Cine este Iris de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. I-a recunoscut lui Maurice Munteanu că se simte atrasă de el

 Dumitrache Laura
.

Cine este Iris de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. Telespectatorii emisiunii Bravo, ai Stil! vor avea o surpriză în sezonul 8. Zece concurente vor intra în competiție și sunt decise să se „lupte” pentru titlul de „Cea mai stilată femeie din România”. Printre concurente se numără și Iris, în vârstă de 24 de ani. Iată tot ce nu știai despre Iris!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Iris de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. Bravo, ai stil! a revenit cu o nouă ediție specială, dar și cu o schimbare importantă. Emisiunea prezentată de Ilinca Vandici a început pe 2 aprilie, la noul post de televiziune Kanal D2. Duminică, Bravo, ai stil, a marcat premiera celui de-al optulea sezon al emisiunii.

irisairisa

Cine este Iris de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. Zece tinere din România au pășit în fața Ilincăi Vandici în prima ediție a emisiunii Bravo, ai stil!. Cei trei jurați, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu concurentele sezonului 8. Iris a reușit să-i surprindă pe aceștia, în special pe Maurice.

Citește și:Cine este Milena de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. La 23 de ani, concurenta are propria firmă

Citește și:Cine sunt și cum arată cele 10 concurente de la Bravo, ai stil!, sezonul 8

Citește și:Primele imagini de la Bravo, ai Stil!, sezonul 8. Cum arată noul platou: „Totul este spectaculos”

Citește și:Alexandru Abagiu este noul jurat la Bravo, ai stil!, alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu

Cine este Iris de la Bravo, ai stil!, sezonul 8

Cine este Iris de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. Iris se numără printre cele zece concurente de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. Duminică, 2 aprilie, a avut loc prima ediție a emisiunii prezentate de Ilinca Vandici. Iris are 24 de ani și este din Baia Mare, dar de șase ani locuiește în Cluj-Napoca.

Concurenta este studentă în ultimul an la Universitatea de Arte și Desig din Cluj-Napoca, specializarea Modă Design Vestimentar. Iris susține că stilul ei este unul îndrăzneț și versatil și se caracterizează ca fiind o persoană extrovertită, impulsivă și amuzantă.

Iris l-a uimit pe Maurice Munteanu, la Bravo, ai stil!, sezonul 8

Cine este Iris de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. Iris a reușit să-i uimească pe jurați emisiunii Bravo, ai stil! încă din prima ediția. Concurenta în vârstă de 24 de ani a dezvăluit că are o pasiune pentru Maurice Munteanu, pe care îl consideră a fi unul dintre cei mai sexy bărbați din showbiz-ul românesc.

'Am o slăbiciune și o atracție fizică față de Maurice. Abia aștept să respir același aer cu el', a spus Ilinca Vandici, dând citire spuselor tinerei roșcate, făcându-l pe Maurice să reacționeze imediat: 'Au!', a fost replica plină de uimire a juratului.'Măi, mi se pare foarte sexi el ca fler, ca tot, nu știu. Mi se pare că este unul dintre cei mai sexi bărbați din showbiz-ul românesc', a spus Iris.

Cine sunt cele zece concurente de la Bravo,ai stil!, sezonul 8

Duminică, 2 aprilie, telespectatorii au avut ocazia de a le cunoaște pe cele zece concurente de la Bravo, ai stil! Ieri a avut loc prima ediția a reality-show-lui, iar ținutele concurentelor au fost analizate de cei trei jurați, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu. Cele 10 concurente a noului sezon Bravo, ai stil! sunt: Sorina, Constanția, Jasmine, Beatrice, Andreeea, Milena, Iris, Alina, Luiza si Carina.

Cele 10 concurente de la Bravo, ai stil!, sezonul 8 sunt: Carina, Luiza, Alina, Iris, Milena, Andreea, Beatrice, Jasmine, Constanția și Sorina.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton