Cine este ispita Ahmad Daas de la Insula Iubirii 2023. Israelianul a participat la Chefi la cuțite, sezonul 10: „Era visul meu să ajung în România”

 Calin Maria Bianca
.

Cine este ispita Ahmad Daas de la Insula Iubirii 2023. Ahmad Daas, ispita de la Insula Iubirii, nu este deloc străin de lumina reflectoarelor, astfel că în urmă cu mai multe luni se afla pe micile ecrane, sub surprinderea telespectatorilor, gătind fel și fel de delicii culinare sub îndrumarea chefilor de la cel mai râvnit show culinar, Chefi la cuțite. Ei bine, deși are o afacere în domeniu, nu a putut să nu intre în emisiunea Insula Iubirii în calitate de ispită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este ispita Ahmad Daas de la Insula Iubirii 2023. Ahmad Daas este destul de cunoscut după participarea sa la Chefi la cuțite, mai ales în mediul online. Se știe despre el faptul că a sosit în România în urmă cu 5 ani, după ce a suferit o mare decepție în dragoste. Ispita de la Insula Iubirii sezonul 7 era în pragul căsătoriei, însă și-a dat seama că iubita îl înșela, astfel că după dovezile clare din telefonul ei, a decis să vină în România, țara unde s-a născut, și să înceapă viața de la zero, bineînțeles, fără ea.

ahmad8ahmad8

Citește și: Cine este Ahmad Daas de la Chefi la Cuțite. A locuit în Ierusalim

Citește și: Ahmad Daas a fost eliminat de la Chefi la cuțite: „Sunt sigur că l-am dezamăgit pe chef Florin”

Citește și: Cine e ispita Andrei Ifrim, de la Insula iubirii. Lucrează ca antrenor de fitness

Citește și: Cine este Roxana Rapailă de la Insula Iubirii. Ispita a participat și la emisiunea Burlacul

Cine este ispita Ahmad Daas de la Insula Iubirii 2023

Cine este ispita Ahmad Daas de la Insula Iubirii 2023. Nu este de mirare faptul că Ahmad Daas a vrut să participe la Insula Iubirii în calitate de ispită, mai ales după întâmplarea deloc fericită pe care a trăit-o pe plan sentimental. Cu siguranță o să facă tot ceea ce-i stă în putință pentru a cuceri fetele și a vedea dacă într-adevăr își iubesc partenerii sau sunt gata oricând pentru o altă relație.

Vin din Ierusalim. Am venit în România ca să îmi văd de viață, să pot să trăiesc altfel. Eu sunt născut în România. Tata e arab, mama e româncă și m-am dus în Ierusalim când aveam șase ani. Tatăl meu e farmacist și părinții mei au decis să plece de aici, deoarece tatăl meu muncește acolo (n.r. în Ierusalim), casa noastră e acolo. Când eam mic îmi aduc aminte că era visul meu să ajung în România', a povestit ispita Ahmad Daas de la Insula Iubirii sezonul 7 pe vremea când era concurent la Chefi la cuțite.

La Insula Iubirii, sezonul 7, Ahmad Daas a interacționat cel mai mult până acum cu Ana Maria Măriuță. Acesta a încercat să o învețe pe concurentă cum să aibă mai multă încrederea în ea și să nu se mai simtă inferioară în fața iubitului ei, Marius Budin, alături de care a venit pe insulă.

Cu ce se ocupă israelianul Ahmad Daas

Cine este ispita Ahmad Daas de la Insula Iubirii 2023. Pe când a intrat în emisiunea culinară Chefi la cuțite, Ahmad Daas a povestit despre el că a lucrat aproape 5 ani în securitate, însă a renunțat fiindcă la un moment dat a devenit o muncă periculoasă pentru el.

În prezent, însă, după participarea la Chefi la cuțite, Ahmad Daas și-a deschis un restaurant oriental, în orașul Ploiești, fiind municipiul cel mai apropiat de localitatea unde locuiește bunica lui maternă.

Am muncit în domeniul de securitate patru ani. Mi-a plăcut foarte mult ce făceam, dar era munca prea periculoasă pentru noi. Mergeam la cluburi, proteste, intervenții, meciuri. Eu eram șef pentru aproape o sută de oameni', a mai povestit Ahmad Daas.

Israelianul a participat la Chefi la cuțite, sezonul 10

Ahmad Daas a participat la show-ul culinar, unde a reușit să impresioneze jurații, însă nu pentru mult timp. A fost cel de al optulea concurent care a părăsit competiția culinară, astfel că până atunci s-a ținut extrem de bine. Israelianul a făcut parte din echipa lui Florin Dumitrescu, la finalul competiției, explicând că a fost o mare plăcere pentru el să-l cunoască pe chef și să lucreze cu el.

„Eu n-am avut nicio speranță în momentul ăla că o să rămân! Sunt sigur că l-am dezamăgit pe chef Florin Dumitrescu în seara asta. Am dat absolut tot ce am putut, dar trebuie să dau un pic mai mult, să fiu atent și cu colegii mei. (…) Nu e vina nimănui că am plecat eu acasă, e vina mea. Nu am știu să mă încadrez cu timpul. E greșeala mea, îmi asum!’, a spus Ahmad Daas.

În prezent, Ahmad Daas se bucură de multă popularitate pe rețelele de socializare. Acesta are peste 11.000 de urmăritori doar pe Instagram și e destul de activ acolo, ținându-și fanii la curent cu toate noutățile din viața lui.

Cine sunt cuplurile de la Insula Iubirii, sezonul 7

Insula Iubirii a primit noi cupluri curajoase care au străbătut mii de kilometri pentru a-şi pune la încercare iubirea şi relaţia şi au băgat mâna în foc pentru partenerii lor şi pentru ei înşişi. Insula îi aşteaptă cu noi tentaţii, noi provocări şi noi întrebări într-un nou sezon mai intens şi mai provocator. Noi secrete vor ieşi la iveală, iar flăcările de la ceremoniile focului vor face lumină în fiecare relaţie, în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Cele cinci cupluri de la Insula Iubirii, sezonul 7 sunt: Bianca și Marius, Cristina și Iulian, Claudia și Bogdan, Emanuela și Răzvan, Ana Maria și Marius.

21 de zile departe de partener, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, 20 de ispite mai provocatoare ca oricând şi zeci de camere de filmat gata în orice moment să capteze toate trăirile participanţilor sunt garanţia că nimic nu va rămâne ascuns şi nu va trece neobservat pe Insula Iubirii.

„Dacă se iubesc sau nu cu adevărat, numai Insula o poate arăta, pentru că dragostea adevărată învinge în orice condiţii şi rezistă oricărei tentaţii pentru că #cineiubeştenulasă, declară Radu Vâlcan, prezentatorul Insula Iubirii.

Când se difuzează finala Insula Iubirii 2023, sezonul 7

Cuplurile de la Insula Iubirii se apropie de ceremonia finală. Emisiunea de la Antena 1 se apropie de marea finală, iar telespectatorii vor avea parte de momente senzaționale. Finala reality show-ului va fi difuzată pe Antena 1, la ora 20.30, duminică, pe 27 august 2023.

Cei care au urmărit până acum emisiunea, vor afla peste trei zile deciziile finale pe care concurentii le vor lua. Cuplurile rămase în competiție sunt Bianca și Marius, Iulian și Cristina, Bogdan și Claudiu, Răzvan și Ema.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton