Cine este Garry Cozma, semifinalist Românii au Talent 2023. A divorțat de fosta soție și s-a luptat cu depresia

 Dumitrache Laura
.

Cine este Garry Cozma, semifinalistul de la Românii au Talent 2023. Garry Cozma i-a impresionat pe cei patru jurați de la Românii au Talent 2023 cu numărul său de magie. În vârstă de 34 de ani, tânărul provine dintr-o familie de artiști și a primit patru voturi pozitive din partea juriului. Iată cine este Garry Cozma!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Garry Cozma, semifinalistul de la Românii au Talent 2023. Garry Cozma se numără printre cei 12 semifinaliști ai emisiunii Românii au Talent 2023. Tânărul a prezentat un număr de magie și i-a impresionat pe Andra, Dragoș Bucur, Andi Moisescu și Mihai Bobonete.

garry cozmagarry cozma

Cine este Garry Cozma, semifinalistul de la Românii au Talent 2023. Concurentul provine dintr-o familie de artiști și este talentat în muzică. Cu toate astea, Garry Cozma i-a surprins pe jurați și pe spectatori cu un număr de magie impresionant. Pasiunea pentru magie a venit în momentul în care l-a văzut pe magicianul Bogdan Mangu.

Citește și: Cine este Katrinel Prisacaru, semifinalistă Românii au Talent 2023. A fost adoptată și crescută de o mamă singură

Citește și:Cine este Ștefan Popescu, semifinalist Românii au Talent 2023. Are 70 de ani și a mai participat la emisiune

Citește și:Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Cum i-a speriat concurentul Adrian Ioan Mihai pe jurați: „Bătaia mea e televizată'

Citește și:Adela Popescu joacă într-un lungmetraj alături de Laura Cosoi, după ce a luat pauză în televiziune: „Este o super comedie'

Cine este Garry Cozma, semifinalistul de la Românii au Talent 2023

Garry Cozma se numără printre cei 12 semifinaliști de la Românii au Talent 2023. Concurentul a urcat pe scenă și i-a impresionat pe jurați cu numărul său de magie. Tânărul de 34 de ani este din Republica Moldova și provine dintr-o familie de artiști, el moștenind talentul muzical de la tatăl său.

Cu toate astea, Garry Cozma a început să fie pasionat de magie după ce l-a văzut pe Bogdan Mangu, în cadrul unei emisiuni. Astfel, Garry a început să practice diverse trucuri, iar în cele din urmă a obținut diploma de magician de la Asociația de Magicieni. Garry Cozma va urca pe scena Românii au Talent, în cea de-a doua semifinală a emisiunii, alături de alți 11 concurenți.

Gaary Cozma a divorțat de soția lui

Pe plan personal, Garry Cozma a avut o viață tumultoasă. Concurentul de la Românii au Talent a divorțat de soția lui în urmă cu câtiva ani, iar rodul iubirii lor este o fetiță. După separare, concurentul a intrat în depresie și s-a refugiat în alcool, deoarece fosta soție nu îl lasă să își vadă fiica.

O perioadă de timp, Garry Cozma a renunțat la magie și a livrat mâncare, a fost taximetrist și s-a angajat și la o casă funerară. În prezent, concurentul a decis să urce pe scena Românii au Talent si să își arate talentul.

Garry Cozma, număr de magie impresionat pe scena Românii au Talent

Garry Cozma a urcat pe scena Românii au Talent și a invitat-o pe Andra să i se alăture, pentru a-l ajuta să realizeze un număr de magie, folosind telefonul ei mobil. Numărul lui i-a uimit pe Dragoș Bucur, Andi Moisescu și Mihai Bobonete.

„E bine! Se vede că nu e de ieri, de azi pe scenă. Știe, cunoaște arta asta. Adică îmi place cum a făcut din momentul ăsta un spectacol de câteva minute', a spus Andi.

„Nu știu ce ai făcut, dar îmi place. Eu le prefer pe astea: să mai și râzi, te mai și distrezi, rămâi cu gura căscată, mai zboară un ciocan, cade Bobo lângă mine.. E exact ce trebuie!', a spus Dragoș Bucur.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton