Cine este Ilinca Dinu, fina Angelei Similea. A făcut senzație la X Factor

 Lupescu Anca
.

Ilinca Dinu, fina Angelei Similea, a făcut senzație la X Factor. Tânăra are o voce minunată cu care a reușit să cucerească publicul și juriul. Ea are doar 14 ani, dar este extrem de talentată și a mai participat în trecut la competiții muzicale. Ilinca Dinu este înzestrată, la fel ca nașa ei, Angela Similea, iar acest lucru l-au putut vedea și jurații X Factor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ediția de vineri, 13 noiembrie, a show-ului de talente X Factor a avut parte de o surpriză. Pe scena competiției muzicale a urcat chiar fina Angelei Similea. Tânăra are 14 ani și se bucură să o aibă aproape pe celebra artistă. Ilinca Dinu a reușit să uimească prin vocea sa întreaga audiență. Ea a venit însoțită în culise de părinții săi și de sora mai mică. În ciuda emoțiilor celor dragi, Ilinca a povestit că nu este străină de competiție.

Adolescenta a participat în trecut la Festivalul New Wave din Rusia, unde a avut ocazia să cânte în fața a peste 10.000 de oameni. Deși are o vârstă fragedă, talentul este indiscutabil. Iar pasiunea pentru muzică a dezvoltat-o datorită Angelei Similea. Nașa sa a încurajat-o să cânte încă de micuță. Și se pare că a făcut foarte bine. Concurenta a primit numai cuvinte de laudă din partea juraților.

Pentru vârsta ta ai un super potențial. O voce ca a ta nu poate sta acasă.', i-a spus Ștefan Bănică Jr. în timpul jurizării.

„Ilinca, ai cântat cu pasiune. Ai o voce puternică, iar piesa nu este deloc ușoară”, a spus Loredana.

Pentru că la finalul prestației sale a primit 2 de DA' și un NU' din partea lui Florin Ristei, tânăra a intrat pe lista de așteptare pentru bootcamp.

Ilinca Dinu, fina Angelei Similea: „Cred că sunt singura persoană de pe Pământ care are toate CD-urile ei'

Tânăra, în vârstă de 14 ani, a povestit în cadrul unui proiect școlar cum a ajuns să îndrăgească muzica. Ilinca a mărturisit că Angela Similea, nașa sa, i-ar îndrumat pașii încă de când se afla în burtica mamei.

Nașa mea este Angela Similea. Ea este o mare cântăreață a României. S-a născut într-o familie destul de săracă, dar, fiindcă a muncit foarte mult, a ajuns renumită.
Pentru a-și câștiga pâinea, a urmat cursuri de canto. Și-a început cariera în 1970. A participat la multe concursuri, la care a obținut numeroase premii. A lansat peste două sute de albume și are peste o mie de piese.

Într-o zi, când mama era însărcinată cu mine, a venit la ea. Era anul 2005 și chiar înainte cu o zi, nașa lansase albumul Lumea mea. A pus mâna pe burta mamei și a spus: Fetița pe care o porți va fi o cântăreață. Când aveam doi ani, îi cântam piesele. Cred că sunt singura persoană de pe Pământ care are toate CD-urile ei. S-au stricat de atâta ascultat', a povestit Ilinca Dinu, fina Angelei Similea.

Drama Angelei Similea: de 9 ani, locuiește pe la prieteni

Au trecut 9 ani de când a plecat din vila cu 16 camere din satul Mataraua. Ca să scape de datorii, la 1 septembrie 2014 şi-a scos casa la vânzare. A cerut 750.000 euro, dar a lăsat la preţ, în speranţa că o va vinde. Au trecut 6 ani şi tot nu a reuşit să o vândă.

img-1-8img-1-8

În 2009, Angela Similea şi regretatul ei soţ, Victor Surdu, nu au mai putut plăti ratele la bancă şi au acumulat datorii imense, pentru creditul contractat în anul 2007, de 700.000 de euro.

Tot în acest an i s-au îmbolnăvit mama, Gherghina, şi soţul, Victor Surdu. I-a pierdut pe rând: întâi mama, apoi soţul, apoi naşul de cununie şi unul dintre fraţi. A rărit apariţiile publice, iar anul trecut s-a lăsat de cântat. Totul a culminat luna aceasta, când a pierdut procesul pentru averea rămasă de la Victor Surdu.


Artista a rămas văduvă în 2011 şi, de atunci, în fiecare an merge la fiul și nepoții ei, stabiliţi în SUA.

Anul acesta însă, din cauza pandemiei de coronavirus, ea n-a mai putut pleca peste Ocean. De când restricţiile s-au ridicat, artista merge periodic să-şi încarce bateriile la Mănăstirea Samurcăşeşti din Ciorogârla.

Citește și:

La șase ani de când a fost bătută crunt de fostul ei iubit, Alexandra Stan rupe tăcerea. Detaliile pe care nu le-a spus niciodată: ‘Eram plină de sânge’

Drama lui Damian Drăghici. Și-a cunoscut mama abia acum un an și susține că nimeni din familie nu este mândru de el: „Mi s-a spus că nu o să fac nimic'

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce a aflat că Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost arestat: ‘E de condamnat!’

Citește și: Bianca Drăgușanu, prima apariție TV după ce Alex Bodi a fost arestat: „Facem sărbătorile de iarnă în Dubai'. Ce a declarat despre Victor Slav

Citește și: Detalii terifiante din dosarul de proxenetism în care a fost arestat și Alex Bodi. ‘A tăiat-o în bucăți și a pus-o în saci diferiți’

Angela Similea a fost căsătorită de patru ori. Prima dintre ele a fost cu Andi Constantin, electrician de meserie, de care s-a despărţit înainte să aibă copii. După el a urmat mariajul cu Sorin Movileanu, chitarist.

Cu acesta din urmă, Angela Similea are un fiu, căruia i-a dat numele tatălui său, Sorin. Mai târziu, fiul Angelei Similea şi al chitaristului Sorin Movileanu a fost înfiat de următorul soţ al artistei, Jan Hilgen, om de afaceri din Olanda. Solista s-a despărţit şi de omul de afaceri olandez în 1991, după 17 ani de mariaj.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton