Cine este Ionuț Obretin de la Mireasa, sezonul 10. Concurentul are 27 de ani și o poveste de viață dureroasă

 Calin Maria Bianca
.

Cine este Ionuț Obretin de la Mireasa, sezonul 10. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că a început noul sezon Mireasa, încă de pe data de 29 iulie, fiind difuzat în fiecare zi de luni până vineri. Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură sezonul 10, astfel că au început să cunoască deja concurenții. Ionuț Obretin face parte din cei 8 concurenți, însă are o poveste de viață foarte dureroasă, care a uimit-o și pe Mirela Vaida, gazda emisiunii în primele ediții!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cine este Ionuț Obretin de la Mireasa. La fel ca restul concurenților, Ionuț Obretin a venit în casa Mireasa să își găsească dragostea și sufletul pereche. Are 27 de ani, este din județul Ifov și nu are prea multe de povestit din punct de vedere amoros, asta fiindcă nu a avut relații de lungă durată, iar ultima serioasă s-a încheiat în urmă cu mai bine de un an. Își dorește o persoană cu care să poată comunica, matură și alături de care să construiască un viitor frumos.

whatsapp-image-2024-07-31-at-17.21.30-3whatsapp-image-2024-07-31-at-17.21.30-3

Citește și: Când începe și în ce zile se difuzează emisiunea Mireasa de la Antena 1: 'Foarte multe surprize și noutăți…'. Mirela Vaida îi ține locul Simonei Gherghe în primele ediții

Citește și: Elena și Valentin de la Mireasa s-au despărțit. Cine a decis finalul relației: „Am ieșit în oraș și eu i-am spus că nu mai vreau să continuăm”

Citește și: David Popovici, lăudat în presa internațională după ce a luat aurul la Jocurile Olimpice. The Guardian aplaudă „talentul extraordinar al românului”

Citește și: De ce își editează Gabi Bădălău pozele, de fapt: 'Am învățat de la Bianca. Sunt un bărbat asumat. Probabil am exagerat, văzând la ea toate aceste aplicații…'. Ce spune despre operațiile estetice

Cine este Ionuț Obretin de la Mireasa, sezonul 10

Încă din copilărie, Ionuț Obretin de la Mireasa a avut o viață grea. În prezent, lucrează ca operator CNC la o companie care produce piese pentru avioane, fiind nevoit să muncească după terminarea liceului pentru a se putea întreține. Din păcate, după abolvirea liceului nu a mai putut continua studiile, deși și-ar fi dorit acest lucru foarte mult. Asta nu este însă tot, fiindcă tânărul are o poveste de viață dureroasă care i-a emoționat pe toți prezenți.

Ionuț Obretin de la Mireasa, sezonul 10 are o poveste de viață tulburătoare

Ionuț Obretin de la Mireasa nu și-a ascuns viața de ochii telespectatorilor, astfel și-a deschis sufletul în fața tuturor și a povestit trecutul dureros prin care a trecut. A fost părăsit de mamă la vârsta de 6 ani, iar apoi a rămas în grija familiei din partea tatălui, după ce părintele său a căzut în patima dependenței de alcool, iar în 2018 a încetat din viață.

Eu n-am lăsat pe nimeni acasă. Sunt singur. Fără părinți, fără nimic. Am încuiat casa și atâ. „Mama mea la vârsta de 6 ani a plecat. În 2018, tatăl meu a murit. În 2014, bunicul meu și acum 2 ani, bunica', a spus Ionuț de la Mireasa sezon 10.

Practic, tu nu mai ai pe nimeni', a spus Mirela Vaida.

Mai am o soră, când a plecat mama mea, sora avea 2 ani și am fost despărțiți. Eu am rămas la bunica din partea tatălui, sora mea a rămas la bunica din partea mamei. Într-adevăr, tata mă ajuta în măsura în care o avea până să intervină alcoolul.

Am dormit cu bunica mea până la 19 ani. Au avut grija foarte mare de mine, au avut grijă să nu-mi lipsească nimic. Când tatăl meu a murit, avem 23 de ani. A făcut AVC, a fost paralizat, nu putea să se miște', a dezvăluit Ionuț în cartea sa de vizită

Ionuț Obretin de la Mireasa nu s-a oprit aici cu dezvăluirile, astfel după ce a spus că nu mai are pe nimeni din familie, decât pe mătușa cu care a venit în emisiune și sora lui mai mică, a dezvăluit un episod dureros despre mama sa, care l-a părăsit la o vârstă fragedă.

Mama mea lucra la spital. Era asistentă și liftieră și știu că am mers cu ea s-a întâlnit cu un bodyguard și se săruta cu el', și-a amintit el.

Ionuț Obretin a venit însoțit de mătușa sa în emisiunea Mireasa

Ionuț Obretin are o poveste de viață tulburătoare și intens încercată, astfel că acum este în căutarea fericirii. Își dorește alături de el o femeie cu care să ăși întemeieze o familie frumoasă, astfel că a adus-o în emisiune pe mătușa lui, Mioara, care s-a implicat foarte mult în creșterea lui și îi vrea doar binele. Acesta are încredere că ea îl va ghida spre o alegere bună și înțeleaptă de-a lungul show-ului matrimonial, unde sper să își găsească sufletul pereche.

Sursă foto: Facebook / captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton