Cine este și cu ce se ocupă Ilinca, soția lui George Simion. E mai mică decât el cu 11 ani și l-a făcut tată pentru prima dată

 Miniosu Alexandra
.

Cine este și cu ce se ocupă Ilinca, soția lui George Simion. Pe George Simion îl cunoaște toată lumea, însă puțini știu cine este soția lui. Ilinca i-a dăruit politicianului cel mai frumos dar, pe fiul lor, ce a venit pe lume anul acesta, în luna aprilie. Iată tot ce nu știai despre partenera lui George Simion!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Cine este și cu ce se ocupă Ilinca, soția lui George Simion. George Simion e un politician român, cunoscut ca liderul AUR. Anul acesta, el candidează pentru funcţia de preşedinte al României. Deși a fost mereu vocal în plan politic, în ceea ce-i privește viața privată a preferat să păstreze discreția. Așadar, nu multă lume știe cine este soția lui. Află în continuare tot ce nu știai despre Ilinca!

george-simion-1george-simion-1

Cine este și cu ce se ocupă Ilinca, soția lui George Simion. O lungă perioadă au existat doar speculații despre viața amoroasă a lui George Simion. Acesta a luat prin surprindere pe toată lumea atunci când a postat o imagine cu aleasa inimii lui, Ilinca, acum doi ani. Spunea de atunci că ea va fi soția lui și așa s-a și întâmplat. În plus, aceasta l-a făcut și tată.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Marcel Ciolacu. Sunt căsătoriți de mai bine de 20 de ani

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă soția lui Nicolae Ciucă. Cristina Maria Ciucă a lucrat în armată și are un fiu cu fostul premier

Citește și: Cine este Sorina Docuz. A fost căsătorită cu Robert Negoiță, are un fiu și i se spune „protejata lui Marcel Ciolacu'

Citește și: Cine este și cum arată viitoarea soție a lui George Simion. Au chemat la nuntă toată România:”Să veniți în cămașă populară!”

Citește și: Cine este George Simion, co-preşedintele partidului AUR.Își dorește 6 copii!

Citește și: Ioana Voicu, primele detalii despre botezul fiicei sale, Annora:„Am ales nașii'

Citește și: Ce spune Mihai Trăistariu după controversa transplantului de corp:”Nu cred că își imaginează cineva că îmi voi tăia acum capul”

Cine este și cu ce se ocupă Ilinca, soția lui George Simion

Cine este și cu ce se ocupă Ilinca, soția lui George Simion. În prima imagine postată cu Ilinca, în 2022, George Simion apărea extrem de zâmbitor. Cei doi se aflau în fața unei biserici și erau foarte apropiați. Liderul AUR a profitat de ocazie și a invitat atunci toată România la nunta lor.

„De acum înainte pozele acestea vor fi în minim doi! Eu și Ilinca vă invităm la nuntă', a scris George Simion pe rețelele de socializare, în dreptul pozei cu Ilinca, cea care avea să-i devină soție.

Ce diferență de vârstă este în George Simion și soția lui, Ilinca

Cine este și cu ce se ocupă Ilinca, soția lui George Simion. Postarea cu George Simion și iubita lui, Ilinca, a strâns rapid mii de like-uri și comentarii. Tot în secțiunea de comentarii, politicianul le-a dezvăluit atunci oamenilor și ce vârstă are „viitoarea doamnă Simion'. În 2022, tânăra avea 24 de ani, iar liderul AUR 35, astfel că diferența de vârstă dintre ei e de 11 ani.

„Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții inventate de presă. Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă și actualele partide ale sistemului din 2024 încolo', a fost comentariul lăsat ulterior de George Simion atunci, pe Facebook.

George Simion a invitat toată România la nunta lor

Cine este și cu ce se ocupă Ilinca, soția lui George Simion. Tot în 2022, George Simion spunea că el și Ilinca vor să facă mulți copii împreună.

„Ilinca Simion este o fată simplă dintr-o familie normală, ca și mine. Nu ne dorim o expunere excesivă în spațiul public, cei care ne vor binele sunt așteptați la nuntă pe 27 august.

Îmi poate scrie oricine pe Facebook și le dau invitația la nuntă. Viitorul Ilincăi e foarte departe de orice are legătură cu parlamentul și politică: vrem să facem mulți copii, ea are o carieră în Drept și un traseu personal diferit total de al meu', a declarat George Simion pentru Click!, acum doi ani.

George Simion și Ilinca s-au căsătorit în august 2022

Cine este și cu ce se ocupă Ilinca, soția lui George Simion. Între timp, visul li s-a îndeplinit celor doi îndrăgostiți. George Simion și Ilinca Munteanu s-au căsătorit civil pe 26 august 2022, la Primăria Măciuca, păstorită de edilul Mugurel Mărcoianu, cel care le-a și unit destinele. Ziua următoare, aceștia au făcut și cununia religioasă.

George Simion și Ilinca au avut nu mai putin de 42 de perechi de nași. La marele eveniment au participat peste 10.000 de persoane. George SImion nu s-a ferit și a vorbit despre suma de bani cu care a rămas după nuntă.

„În numerar, am strâns 72.000 de euro. În total, darul de nuntă, cum a dat domnul Gigi Becali, cum a fost spectacolul pirotehnic, cum a fost apă, berea, o să ajungă în jur de 400.000 de euro. Acești bani îi voi trece transparent în declarația de avere, așa cum mă obligă legea’, a declarat George Simion, după nunta cu Ilinca Munteanu, potrivit wowbiz.ro.

George Simion și Ilinca Munteanu au decis să doneze o mare parte din banii strânși la nunta lor.

„Cât s-a strâns… cât ne-a mai rămas, în sensul ăsta, 15.000 de euro. Facem un proiect de spital mobil. Nu ne-au lăsat cu banii din subvenția pentru partide să construim un spital, că e mare nevoie de spitale noi’, a mai spus atunci George Simion.

George Simion și soția lui, Ilinca, au împreună un fiu

Cine este și cu ce se ocupă Ilinca, soția lui George Simion. Anul acesta, în aprilie, George Simion a devenit tată pentru prima oară. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Fericitul anunț a fost făcut chiar de către politician.

„Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!’, a fost mesajul emoționant postat de liderul AUR.

Ce studii are Ilinca, soția lui George Simion

Cine este și cu ce se ocupă Ilinca, soția lui George Simion. Potrivit spuselor lui George Simion, iubita lui, Ilinca, „stă departe de politică'. Tânăra e studentă la Drept și a fost practicantă la Insituția Avocatul Poporului și la Institutul Român pentru drepturile Omului, potrivit descrierii sale de pe Facebook.

Potrivit Capital.ro, în anul fiscal 2023, soția lui George Simion ar fi început să lucreze în sectorul public, la Ministerul Educației. Acest lucru ar fi precizat și în declarația de avere a politicianului. Tot acolo, se menționează că aceasta ar fi primit un salariu de 8.250 de lei net pentru întregul an fiscal. În anul fiscal 2022, Ilinca Simion nu ar fi înregistrat niciun venit.

Sursă foto: Captură Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton