Cine este Alin Simoiu, ispita de la Insula Iubirii 2024. Deține mai multe afaceri

 Calin Maria Bianca
.

Cine este Alin Simoiu, ispita de la Insula Iubirii 2024. Insula Iubirii este una dintre cele mai urmărite emisiuni, unde numeroase cupluri aleg să se înscrie pentru a-și demonstra marea iubire pe care și-o poartă și a trece marele test, acela al infidelității, însă mulți sfârșesc prin a pleca acasă fie la brațul ispitelor, fie despărțiți. Doar cei mai puternici și cele mai solide relații pot face față. Iată tot ce nu știai despre ispita masculină Alin Simoiu!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cine este Alin Simoiu, ispita de la Insula Iubirii 2024. Alin Simoiu a fost una dintre cele 10 ispite masculine din sezonul 7 al emisiunii. Acum, el a revenit în sezonul 8 al show-ului și e pregătit, din nou, să-și dezvăluie calitățile de ispită. Acesta este un bărbat atractiv, cu un corp bine definit, care nu poate să nu atragă toate privirile. De asemenea, nu doar noi suntem de părere că se potrivește perfect în rolul de ispită în această emisiune, ci chiar el a mărturisit că este un proiect care se pliază foarte bine cu stilul său de viață și este pregătit să își arate calitățile de cuceritor.

img-20-2img-20-2

Citește și: Cine este Roxana Rapailă de la Insula Iubirii. Ispita a participat și la emisiunea Burlacul

Citește și: Cine e ispita Andrei Ifrim, de la Insula iubirii. Lucrează ca antrenor de fitness

Citește și: Ce a spus Lili Sandu despre Adela Popescu, după ce a înlocuit-o la Vorbește lumea: „Mi i-a lăsat așa…'

Citește și: Ilie Năstase, reacție dură după ce a fost acuzat că a cerut mărirea pensiei militare: „Sunt nebuni la cap. Eu cu prietenii mei cheltuim într-o singură seară 300 de euro!”

Cine este Alin Simoiu, ispita de la Insula Iubirii 2024

Cine este Alin Simoiu, ispita de la Insula Iubirii 2024. Alin Simoiu este una dintre cele 10 ispite masculine de la Insula iubirii 2024, care a ales să se înscrie inițial la emisiune la îndemnul prietenilor săi, de care nu a scăpat. Ce-i drept, la cei 30 de ani ai săi, se bucură de un corp lucrat intens în sala de antrenament, ideal pentru o ispită în cadrul emisiunii Insula Iubirii. El a făcut parte din emisiune și anul trecut, iar anul acesta a decis să dea din nou curs provocării de pe insulă.

Alin Simoiu nu s-a bucurat mereu de o viață lipsită de griji ca acum, asta fiindcă după terminarea liceului, ispita de la Insula iubirii a plecat în Germania, unde a lucrat câțiva ani și a strâns bani. A făcut numeroase economii, iar apoi a investit totul și a devenit antreprenor.

Alin Simoiu deține mai multe afaceri

Cine este Alin Simoiu, ispita de la Insula Iubirii 2024. În prezent, Alin Simoiu se bucură de succes pe plan profesional. Mai concret, are o flotă de mașini Uber, vinde mașini aduse din Germania, dar totodată și produse pentru agricultură, ceea ce-i aduce sume frumoase de bani în buzunar.

Ei bine, când vine vorba însă despre latura sentimentală, Alin Simoiu nu s-a sfiit să recunoască faptul că este o persoană dornică de aventură. Se consideră un adevărat cuceritor, așa că nu a putut să nu aducă în atenția telespectatorilor faptul că a avut chiar 7 relații în același timp. Acum, tot ce rămâne de făcut este să vedem câte femei reușește să cucerească pe Insula Iubirii!

Alin Simoiu și Bianca Giurcă, apropieri suspecte la Insula Iubirii 2023

În sezonul trecut, Alin Simoiu s-a apropiat cel mai mult de Bianca Giurcă la Insula Iubirii. Ispita spunea atunci că vede mult potențial în concurentă și că ar exista un soi de chimie între ei, însă ea s-ar feri de camere, pentru a nu-l pune pe gânduri pe Marius Moise, alias Făt-Frumos, cu care a venit în emisiune. De altfel, și tânăra a recunoscut că se simte bine în compania lui Alin Simoiu.

De cine s-a apropiat Alin Simoiu la Insula iubirii 2024

După încheierea filmărilor, însă, nu a fost nimic între Alin Simoiu și Bianca Giurcă.

În sezonul curent, cel cu numărul 8, Alin Simoiu s-a apropiat de două concurente: Iustina și Maria. La dream-date, de altlfel ultimul date dintre concurenți și ispite, acesta a fost ales de Maria să o însoțească la întâlnire, iar el a acceptat, spre dezamăgirea ispitei Marcel. Rămâne însă de văzut dacă între Alin și Maria se va concretiza o relație amoroasă.

Radu Vâlcan, declarații despre Insula iubirii 2024

Pornind de la premisa „cine iubeşte nu lasă, Insula iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

„Așa cum mai spus, sezonul 8 are o greutate aparte. Am plecat la filmări în luna îndrăgostiților, februarie. Eu sunt născut pe 8 februarie. În tradițiile asiatice, cifra 8 este legată de noroc. Ceea ce le doresc tuturor participanților la acest test, al iubirii, al încrederii. Că tot i-am menționat, vreau să îi felicit pentru sinceritate, pentru deschidere, pentru curajul de care au dat dovadă pe tot parcursul filmărilor. Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show de la Antena 1.

Când are loc finala Insula Iubirii, sezonul 8. Radu Vâlcan a făcut anunțul

S-a aflat când are loc finala Insula Iubirii, sezonul 8. Show-ul care a debutat pe 15 iulie se va încheia pe data de 28 august, potrivit anunțului făcut de Radu Vâlcan.

Finala celui mai dur test de fidelitate se va vedea live, pe 28 august, la Beraria H, iar printre invitaţii serii se vor număra gazda reality show-ului, dar şi toate ispitele celui de-al optulea sezon. În doar prima zi de la anunțarea evenimentului, peste 1600 de bilete au fost achiziționate.

„Sezonul acesta am fost surprinşi de amploarea pe care a luat-o fenomenul, pentru că deja îi putem spune aşa, Insula Iubirii. Am spus încă de când ne-am întors de la filmări, din Thailanda, că acest sezon va aduce în prim plan lucruri care nu s-au mai văzut niciodată pe Insulă, aşa că şi noi am decis să facem lucruri pe care nu le mai făcusem până acum. Astfel că, pe 28 august, îi invităm pe care care au urmărit cu sufletul la gură parcursul cuplurilor în acest sezon, să vizionăm împreună finala sezonului!, dezvăluie Radu Vâlcan.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton