Cine este Grațiela Voicu, actrița care va apărea în serialul „Tătuțu”. În ce pelicule celebre a mai jucat

 Matei Bianca
.

Cine este Grațiela Voicu, actrița care va apărea în serialul Tătuțu. Grațiela Voicu este actrița care va apărea în serialul „Tătuțu' de la Pro TV. Este încântată să facă parte din acest proiect mare și să joace alături de actori mari și importanți din țara noastră, cum ar fi George Mihăiţă, Claudia Ieremia, Carmen Tănase, Șerban Pavlu, George Ivașcu sau Matei Constantin. Cine este Grațiela Voicu și ce spune despre celebrul serial „Tătuțu'.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Cine este Grațiela Voicu, actrița care va apărea în serialul Tătuțu. Cei care au urmărit serialul „Clanul' au fost captivați de întreaga poveste, de la relația dintre cei doi frați și viața lui Bebe Măcelaru, până la încercarea comisarului Costoiu de a-l prinde pe Tătuțu. Toate aceste evenimente au un trecut, care va fi explorat în noul serial „Tătuțu', ce ne va duce cu 20 de ani în urmă.

Filmările au început pe data de 20 iunie, iar în serial joacă actori noi. Cine este Grațiela Voicu și ce spune despre acest proiect important din viața ei.

gratiela1gratiela1

Citește și: Care este cea mai mare bucurie din viața lui George Mihăiță și ce spune despre serialul 'Tătuțu', al cărui protagonist este: 'Are deziluzii, oamenii îl trădează…'/ EXCLUSIV

Citește și: Augustin Viziru revine pe platourile de filmare cu un look nou. Ce personaj va juca în serialul Tătuțu’: „Chiar dacă eu aș putea să joc și doctori, lumea preferă ca eu să fiu ăla rău”

Citește și: Nicoleta Luciu a stârnit controverse în mediul online după ultima apariție, nemachiată, dar cu filtre: „Au trecut anii, asta nu înțelegeți, doar nu era să rămână la fel ca acum 20 de ani?”

Citește și: Organizatorii Festivalului Mamaia 2024 susțin că nu și-au dorit-o pe artista Rodica Tudor la eveniment, dar că au existat presiuni foarte mari. Ce măsuri au luat când aceasta nu mai voia să coboare de pe scenă și ce spune profesoara ei, Viorela Filip: 'Ține-te tare! Lupta continuă…'/ EXCLUSIV

Cine este Grațiela Voicu, actrița care va apărea în serialul „Tătuțu'

Cine este Grațiela Voicu, actrița care va apărea în serialul Tătuțu. Grațiela Voicu, o actriță talentată a teatrului și filmului românesc, se alătură distribuției serialului „Tătuțu' de la Pro TV, o producție mult așteptată de telespectatorii serialului „Clanul', care promite să capteze atenția publicului.

Grațiela Voicu se pregătește acum să cucerească telespectatorii cu talentul său remarcabil. Ea a jucat în serialul de comedie „Lasă-mă, îmi place! Camera 609' de la Antena 1.

Actrița este încântată să facă parte din acest proiect

Grațiela Voicu este încântată să facă parte din acest proiect. Actrița se bucură că joacă în serialul „Tătuțu' alături de actori mari din România și mărturisește că are aproape de ea foști colegi și profesori de la facultate.

„Când am început filmările, m-am bucurat, în primul și primul rând, că m-am revăzut cu foști colegi și chiar profesori din facultate. Asta a făcut să pară totul mai ușor. În afară de colegii și profesorii mei, am fost în extaz când am aflat cu ce actori voi filma. Sunt fix actorii la care făceam ochii cât cepele când eram mică, atunci când îi vedeam la televizor', a spus actrița, potrivit libertatea.ro.

Ce spune Grațiela Voicu despre rolul ei din serialul „Tătuțu'

Cine este Grațiela Voicu, actrița care va apărea în serialul Tătuțu. Grațiela Voicu a oferit detalii despre rolul său din noul serial „Tătuțu'. Actrița a mărturisit că personajul său, Rona, i-a adus provocări neașteptate încă din etapa de casting. Ea a explicat că Rona este un rol cu care se identifică într-un mod special, iar interesul său pentru personaj este unul mare.

„Nici nu știu cum pot să descriu sentimentul ăsta, așa că până se va așeza complet în mine, o să vorbesc puțin despre personajul meu, Rona, care mi-a dat, în cel mai adevărat sens, dureri de cap încă de la casting. Au fost câteva zile pline de casting, pline de Rona, iar eu când mergeam acasă continuam să mă gândesc la ea. Și la cum e ea. Și că e diferită de mine, dar semănăm. Voiam și încă vreau să aflu absolut tot despre ea. Nu cred că am avut de jucat până acum un rol care să mă stârnească mai mult decât Rona. Îmi place așa cum mi-a plăcut fiecare personaj pe care l-am jucat, dar de niciunul nu am fost atât de interesată. În viața mea de zi cu zi și la orice acțiune, îmi vine involuntar în minte întrebarea: „Dar Rona cum ar face?'. Iar pe set nu mă plictisesc o secundă.

Am acolo în fața mea niște oameni la care mă uit cu recunoștință, poate, și când beau apă. Și echipa. Care e superbă și cu care m-am înțeles super, încă de la probele de fitting, machiaj. Pot să mă cred norocoasă, zic eu', a mai completat ea.

Sursa foto: Facebook/ TVMania

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton