă cu ceva timp.

Pavel Bartoș, despre noul său film, în care va interpreta personajul principal

„Ramon” este o comedie romantică și va avea premiera pe 3 februarie, în toate cinematografele din țară. Prezentatorul emisiunii Românii au talent, Pavel Bartoș, interpretează rolul principal. Actorul a vorbit despre noul său rol, fiind extrem de entuziasmat de proiectul său. Mai mult, Pavel consideră că are multe în comun cu personajul „Ramon”.

'Ramon este, de fapt, un om simplu după vorbă, după port, care crede într-un vis al lui şi face orice ca să-şi îndeplinească visul. Şi lumea nu înţelege de multe ori. De fapt, aici este punctul comun pe care-l am eu cu el.Uite, Pavel Bartoş cu Ramon: dacă noi credem în ceva, mergem până la capăt. Indiferent de câte piedici se pun, dacă crezi, mergi până la capăt! cum se va termina, vom vedea (…)', a relatat Pavel Bartoș pentru Paginademedia.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton