Cine este Regina Întunericului - Gabriela Lucuțar. E prietenă cu Anamaria Prodan și și-a sărutat un coleg de la Chefi la cuțite

 Calin Maria Bianca
.

Cine este Regina Întunericului – Gabriela Lucuțar. Gabriela Lucuțar a atras atenția tuturor atunci când a ajutat-o pe Anamaria Prodan cu parastasul mamei sale, în 2022. De atunci, cele două sunt deseori văzute împreună, explicând că se înțeleg foarte bine și sunt partenere în afaceri. Gabriela Lucuțar participă acum la Chefi la cuțite, sezonul 13, după ce a apărut și la Imperiul Leilor. Iată tot ce nu știai despre ea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Regina Întunericului – Gabriela Lucuțar. Gabriela Lucuțar deține o firmă de pompe funebre și organizează înmormântări și parastase, fiind numită „Regina Întunericului', tocmai pentru că se ocupă de astfel de lucruri. Deși afacerea îi merge foarte bine, ea a venit, anul trecut, în fața antreprenorilor de la Imperiul Leilor pentru a le cere peste două milioane de euro pentru afacerea ei. Acum, ea participă la Chefi la cuțite, în echipa lui Chef Alexandru Sautner.

whatsapp-image-2023-10-24-at-16.50.30whatsapp-image-2023-10-24-at-16.50.30

Citește și: Cine este „Regina Întunericului”, femeia care a ajutat-o pe Anamaria Prodan cu parastasul Ionelei Prodan. Cu ce se ocupă Gabriela Lucuțar

Citește și: Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu au venit cu dricul la Petrecerea VIVA! 2023: „Nu avem loc cu rochiile…'. Ce ținute extravagante poartă

Citește și: Reacțiile internauților după ce Mike și Iulia Albu s-au certat la America Express 2023: „Mai bine singură…”

Citește și: Doinița Oancea, după ce Cătălin Bordea a mărturisit că i-ar plăcea o soție ca ea: „Ne știm de 1000 de ani, cred că a vrut să…”

Gabriela Lucuțar – Viață personală

Cine este Regina Întunericului – Gabriela Lucuțar. Gabriela Lucuțar are părul scurt și blond. Aceasta este soție și mamă a trei copii, pe care îi iubește enorm de mult, dar îi ține destul de departe de lumina reflectoarelor.

Mamă a trei copii și soție, Gabriela Lucuțar, alias Regina Întunericului, susține cu tărie că nu se va mai despărți de actuala sa meserie, indiferent de ce spun cei din jur.

Ceea ce fac acum nu ține cont de trecerea naturală a timpului. Nu ai zi liberă, nici sărbători sau zile de weekend, uneori dacă e nevoie sari din pat și noaptea. Din fericire, am un soț care m-a înțeles. Fiindcă eu sunt conștientă că pentru meseria mea mi-am ignorat și familia, și viața personală!'

Gabriela Lucuțar este extrem de dedicat vieții profesionale, însă la fel de implicată este și din punct de vedere al familiei pe care o are. Totuși, dacă despre muncă vorbește deschis, când vine vorba despre familie, este destul de reținută.

„Mi-am dorit mereu să am doi copii. Două fetițe, mai exact. Iar primii mei doi copii, cele două fete, Daria, de zece ani, și Delia, de șapte ani, au venit prin metode de inseminare artificială. Însă, după șase luni de la nașterea Deliei, am aflat că am rămas însărcinată pe cale naturală. Și m-am gândit să avortez.

Am crezut că nu pot avea grijă de trei copii. I-am cerut un semn lui Dumnezeu! Ce să fac?! Cum acest semn nu a venit m-am programat să fac avort. Cu două zile înainte de programare în cauză, am avut o înmormântare. Părintele oficiant, nu-i voi da numele, m-a întrebat la final de ce sunt tristă. I-am spus că sunt însărcinată și că peste două zile merg să avortez. Mi-a spus într-o primă fază doar atât: „Lasă băiatul la locul lui!'.

Apoi s-a scuzat în fața familiei răposatului pentru că a nu a rămas la pomană și sub pretextul unei minciuni nevinovate m-a luat deoparte și a discutat cu mine timp îndelungat despre viață și moarte. În cele din urmă am abandonat avortul. Am considerat că acela fusese un semn de la Dumnezeu și bine am făcut. Damian, mezinul familiei noastre, are de acum șase ani și suntem cu toții fericiți!', a spus Gabriela Lucuțar.

Gabriela Lucuțar – Carieră

Gabriela Lucuțar, cunoscută ca Regina Întunericului, este patroană de pompe funebre, dar mai deține și o clinică de înfrumusețare, informează Pro TV, după ce a intrat în lumea afacerilor, în 2008. Aceasta nu doar că se ocupă cu tot ceea ce au nevoie familiile care și-au pierdut o persoană dragă, ci s-a ocupat personal de înmormântările mai multor personalități de la noi, precum Ion Dichiseanu, Ionela Prodan, Mioara Roman sau Sebastian Papaiani. Despre ea și serviciile pe care le oferă sunt doar cuvinte de laudă, mulți spunând că face treabă foarte bună în ceea ce face și are grijă să îndeplinească toate dorințele celor care apelează la serviciile ei.

Sunt regină în ceea ce fac! Sunt regina funeraliilor. (…) Acest eveniment îl fac să fie de top. Inmormântarea trebuie să fie de neuitat! Fiecare client de-al meu… eu trăiesc ce trăiește familia. Eu sunt acolo să le ofer sprijinul meu emoțional în primul rând. Eu sunt diferită de cei care sunt în branșa asta, a serviciilor funerare.

De ce? Pentru că mă ocup cu sufletul în primul rând. Nu fac treaba asta doar pentru partea financiară, ci asta știu eu și știe Dumnezeu. Fac lucrurile din suflet și mă atașez de fiecare caz în parte și nu plec de acolo până nu văd că familia este foarte mulțumită! Omul nu mă plătește pe mine la minut, la oră. Omul mă plătește la serviciu’, a povestit ea în trecut, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Gabriela Lucuțar a apărut la Imperiul Leilor

Cine este Regina Întunericului – Gabriela Lucuțar. Anul trecut, Gabriela Lucuțar a apărut la Imperiul Leilor, show difuzat pe Pro TV. Ei bine, nu, nu pentru extinderea afacerii pe care o are deja, ci pentru că voia ceva nou și inovator, la care nu mulți se gândesc. Aceasta le-a cerut atunci investitorilor 2 milioane de euro pentru afacerea stranie pe care vrea să o pună în aplicare, explicând că ei nu-i este frică de nimeni și nimic, nici măcar de moarte, pe care a numit-o 'partenera ei'.

Nu am niciodată emoții. Trebuie să aibă ei când mă văd pe mine. Am cea mai renumită firmă de servicii funerare din țară. Sunt o femeie puternică, într-o lume a bărbaților, am reușit să construiesc un imperiu. Nu am tarife standard, personalizez fiecare înmormântare. Mă ocup de absolut tot: de la mâncare, haine pe care le aleg eu, flori, eu fac toate aranjamentele. Conduc și limuzina. Fac și îmbălsămări', spunea Gabriela Lucuțar la Imperiul Leilor.

Gabriela Lucuțar le-a propus investitorilor să o ajute cu 2 milioane de euro pentru a construi primul crematoriu uman din Europa Centrală și de Est din punctul de vedere al emisiei de carbon.

„Mintea mea era focusată doar pe acel pitch pe care aș fi vrut să îl prezint perfect. Nu îmi doream să dezamăgesc pe nimeni. Nu mi-a ieșit perfect așa cum îmi doream. Asta este doar o motivație în plus ca data viitoare când voi avea privilegiul să fiu invitată la o altă emisiune, să fiu cea mai bună.Eu știu foarte bine că această idee este una care îmi va aduce beneficii financiare considerabile și nu doar atât. Eu cred în mine și în forțele mele.

Știu că acest crematoriu mă reprezintă. Mă reprezintă la fel ca meseria pe care o practic la momentul actual, fiind conexate 100%. Investiția va fi benefică și pentru mediul înconjurător. De asemenea, și pentru clientul final. Eu niciodată nu am gândit o afacere care să-mi aducă doar mie beneficii. Eu trăiesc și pentru ceilalți. Mie ÎMI PASĂ de oameni, natură. Îmi pasă de tot ceea ce se întâmplă în jurul meu', a declarat Regina Întunericului despre prezența sa la Imperiul Leilor, potrivit fanatik.ro.

Gabriela Lucuțar participă la Chefi la cuțite, sezonul 13

Cine este Regina Întunericului – Gabriela Lucuțar. În prezent, Gabriela Lucuțar participă la Chefi la cuțite, sezonul 13, și face parte din echipa lui Chef Alexandru Sautner. În cadrul unei ediții, ea a fost protagonista unui gest neașteptat, atunci când l-a sărutat pasional pe Mario Dumitru.

Gabriela Lucuțar nu și-a luat prin surprindere doar colegii și pe cei din platou sau telespectatorii, ci chiar și pe Mario Dumitru, care nu s-a așteptat la așa gest. Mai mult, bărbatul a povestit că doar a crezut că Regina Întunericului voia să-i șoptească ceva la ureche, nicidecum nu s-a gândit la ce avea să urmeze. Cu toate acestea, nici concurentul nu s-a opus, iar întreg momentul s-a petrecut sub privirile chef-ului Ștefan Popescu care se afla chiar lângă ei.

Mario Dumitru vorbea despre dragoste, făcând referire strict la gătit, însă ce a urmat a trecut granițele iubirii pentru bucătărie și gătit. Cheful a rămas uimit de sărutul celor doi concurenți, iar apoi Gabriela Lucuțar a izbucnit în râs.

‘La un moment dat…deci pur și simplu m-am întors către regină, ea s-a întors către mine, m-a sărutat! Eu inițial am crezut că vrea să îmi spună ceva la ureche, doar că atunci, în ultima secundă, exact ca trenul când schimbă macazul, așa au fost și buzele ei. Am crezut că vin spre urechea mea și au venit spre buzele mele’, a povestit Mario Dumitru, la Chefi la cuțite.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton