Cine este George Borșaru de la Chefi la cuțite 2023. George Borșaru participă la Chefi la cuțite alături de fratele său, Florin Borșaru, dar fac parte din echipe diferite. George Borșaru este pasionat de gătit și a fost ales în echipa lui Sorin Bontea. Află mai multe despre concurentul de la Chefi la cuțite, sezonul 11!
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!
Cine este George Borșaru de la Chefi la cuțite 2023. George Borșaru se ocupă cu afacerile, dar este pasionat de gătit. După probele din bootcamp, acesta a fost ales să meargă mai departe, iar Sorin Bontea i-a oferit tunica roșie.
Cine este George Borșaru de la Chefi la cuțite 2023. George Borșaru a venit împreună cu fratele său la Chefi la cuțite, dar fac parte din echipe diferite. Cei doi frați se „duelează' în bucătărie, fiind antrenați de unii dintre cei mai cunoscuți și apreciați chefi bucătari din România. Iată povestea de viață a lui George Borșaru!
Cine este George Borșaru de la Chefi la cuțite 2023
George Borșaru are 32 de ani și este din Constanța, dar de câțiva ani locuieste în București. George Borșaru a venit la Chefi la cuțite 2023 alături de fratele său, Florin Borșaru, iar împreună dețin un restaurant în Constanța.
Deși cei doi frați participă la aceeași emisiune, fac parte din echipe diferite. George Borșaru a primit tunica roșie din partea lui Sorin Bontea, în timp ce fratele său a fost ales în echipa lui Florin Dumitrescu. Concurentul lui Sorin Bontea a povestit că pasiunea pentru gătit a moștenit-o de la mama sa.
George Borșaru lucrează împreună cu fratele său
George Borșaru are o afacere împreună cu fratele său, Florin Borșaru, iar acum se „duelează' la Chefi la cuțite. Concurentul în vârstă de 32 de ani a declarat că știe să facă diferența între afacere și viața de familie.
„Mă numesc George Borșaru, am 32 de ani, locuiesc momentan în București, venim din Constanța și împreună cu frati-miu administrez un restaurant.Noi lucrăm cu foarte multă brânză, iubim brânza.
E foarte mișto să ai un business în familie, dar e important să știi când e familie și când e business. Ce se întâmplă în bucătărie, râmâne în bucătărie. Chestia asta e insuflată de la maică-mea. De acolo a plecat toată nebunia’, a spus George Borșaru în preselecții.
George Borșaru, despre afacerea pe care o conduce împreună cu fratele său
Atunci când pandemia s-a instalat, George și Florin Borșaru s-au văzut nevoiți să se gândească la o idee de a porni o afacere împreună. Astfel, au realizat că cea mai mare pasiune comună este cea pentru gătit și au deschis BCheese.
„Eu eram inginer, iar fratele meu lucra într-o multinaţională, pe partea de închirieri de birouri. Am renunţat la joburi între timp şi ne ocupăm doar de BCheese. Am fost în câteva city break-uri în Marea Britanie, unde am mers în Camden Market, un food court unde am mâncat macncheese. În timpul pandemiei, am vrut să ne comandăm şi noi acest produs, dar nu prea am găsit, a spus George Borşaru pentru zf.ro.
Ulterior, cei doi frați au deschis un restaurant în București și au renunțat la foodtruck. Acum, Florin și George Borșaru se „duelează' la Chefi la cuțite, făcând parte din echipe diferite.
Sursa foto: Facebook