Cine este Gabriela Pițigoiu de la Mireasa. Este polițistă

 Raiciu Adriana
.

Cine este Gabriela Pițigoiu de la Mireasa. 17 concurenți au pășit în casa Mireasa pentru a-și întâlni jumătatea. Una dintre concurentele din sezonul 6 este Gabriela Pițigoiu, o tânără care își dorește să întâlnească bărbatul potrivit pentru ea. Iată cu ce se ocupă, dar și ce se știe despre ea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Gabriela Pițigoiu de la Mireasa. Emisiunea Mireasa a debutat cu noul sezon luni, 29 august 2022. 8 băieți şi 9 fete au pășit cu sufletul deschis în competiţie, dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi întâlni sufletul pereche. Gabriela Pițigoiu, Adina Miuleasa, Inga Rusu, Ana-Maria Ciornei, Damaris Turuș, Rodica Roxana Toba, Denisa Dumitru, Miruna Andreea Gheorghe și Raluca Preda sunt concurentele din sezonul 6 de la Mireasa.

gabirela-pitigoiu-mireasa-2gabirela-pitigoiu-mireasa-2

Cine este Gabriela Pițigoiu de la Mireasa. Una dintre concurentele din sezonul 6 de la Mireasa este Gabriela Pițigoiu, o tânără de 26 de ani, care este de meserie polițist. Iată ce așteptări are de la partenerul de viață, dar și ce se știe despre ea!

Citește și: Cine este Raluca Preda de la Mireasa.Studiază la Oxford

Citește și: Când începe Mireasa, sezonul 6.Filmările nu vor mai avea loc în România

Citește și:Cum a comentat Mircea Badea apariția în costum de baie a Danei Budeanu:'Dânsa arăta într-un fel'

Citește și:Jador se mută în casă nouă. Cum arată locuința și cu cine va sta, de acum, cu artistul:„Să îmi spele șosetele’

Cine este Gabriela Pițigoiu de la Mireasa

Cine este Gabriela Pițigoiu de la Mireasa. Gabriela Pițigoiu de la Mireasa are 26 de ani, vine din Sibiu și este de meserie polițist. Concurenta, absolventă a unei facultăţi de inginerie din Sibiu şi şcolii de agenţi de poliţie din Câmpina, spune că s-a înscris la show-ul matrimonial difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY pentru a-și găsi jumătatea.

Cine este Gabriela Pițigoiu de la Mireasa. Concurenta de la Mireasa, sezonul 6, provine dintr-o familie modestă. Mama ei este gestionar, iar tatăl ei este muncitor în cadrul primăriei.

„Mama este gestionar și tata este muncitor în cadrul primăriei. De la ei am învățat că în viață trebuie să lupți pentru ceea ce își dorește. Faptul că am devenit polițist se datorează pasiunii pentru uniformă, dar și ideea de corectitudine și disciplină. Îmi place foarte mult ceea ce fac', a spus concurenta.

Cine este Gabriela Pițigoiu de la Mireasa. Gabriela Pițiogiu a trecut și printr-un moment dificil, în urmă cu mai mulți ani. La vârsta de 12 ani, concurenta a căzut într-o fântână, însă, din fericire, a reușit să scape cu bine.

Ce relații a avut Gabriela Pițigoiu

Cine este Gabriela Pițigoiu de la Mireasa. Concurenta de la Mireasa a mai vorbit și despre relațiile sale, care au fost două la număr. Primul iubit era cu 6 ani mai mare decât ea, iar cea de-a doua relație a avut-o cu un băiat de meserie polițist, dar a fost una la distanță.

Sunt o tipă care caută o relație de lungă durată, serioasă, plină de fericire, înțelegere, armonie și iubire. Îmi doresc un bărbat care să aibă încredere în sine, să aibă gândirea pozitivă și energie, să lupte pentru familie, să fie independent. Cred că aș prefera să nu stea cu părinții. Să fie mai înalt decât mine și să nu fie bărbos. Nu contează ce culoare au ochii sau părul, nu contează dacă a mai fost căsătorit și nu contează trecutul lui. Nu m-ar deranja dacă e de altă naționalitate, aș prefera să fie de religie ortodoxă. Vreau să mă facă să mă simt protejată și iubită', a recunoscut Gabriela Pițigoiu de la Mireasa sezonul 6.

Ce așteptări are de la un bărbat

Cine este Gabriela Pițigoiu de la Mireasa. Gabriela Pițiogiu își dorește ca partenerul de viață să fie pasionat de sport, dar ține cont și de anumite aspecte fizice. Să fie înalt, dar să nu fie bărbos.

În viitor mi-ar plăcea să particip la competiții sportive. Recent am terminat și cursurile de tehnician nutriționist și personal trainer. Îmi doresc să am alături de mine un bărbat căruia să îi placă să facă sport, dar nu e un criteriu eliminatoriu', a explicat ea în cadrul unui interviu.

Rămâne de văzut, însă, dacă Gabriela Pițigoiu de la Mireasa își va găsi sau nu jumătatea.

sursă- Comunicat de presă

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton