Cine este Ionuț Popa de la Survivor 2022. Luptă să ajungă în Cartea Recordurilor

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Ionuț Popa de la Survivor România 2022. Câteva zile îi mai despart pe Războinici și Faimoși de cea mai tare experiență din viața lor. Noul sezon Survivor România începe pe PRO TV în scurt timp, pe data de 16 ianuarie 2022. Unul dintre concurenții care vor ajunge în Republica Dominicană, în echipa albastră, este Ionuț Popa. Iată tot ce nu știai despre el!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe pagina oficială Survivor România a început numărătoarea inversă. Doar câteva zile au mai rămas până ce noul sezon va apărea pe PRO TV. Acesta va fi difuzat pe 16 ianuarie 2022, iar telespectatorii vor avea ocazia să cunoască noi concurenți și noi povești de viață. Cei 24 de participanți vor da tot ce pot în Republica Domincană, cu speranța de a pune mâna, la final, pe marele premiu.

ionut-popa-survivor-3ionut-popa-survivor-3

Faimoșii de la Survivor România 2022 au fost dezvăluiți cu puțin timp înaintea sărbătorilor de iarnă, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Anul acesta, pe 11 ianuarie 2022, au fost anunțați și Războinicii. Spre surprinderea multora, pe listă se află și foști concurenți de la alte emisiuni, de la Antena 1. Aceștia sunt Elena Matei, fostă concurentă „Chefi la cuțite', GP Blaze, fost concurent „Mireasa' și Alexadra Mucea sau Duli, fostă concurentă „Burlacul'.

Citește și: Ce diagnostic a primit Andreea Tonciu din partea medicilor, înainte de Survivor:„S-a temut să nu fi…'

Citește și: Cine este Liviu Mihalca de la Survivor România 2022.Cum arată iubita lui

Citește și: Momente cumplite pentru Valerie Lungu, fostă concurentă Bravo, ai Stil!Mama ei a fost ținta unui asasinat la comandă

Citește și: Ce probleme de sănătate mai are Andreea Mantea în afară de boala autoimună:„Nu vreau să mă gândesc că…'

Echipa Războinicilor e formată, în total, din 12 concurenți, la fel ca echipa Faimoșilor. Din echipa albastră face parte și Ionuț Popa, potrivit unui comunicat de presă transmis de cei de la PRO TV. În acesta se menționează că tânărul este de profesie antrenor personal.

Ionuț Popa de la Survivor România 2022 are 33 de ani. Din datele afișate de Războinic pe rețelele de socializare deducem că acesta este de loc din București. Este mare fan al sportului, dovadă fiind sutele de postări în care se antrenează.

Ionuț Popa de la Survivor luptă să ajungă în Cartea Recordurilor

La un moment dat, Ionuț Popa le povestea urmăritorilor de pe Instagram că vrea să ajungă în Cartea Recordurilor. Concurentul de la Survivor România 2022 spunea că vrea să facă 952 de Burpee-uri într-o oră.

„Vreau să intru în Cartea Recordurilor pentru cele mai multe Burpee-uri într-o oră. Recordul actual este de 951. Deci, practic, trebuie să fac 952 de Burpee-uri într-o oră', a spus Ionuț Popa de la Survivor România 2022 pe Instagram, în urmă cu ceva timp.

Ionuț Popa de la Survivor România 2022 e tată de băiat

Potrivit Wikipedia, Burpee-ul este un exercițiu complet al trupului folosit în antrenamentul de forță. Mai exact, o lovitură de ghemuit cu o poziție suplimentară între repetări.

Imaginile postate de Ionuț Popa, Războinicul de la Survivor România 2022, arată că tânărul nu este pasionat doar de sport, ci și de tatuaje. Tânărul are o mulțime de astfel de desene pe corp. Potrivit postărilor lui, el este și tată de băiat. Concurentul are un fiu pe nume David, pe care îl iubește ca pe ochii din cap.

Cât este premiul de la Survivor România 2022

Potrivit unui comunicat de presă transmis de PRO TV, echipa Războinicilor de la Survivor România e formată din Elena Matei – bucătar, Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Pănescu – antreprenor, Ionuț Popa – antrenor personal, Alex Delea – barman, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Ștefania Ștefan – online streamer, Alexandra Duli – manager și Ramona Crăciunescu – curier.

Echipa Faimoșilor este compusă din: Andreea Tonciu, CRBL, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, fotbalistul Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

Cele două echipe vor lupta pentru o miză uriașă. Premiul pus la bătaie de Pro TV e unul considerabil, în valoare de 100.000 de euro. Doar unul singur se va întoarce, însă, învingător acasă.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton