Cine este Giulia Anghelescu de la America Expresss 2023. Este căsătorită cu Vlad Huidu și au împreună doi copii

 Dumitrache Laura
.

Cine este Giulia Anghelescu de la America Expresss 2023. Giulia Anghelescu este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Cântăreața a făcut parte din trupa Candy și a fost solista formației Dj Project. Giulia Anghelescu participă alături de soțul ei la America Express 2023.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Giulia Anghelescu de la America Expresss 2023. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu formează una dintre cele 9 echipe al celui de-al șaselea sezon al emisiunii. Cei doi sunt căsătoriți de ani de zile și au împreună doi copii.

giulia naghelescugiulia naghelescu

Cine este Giulia Anghelescu de la America Expresss 2023. Giulia Anghelescu a acceptat provocarea de a participa la America Express, sezonul șase. Vedeta a ales să meargă împreună cu soțul ei, Vlad Huidu și să aibă parte de o experiență de neuitat.

Citește și: Cum s-a vindecat Giulia Anghelescu de frica de zbor, după experiența de la America Express: „Pentru prima dată, am reușit fără nicio panică, și la dus și la întors”

Citește și: Giulia și Vlad Huidu, despre experiența trăită la America Express 2023. „Nu are emisiunea asta ediții, câte frici am eu. Când am plecat de acasă…”

Citește și:Bianca Drăgușanu petrece alături de Gabi Bădălău și copiii săi, după ce afaceristul a dat-o în judecată pe Claudia Pătrășcanu: „Băieții se distrează de minune în compania Biancăi și a fiicei sale”

Citește șiIspita Romeo Vasiloni de la Insula Iubirii, șocat de vestea că Ema Oprișan și Răzvan Kovacs s-au căsătorit și vor avea un copil: „Cum își așterne, așa doarme. Are probleme emoționale'

Giulia Anghelescu – Carieră

Cine este Giulia Anghelescu de la America Expresss 2023. Giulia Anghelescu este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. La vârsta de șase ani a urcat pentru prima dată pe scenă, la emisiunea pentru copii  Tip Top Minitop. În anul 1995 și-a lansat prima casetă cu melodii compuse de Adrian Ordean și Mihai Ochiu.

Un an mai târziu, a făcut parte din trupa Candy și a fost solista formației DJ Project. Giulia Anghelescu a absolvit Colegiul „Gheorghe Lazăr' din București, iar apo s-a înscris la cursurile Facultății de Sociologie Psihologie din cadrul Universității „Spiru Haret'.

Giulia Anghelescu a făcut parte din trupa Candy

Giulia Anghelescu a câștigat preselecția pentru Școala Vedetelor și a înființat o formație, din care făcea parte Monica Andrei și Andreea Antonescu. Artista a devenit componentă a trupei Candy în anul 2000, la îndemnul lui Laurențiu Duță, iar patru ani mai târziu, artista s-a restras din formație pentru o carieră solo. Și-a lansat primul ei album și a fost prezentatoare pentru câteva emisiuni TV, începând cu anul 2004.

În 2006 a lansat al doilea album, iar în 2008 a lansat cel de-al treilea album intitulat „Primul Pas”. Începând cu 2009 a devenit solista trupei DJ Project, cu care a lansat multe melodii. În prezent, Giulia a revenit în muzică după ce a ales să se concentreze pe viața de familie.

Giulia Anghelescu – Viață personală

Cine este Giulia Anghelescu de la America Expresss 2023. Giulia Anghelescu s-a născut pe data de 7 noiembrie 1984, în Galați. Artista are părul blond, ochii căprui și este zodia Scorpion. Cântăreața s-a căsătorit cu Vlad Huidu în anul 2012, după ce s-au cunoscut la o emisiune TV. De atunci au început să vorbească și să se întâlnească. Ulterior, au devenit părinții a doi copii minunați, Antonia și Eduard Mikael.

„Ne-am cunoscut la o emisiune, după care ne-am împrietenit și am rămas prieteni. După ce am fost prieteni foarte apropiați, ne-am împrietenit mai bine și asta a fost.În urmă cu 18 ani. Eu eram invitată și acolo a fost prima noastră întâlnire, de unde a pornit totul ', a povestit Giulia Anghelescu.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au fost despărțiți un an și jumătate

Giulia și Vlad Huidu au avut de trecut multe hopuri în relație, însă le-au depășit cu brio. S-au despărțit la un moment dat, dar s-au regăsit și acum au în spate o poveste de aproape 20 de ani împreună. Acum ceva timp, artista, care participă acum alături de soțul ei la America Express, sezonul 6, ne-a vorbit despre relația cu acesta, motivele pentru care s-au separat o perioadă și cum și-au dat seama că nu pot sta unul fără celălalt.

„Se zice că primul hop într-o relație este atunci când se împlinesc trei ani și noi am vrut să respectăm asta. (râde) Glumesc! Pe vremea aceea cred că amândoi aveam niște așteptări exagerate de la celălalt. Eu îmi doream ca el să nu mai iasă la plimbare cu motorul, pentru că mi se părea periculos, deși asta e în continuare una dintre cele mai mari pasiuni ale lui, el își dorea ca eu să fiu mai des acasă și mai puțin la concerte, și din multe certuri mici și banale am ajuns să ne despărțim. Despărțirea a fost însă cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla la momentul acela, pentru că ne-a ajutat să ne clarificăm sentimentele și dorințele', ne-a spus Giulia Anghelescu pentru viva.ro, acum ceva timp.

Giulia Anghelescu a rămas prietenă cu fostul iubit, Costin Manea

Puțini își mai amintesc că, pe vremea când Giulia avea 17 ani, a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu fotbalistul Costin Manea. Cântăreața l-a părăsit, însă, pe fotbalist după aproximativ 6 ani de relație, iar în prezent fiecare dintre ei și-a refăcut viața. Anii au trecut, iar Giulia Anghelescu și fostul ei iubit din adolescență, Costin Manea, au reușit să rămână prieteni. Mai mult, artista a mărturisit că Vlad Huidu are o relație de prietenie cu acestea, iar familiile lor se înțeleg foarte bine

„Eu am o relație extrem de frumoasă și de respect cu Costin, fostul meu iubit. Dar, nu numai eu, și Vlad (nr. Huidu) are o relație de prietenie cu el. Iar Costin are o soție absolut extraordinară și am rămas în relații foarte bune. Familiile noastre sunt apropiate și își vorbesc. Deci, nu e nimic senzațional. Dar, uite că, atunci când apari mai des, se trezesc unii jurnaliști să scârme și să găsească și ei senzaționalul.’, a spus Giulia Anghelescu.

Ce operații estetice are Giulia Anghelescu

De-a lungul anilor, Giulia Anghelescu a apelat la câteva schimbări fizice. Mai exact, artista intrat în cabinetul medicului estetician și este foarte mândră de rezultate. La vârsta de 38 de ani, cântăreața arată impecabil. Concurenta de la America Express a recurs la operația de rinoplastie și la o augmentare mamară, după cele două sarcini.

„Sunt extrem de cameleonică, îmi place să mă joc cu stilul, să descopăr lucruri noi. Orice m-a provocat am făcut! Am făcut o rinoplastie – pentru că aveam deviaţie de sept din cauza unui accident la schi, din copilărie – şi o augmentare mamară, după cele două sarcini şi alăptări. Mi-am zis că vreau să ajung la cea mai bună versiune a mea până la 40 de ani. Nu am făcut schimbări majore cu operaţiile astea estetice şi mi le-am asumat. Acum sunt extrem de fericită cu mine fizic, psihic, emoţional‘, a declarat cântăreața pentru okmagazine.ro.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu participă la America Express, sezonul 6

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu participă la America Express, sezonul 6, alături de alte opt echipe. Aceștia au acceptat cu entuziasm să facă parte din aventura vieții lor, cu speranța că vor ajunge în finală. Rămâne de văzut dacă ei vor câștiga sau nu marele premiu.

La fel ca ceilalți concurenți de la America Express, și Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au trebuit să facă față condițiilor delicate din competiție. De multe ori, și lor le-a fost foame, iar lipsa hranei și-a pus amprenta asupra siluetelor lor. După încheierea filmărilor, artista spunea câte kilograme au slăbit ea și soțul ei în urma acestei experiențe.

‘Eu vreo 3 kilograme (n.r: cât a slăbit la America Express). El muuulteee.’, a spus Giulia pe Instagram.

Cu cine trebuia să meargă, de fapt, Giulia Anghelescu la America Express

Cu cine trebuia să meargă, de fapt, Giulia Anghelescu la America Express

Inițial, Giulia Anghelescu stabilise să meargă cu Roxana Ionescu la „America Express – Drumul Soarelui’, însă cele două nu și-au putut sincroniza programul. Fosta asistentă TV a recunoscut că încă își dorește această experiență, însă s-a lovit de refuzul soțului ei, Tinu Vadaicu, care nu crede că e momentul potrivit.

„Tinu a spus că a trecut momentul ăla. A zis că poate mai târziu. Ei ne-au încurajat, dar noi încă nu suntem pregătiți. Eu m-aș duce, recunosc, dacă ar mai face o emisiune în care ar putea să participe cei care au mai fost. Eu o vreau pe Giulia cu mine, inițial ar fi trebuit să mergem împreună. Dragostea învinge tot timpul, n-am cum să mă opun’, a explicat Roxana Ionescu, potrivit cancan.ro.

„Chiar trebuia să mergem împreună, dar nu a fost sincronizarea bună. Nu regret că am fost cu soțul meu. Aș fi vrut să merg cu Roxana, dar așa a fost să fie’, a completat Giulia.

Cum s-a schimbat relația dintre Giulia Anghelescu și Vlad Huidu după America Express 2023

Pe de altă parte, solista a recunoscut că și-a descoperit soțul, pe Vlad Huidu, după America Express 2023, iar acest lucru a făcut-o să se reîndrăgostească de el. Așadar, relația dintre Giulia Anghelescu și Vlad Huidu s-a schimbat în bine după America Express 2023.

„Despre Păpu, căci așa îl cunoaște o țară întreagă, n-aveam ce să descopăr nou, care să mă surprindă. Dar am descoperit o grămadă de lucruri care m-au surprins plăcut până la cer și înapoi.A scos competiția asta toate lucrurile frumoase și m-a făcut să mă reîndrăgostesc. Pentru a nu știu câta oară m-am convins că am fost sortiți să fim împreună și că am făcut cea mai bună alegere pe care puteam s-o fac în viața asta‘, a spus Giulia Anghelescu, conform Cancan.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton