Cine este fratele Ronei Hartner. Reon locuiește în Canada și lucrează în domeniul aeronauticii

 Dumitrache Laura
.

Cine este fratele Ronei Hartner. Rona Hartner s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani, după o luptă crâncenă cu o boală devastatoare: cancerul. Artista a avut o carieră de succes, iar în ciuda celebrității, a preferat să își țină viața personală departe de ochii curioșilor. Putini sunt cei care știu că Rona Hartner a avut o soră mai mare, Rinda, și un frate mai mic, pe Reon. Iată cine este fratele artistei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este fratele Ronei Hartner. Rona Hartner, una dintre cele mai apreciate artiste din România, a decedat la vârsta de 50 de ani. Din păcate, actrița a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și metastaze la creier. Deși a luptată până în ultima clipă, Rona Hartner a fost răpusă de boala devastatoare.

fratele roneifratele ronei

Cine este fratele Ronei Hartner. În ultimele clipe de viață, Rona Harter i-a avut alături de sora și fratele ei, Rinda și Reon. Nu multă lume știa că artista a avut un frate mai mic. Reon Hartner locuiește în Canada și a avut o relație specială cu regretata artistă.

Citește și: Scandalul dintre Rona Hartner și Corneliu Vadim Tudor. A acuzat-o că ar fi avut o idilă cu președintele Emil Constantinescu / Atunci a decis Rona să se mute la Paris

Citește și:Ultimele imagini cu Rona Hartner în viață: „Nu mă simțeam pregătită să plec, dar cine se simte pregătit? Nimeni” / Artista a murit azi, la doar 50 de ani

Citește și:Cine este și cu ce se ocupă sora Ronei Hartner. Rinda Hartner are 52 de ani și locuiește în Canada

Citește și:Andra Volos de la Puterea Dragostei a născut o fetiță: „A venit Kim! Te iubim!”. Lele, iubitul ei, a asistat la naștere

Cine este fratele Ronei Hartner

Rona Hartner a fost una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe de la noi din țară. Vedeta a pierdut lupta cu cancerul, joi, 23 noiembrie, la vârsta de 50 de ani. Deși era celebră, putină lume știe că artista a avut o soră mai mare, Rinda și un frate mai mic, Reon. Ambii locuiesc în Canada, și au avut o relație specială cu Rona Hartner.

Invitată în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, Rona Hartner a făcut dezvăluiri despre copilăria grea pe care a avut-o. Reon, Rinda și Rona Hartner au avut încă de mici o legătura specială, iar artista a dormit cu frații ei în același pat până la 18 ani. În adolescentă, Rinda și Reon au decis să plece în Canada, acolo unde Rinda este medic, iar Reon este inginer chimist și activează în domeniul aeronauticii.

Vedeta a povestit că în copilărie, vindea alături de fratele ei, suc și floricele la balconul apartamentului. „Am fost foarte complici, am vazut cum faceau la balciuri suc, noi trebuia sa ne descurcam pentru ca nu aveam bani de buzunar. Insa viata pe care am avut-o noi, copii fiind, as dori-o tuturor. Chiar daca am facut nebunii este o viata unica, complicitatea dintre trei frati, sa radem si sa dormim imbreuna pana la 18 ani. La un moment dat, de Craciun, am avut fiecare cate o portocala. Aveam cel mai frumos copac ever, insa parintii erau atat de saraci ca au pus o portocala la fiecare cu numele noastre. Am avut momentul ala de sloidaritate, mare grija, sa nu ne plangem, e cel mai important. Luam o bomboana chinezeasca si o taiam in trei. Chestiile alea sunt de neuitat. Si acum suntem extrem de complici', mărturisea Rona Hartner, în emisiunea lui Denise Rifai.

Rona Hartner avea o relație specială cu frații săi

Moartea Ronei Hartner a lăsat în urmă o durere imensă, mai ales în rândul celor care au cunoscut-o. Deși a trecut prin momente dificile, actrița a fost întotdeauna cu zâmbetul pe buze și era sigură că va trece și peste această cumpănă. Din păcate, Rona Hartner a încetat din viață la vârsta de 50 de ani. Pe rețelele de socializare, Rona a postat un mesaj emoționant pentru fratele ei, Reon, cu care avea o relație extrem de specială.

„Azi este Ziua Fratelui meu !!! Reon – Asa suntem noi mai originali Rinda / Rona / Reon. Fratele meu nu ar vrea sa ii postez o poza, nu îl intereseaza imaginea, de mult a sters toate retelele sociale, ca sa aiba timp pentru familia lui. Si da, fratele meu este un exemplu pentru mine de discretie de viata de familie – de stare de bine. El este acel om care intinereste nu imbatraneste. Sunt doar 2 ani intre noi, dar el pare ca intinereste pentru ca nu isi iroseste sperantele și energia în certuri ale urii', scria artista în vară, pe contul personal de Facebook.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton