Cine este Irinel Columbeanu. A fost căsătorit cu Monica Gabor, are o fiică și a pierdut toată averea

 Dumitrache Laura
.

Cine este Irinel Columbeanu. Irinel Columbeanu este unul dintre personajele controversate de pe scena mondenă românească. În vârstă de 66 de ani, fostul afacerist și-a pierdut toată averea, iar acum locuiește într-un azil. Iată cum a devenit celebru Irinel Columbeanu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Irinel Columbeanu. Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai bogați afaceriști din România, cu o avere de aproximativ 100 milioane de euro. Spre surprinderea multora, a pierdut întreaga avere și a ajuns să locuiască la azil.

irinel columbeanu in tinereteirinel columbeanu in tinerete

Cine este Irinel Columbeanu și cum a devenit celebru. Irinel Columbeanu provine dintr-o familie înstărită, iar de-a lungul anilor a avut multe afaceri care i-au adus profit. De asemenea, a fost înconjurat de numeroase femei frumoase și chiar a avut relații cu multe dintre ele. Află cum a devenit celebru Irinel Columbeanu!

Citește și: Cum a ajuns, de fapt, Irinel Columbeanu să piardă toată averea de peste 100 de miloane de euro: „Nu m-aș mai lăsa tentat de anumite lucruri”. Investiția banală care l-a ruinat

Citește și:Câți bani i-a trimis Irina Columbeanu tatălui său, după ce a aflat că a ajuns la azil. Irinel Columbeanu a izbucnit în lacrimi

Citește și:Ce studii are Carmen Șerban. Ce meserie are la bază și cu ce se ocupa înainte să devină cunoscută: „Toate diplomele pe care le-am sunt luate pe bune, cu medii mari și acreditate' / EXCLUSIV

Citește și:Cum se simte Sophia Loren, după ce a căzut în casă: „Se vindecă încet”. Actrița de 89 de ani a fost operată de urgență

Cine este Irinel Columbeanu

Cine este Irinel Columbeanu. Irinel Columbeanu s-a născut pe 27 mai 1957 la Ploiești și provine dintr-o familie înstărită. Tatăl său, Ion, a fost agitator comunist în PCR, din 1947, și șef de protocol în toate guvernele României, începând cu perioada în era Gheorghe Dej și până în anul 2002. Irinel Columbeanu a ajuns celebru în anul 1995, după ce a fost implicat într-un scandal, SexyClub.

Acesta scandal a implicat patronul Constantin Constantin, care forța dansatoarele să se prostitueze cu violență și cerea prietenilor săi să primească serviciile acestora gratuit. Irinel, supranumit Alcatel, a fost implicat în acest scandal ca fiind unul dintre acei prieteni.Ulterior, afaceristul a tinut primele pagini ale ziarelor după ce s-a cuplat cu Ana Lesko, după care s-a căsătorit cu Monica Gabor. Cei doi au împreună o fiică, pe Irina, în vârstă de 17 ani.

Divorțul dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor

Cine este Irinel Columbeanu. Monica Gabor avea doar 18 ani când s-a căsătorit cu Irinel Columbeanu, care avea la acea vreme 49 de ani. Cei doi au divorțat în 2011 și ani la rând s-au luptat pentru custodia fiicei lor, Irina. În cele din urmă, micuța a rămas la tatal ei, iar în urmă cu patru ani, Irinuca, a decis să plece în America,la mama ei.

În 2014, Înalta Curte de Casație și Justiție a emis o hotărâre prin care a decis ca Irinel Columbeanu a fost colaborator al Securității, folosind numele „Ivănescu”. Această sentință a fost considerată definitivă.

După despărțirea de Monica Gabor, Columbeanu a început o relație cu Oana Cojocaru, iar cei doi au trăit o vreme la vila din Izvorani a afaceristului. După un timp, au decis să se mute într-un apartament în București, dar în 2020, Oana Cojocaru a decis să se despartă de Irinel.

Cum a pierdut Irinel Columbeanu întreaga avere

Irinel Columbeanu a avut o avere estimată la aproximativ 100 milioane de euro. Din cauza unor investiții banale, afaceristul și-a pierdut toată averea, iar în prezent locuiește la azil. Irinel Columbeanu nu își permite să plătească azilul, si asteapta să primească prima pensie.

„Nu aș mai face acea fabrică pe care am făcut-o la Târgu Cărbunești. Mai ales, nu m-aș mai lăsa tentat de anumite lucruri. Încercările mele de a avea succes cu acel proiect al făbricii ar putea fi comparate cu eforturile cuiva de a împinge singur un tren. Lucru care explică și insuccesul care s-a petrecut. Nu era dat de faptul că ceea ce făceam nu funcționa sau era vreo păcăleală.

A fost lipsa de fonduri, care până la urmă a generat tocarea întregii mele averi de la acea vreme. Până când s-a ajuns la ceea ce s-a ajuns. Mesajul cărților mele și al meu personal este că Dumnezeu știe cum să te călăuzească în viață. Astfel încât să ajungi la un nivel mai înalt decât ai fost înainte ca aceste lucruri să se petreacă', ne-a declarat Irinel Columbeanu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton