Cine este Ioana Dehelean de la Chefi la Cuțite. A renunțat la două facultăți pentru a se dedica cofetăriei: "E foarte important să îți placă ceea ce faci și să îți iubești meseria"

 Dumitrache Laura
.

Cine este Ioana Dehelean de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Ioana Dehelean participă la Chefi la cuțite, sezonul 12 și a primit tunica magenta, din partea lui Florin Dumitrescu. Concurenta este pasionată de prăjituri și a reușit să-i impresioneze pe jurați cu talentul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Ioana Dehelean de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Ioana Dehelean este de meserie cofetar și a decis să participe la Chefi la cuțite pentru a-i impresionat pe cei trei jurați cu talentul ei culinar. În audiții, tânăra a gătit ecler de ciocolată și fructe de pădure.

380660413_6818548778166290_7424992368231683756_n380660413_6818548778166290_7424992368231683756_n

Cine este Ioana Dehelean de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Ioana Dehelean locuiește în Arad și este pasionată de cofetărie. După terminarea liceului, aceasta a început două facultăți, dar a renunțat la cursuri deoarece își dorea să facă prăjituri.

Citește și: Cătălin Scărlătescu a răbufnit la Chefi la Cuțite, după ce Florin Dumitrescu a folosit amuleta la battle: „Ce n-ai înțeles? Zici că ești nebun!”. Ce l-a scos din sărite

Citește și:Chefi la cuțite 27 septembrie – Ioan Frățilă (Nea Ion) a fost eliminat. Făcea parte din echipa lui Sorin Bontea

Citește și:Silviu Prigoană, prima reacție după ce a aflat că finii lui, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, divorțează. Nu a mai vorbit cu ei de 6 luni

Citește și:Denise Rifai, declarații despre relația cu Dan Bittman, după ce au fost surprinși împreună la mare: „Este parte din viața mea și…”

Cine este Ioana Dehelean de la Chefi la cuțite, sezonul 12

Ioana Dehelean are 30 de ani și locuiește în Arad. Este de meserie cofetar și a venit la Chefi la cuțite, unde i-a impresionat pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu cu preparatele ei. După terminarea liceului, Ioana Dehelean a început două facultăti, dar a renunțat la ele pentru a face prăjituri.

Ioana Dehelean face parte din echipa lui Florin Dumitrescu și se află printre cei trei finaliști Chefi la cuțite. În această seară, telespectatorii emisiunii vor afla numele câștigătorului. Ioana Dehelean se duelează cu Janni Alexandridis, cutitul de aur al lui Florin Dumitrescu și Valentin Timofte, din echipa lui Sorin Bontea

„Mă numesc Ioana Dehelean, am 30 de ani și vin din Arad și sunt cofetar profesionist de 7 ani. Am început două facultăți, n-am terminat niciuna. Arhitectură și psihologie.

Lucrez mai mult pe partea de evenimente, dar și cu clienții de zi cu zi. Am terminat cel mai bun liceu din Arad. Așteptările erau foarte mari, atât din partea profesorilor cât și din partea prietenilor și părinților.

Era oarecum dezamăgitor din partea mea să fac prăjituri. Am demonstrat între timp că nu e doar cofetărie, că e mult mai mult de atât. E foarte important să îți placă ceea ce faci și să îți iubești meseria.',  a povestit Ioana Dehelean.

Ioana Dehelean face parte din echipa lui Florin Dumitrescu

Ioana Dehelean are o afacere de familie. De asemenea, soțul Ioanei este și el pasionat de bucătărie și gâtește mâncare tradițională. Concurenta are o experiență de șapte ani în cofetărie și a declarat că este fan al emisiunii Chefi la cuțite. La preselecții, Ioana Dehelean a declarat că vrea să facă parte din echipa lui Sorin Bontea.

„Cuțitul pentru mine este o confirmare a lucrurilor pe care le-am făcut până acum. Sunt o persoană pozitivă! Clar mă văd câștigptoarea sezonului.', a declarat Ioana.

„Am găsit un concurent pe care clar mi-l doresc în echipă. Foarte mișto! Bravo ei!', a mărturisit Chef Florin Dumitrescu la preselecții. Concurenta s-a descurcat foarte bine la probele eliminatorii din bootcamp, iar Florin Dumitrescu i-a oferit un loc în echipa sa.

Cei trei jurați de la Chefi la cuțite, sezonul 12, și-au ales echipele cu care vor merge mai departe în competiție. Echipa lui Florin Dumitrescu luptă sub culoarea magenta sau Amanita Regală, iar Janni Alexandridis și Ioana Delehean fac parte din aceeași echipă, dar se vor duela pentru marele premiu.

Echipa lui chef Sorin Bontea, este reprezentantă în marea finală de Valentin Timofte – cuţitul de aur.

Echipa lui chef Cătălin Scărlătescu a purtat în acest sezon culoarea turqoise sau Saint Tropez. Chef Scărlătescu nu are niciun concurent în finala Chefi la cuțite.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton