Cine este Horia Manea de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Și-a deschis o cofetărie, după ce a pierdut afacerea familiei

 Dumitrache Laura
.

Cine este Horia Manea de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Horia Manea face parte dintre cei 21 de concurenti aleși în urma probelor eliminatorii din bootcamp. Concurentul a primit tunica magenta de la Florin Dumitrescu și i-a impresionat pe jurați la preselecții cu preparatul său. Află mai multe detalii despre Horia Manea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Horia Manea de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Cei trei jurați de la Chefi la cuțite, sezonul 12, și-au format echipele cu care vor merge mai departe în competiție. Horia Manea a fost ales să facă parte din echipa lui Florin Dumitrescu.

horia manea chefi la cutitehoria manea chefi la cutite

Cine este Horia Manea de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Horia Manea locuiește în Domnești, județul Ilfov și este chef patiser. Deține o cofetărie pe care a deschis-o în memoria bunicii sale. Înainte de pandemie a avut o afacere de familie, dar lucrurile s-au complicat și a fost nevoit să renunțe la ea.

Citește și: Cine este Ioana Dehelean de la Chefi la Cuțite. A renunțat la două facultăți pentru a se dedica cofetăriei

Citește și:Cine este Maryoris Hurtado, de la Chefi la Cuțite. A venit din America Latină și lucrează ca bucătar în Brașov

Citește și:Valentin Sanfira a scăpat de scaunul cu rotile, dar merge în cârje, la două luni de la accidentul suferit în Italia: „O mare cumpănă. Puteam să mor, dar Dumnezeu face minuni' / EXCLUSIV

Citește și:Ce a pățit Lavinia Petrea când era gravidă cu al doilea copil: „Doi medici mi-au spus că totul s-a terminat. Sarcina se oprise din evoluție, dar un miracol s-a întâmplat și…'

Cine este Horia Manea de la Chefi la cuțite, sezonul 12

Horia Manea are 37 de ani și locuiește în Domnești. A absolvit facultatea de teatru, iar în 3 luni de zile a făcut un împrumut și a deschis o pizzerie. A fost o afacere de familie, iar părinții săi l-au ajutat. Din cauza pandemiei, Horia Manea a fost nevoit să închidă afacerea, după care a luat-o de la zero. S-a angajat la un restaurant și a lucrat pentru o altcineva, apoi a deschis o cofetărie.

Horia Monea a mai povestit că deși deținea una dintre pizzeriile cunoscute din Capitală, maturizarea lui a venit târziu și nu a știut să gestioneze lucrurile: „Cheltuiam mai multe decât produceam. Sunt un om de viață și mi-a plăcut. Am pierdut tot ce aveam și a trebuit să o iau de la zero și să mă angajez'.

Horia Manea a avut o relație specială cu bunica lui, iar aceasta i-a lăsat moștenire mai multe rețete de prăjituri, motiv pentru care a decis să deschidă cofetăria. „Am luat caietul cu prăjituri pe care mi l-a lăsat și am început să fac obsesiv. Ajungeam seara acasă și până pe la 1, 2 când nu mai aveam energie făceam prăjituri”. Horia Manea este căsătorit de 8 ani și are o fetiță. Și-a dorit încă de la început să facă parte din echipa lui Florin Dumitrescu, iar după probele eliminatorii din bootcamp, a primit tunica magenta.

Jurații de la Chefi la cuțite, sezonul 12, și-au ales echipele

Cei trei jurați de la Chefi la cuțite, sezonul 12, și-au ales echipele cu care vor merge mai departe în competiție. Echipa lui Florin Dumitrescu luptă sub culoarea magenta sau Amanita Regală şi este formată din: Janni Alexandridis – cuţitul de aur, Horia Manea, Maria Paraschiv, Dan Olar aka Ursu, Mioara Sîrbușcă, Ioana Dehelean şi Alexandru Bunea.

Echipa lui chef Sorin Bontea, reprezentată de culoarea portocalie sau Echipa Soarelui Răsare, este alcătuită din: Valentin Timofte – cuţitul de aur, Cristina Sabău, Mihaela Bărbosu, Mirela Chiroabă, Maryoris Hurtado, Ioan Frăţilă şi Zaid Mohannad.

Echipa lui chef Cătălin Scărlătescu poartă în acest sezon culoarea turqoise sau Saint Tropez şi şi se pune în formaţie de atac culinar cu Alex Mihoc – cuţitul de aur, Raluca Hulubei, Monica Iliescu, Răzvan Mincă, Fabian Soare, Nadd Hu şi Cosmin Berki.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton