Cine este Filip Maria, fratele lui Smiley: "Suntem diferiți, dar ne completăm perfect"

 Dumitrache Laura
.

Cine este Filip Maria, fratele lui Smiley. Smiley este cunoscut de multă lume, dar putini sunt cei care știu cine este fratele mai mic al acestuia. Filip Maria este persoana care se ocupă constant de studioul de producție muzical al celebrului artist. Iată cum arată și cu ce se ocupă Filip Maria!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Filip Maria, fratele lui Smiley. Fratele lui Smiley l-a ajutat foarte mult pe artist, în ultima perioadă. Artistul și-a făcut o familie alături de Gina Pistol, iar ce doi se vor căsători peste câteva zile. Spre deosebire de fratele său, Filip Maria preferă să fie mai mult omul din umbră.

frate-smileyfrate-smiley

Cine este Filip Maria, fratele lui Smiley. Filip Maria, fratele mai mic al lui Smiley conduce casa de discuri HaHaHa Production alături de Smiley și îl ajută pe artist cu celelalte afaceri. La fel ca Smiley, Filip Maria este pasionat de muzică.

Citește și: Smiley, fotografie rară de familie! Cât de mult seamănă cu tatăl și cu fratele lui

Citește și:Cât costă și ce conține meniul de la nunta cuplului Gina Pistol – Smiley: „Au mers pe simplu,clasic, dar de efect”

Citește și:Câți bani a câștigat Alexandra Ciomag, după 19 săptămâni la Survivor România 2023. A fost eliminată în semifinală

Citește și:Ce i-a spus Andreea Moromete lui Robert Moscalu, după eliminarea de la Survivor 2023: „Am și vorbit cu ea și m-a șocat'

Cine este și cu ce se ocupă Filip Maria, fratele lui Smiley

Filip Maria este fratele mai mic al lui Smiley. În vârstă de 32 de ani, Filip este cel care se ocupă de studioul de producție muzicală al artistului și își ajută fratele în tot ceea ce face. Acesta a absolvit Liceul Zinca Golescu din Pitești, după care a urmat cursurile UTCB-Construcții Civile Industriale și Agricole.

Precum fratele său, Filip Maria este pasionat de muzică și chiar este managerul artistului. La finalul anului 2019, a primit premiul pentru ,,Managerul anului 2019-Performanță în management de top.,, Este prima dată când în familia noastră altcineva în afară de Smiley urcă pe o scenă., a afirmat Filip Maria după ce a primit premiile. De asemenea, Smiley, pe numele său real, Andrei Tiberiu Maria are o relație apropiată cu fratele său mai mic, Filip.

Smiley: „Cred foarte mult în Filip”

Smiley și Filip lucrează împreună, iar artistul are numai cuvinte de laudă la adresa fratelui său. Iubitul Ginei Pistol susține că el și Filip Maria sunt foarte diferiți, dar în același timp se completează unul pe celălalt.

Eu cred foarte mult în Filip și în viziunea lui asupra companiei HaHaHa Production. Studiază foarte mult, proiectează, face strategii, experimentează, aduce plusul de rațiune necesară într-o muncă artistică. Suntem diferiți, el vorbește de profitabilitate, eu o mixez mereu cu creativitate și cred că suntem pe drumul cel bun, ne completăm perfect și îi mulțumesc pentru asta. Mă bucur că și piața industriilor creative i-a sesizat și premiat aportul.', a declarat Smiley, în urmă cu câțiva ani, potrivit kfetele.ro.

Ce spune mama lui Smiley despre cei doi copii ai săi

Smiley se poate declara un bărbat împlinit. Artistul are o familie frumoasă, iar de mai bine de șase ani formează un cuplu cu Gina Pistol, care i-a dăruit o fetiță. La gala Capital din 2019, mama lui Filip și a lui Smiley a vorbit despre copiii săi, declarându-se mândră de ei doi.

Sunt fericită că am doi băieți campioni şi că fiecare dintre ei şi-a găsit vocația şi face ce îi place.Faptul că ei lucrează împreună şi că sunt fericiți să construiască un proiect atât de frumos mă bucură foarte mult. Noi i-am educat să fie buni în tot ceea ce fac. Să fie onești, să iubească oamenii şi să pună pasiune şi iubire în profesia lor. Ca să fie fericiți şi împliniți. M-am bucurat nespus să-l văd şi pe Filip pe scena unde în 99% din cazuri este biroul lui Andrei.', a spus mama lui Smiley.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton