Cine este ispita Daniel Mihai de la Insula Iubirii, sezonul 7. Este skipper pe yaht la Miami

 Raiciu Adriana
.

Cine este ispita Daniel Mihai de la Insula Iubirii, sezonul 7. Insula Iubirii, sezonul 7, va avea premiera joi, 22 iunie 2023, la Antena 1. 10 ispite feminine și 10 ispite masculine vor păși într-un superb resort din Thailanda, iar unul dintre aceștia este Daniel Mihai. Iată ce nu știai despre tânăr!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cine este ispita Daniel Mihai de la Insula Iubirii, sezonul 7. Insula Iubirii, care are premiera pe 22 şi 23 iunie, aduce în atenţia telespectatorilor 10 ispite feminine şi 10 ispite masculine. Telespectatorii vor putea cunoaşte câte nouă dintre acestea, urmând ca o ispită-surpriză să îşi facă apariţia chiar în primul episod al celui mai dur test de fidelitate.

daniel-mihai-insuladaniel-mihai-insula

Cine este ispita Daniel Mihai de la Insula Iubirii, sezonul 7. Una dintre ispitele masculine din acest sezon de la Insula Iubirii este Daniel Mihai, care nu este deloc străin de camerele de filmat. Iată ce nu știai despre acesta!

Citește și: Unde este biletul de adio al Mădălinei Manole. Fratele cântăreței face dezvăluiri, după 13 ani: „Pe 13 iulie, cu o zi înainte, Mădălina a vorbit cu noi, familia, de câteva ori, cu mama, cu tata, cu mine și cu fiul meu!'

Citește și: Cine este ispita Oana Monea de la Insula iubirii, sezonul 7. A făcut Facultatea de Jurnalism și are o afacere

Citește și:Miliardarul britanic Hamish Harding se află printre cei dispăruți în Atlantic, cu submarinul aflat în expediție la epava Titanic. Prețul călătoriei este uriaș

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Constantin Onuț și Matthew Ehsanmehr s-au certat în semifinală: „Eu sunt de vină?

Cine este ispita Daniel Mihai de la Insula Iubirii, sezonul 7

Cine este ispita Daniel Mihai de la Insula Iubirii, sezonul 7. Daniel Mihai este una dintre ispitele masculine din sezonul 7, Insula Iubirii. Nu este pentru prima dată când face parte din acest proiect, a fost ispită și în sezonul trecut și a decis că este momentul să repete experiența.

Daniel Mihai are 29 de ani și este skipper. De asemnea, în trecut, acesta a fost și fotbalist, a jucat în Spania, dar a fost nevoit să renunțe din cauza accidentărilor. În trecut, lui i se spunea „sosia lui Ciprian Marica’.

„Sub tipologia amantului perfect, în curând la Insula Iubirii, telespectatorii îl vor putea descoperi pe Daniel Mihai (29 de ani, antreprenor). Skipper pe yacht la Miami, după o carieră de peste 15 ani de fotbal de performanţă, Daniel a înşelat şi a fost înşelat, aşa că experienţa lui de viaţă îşi va spune cuvântul.

Natural, şarmant, cuceritor, Daniel va încerca încă din primele zile să le determine pe concurente să aleagă între relaţie şi tentaţie’, se arată într-un comunicat de presă.

Surprize în noul sezon Insula Iubirii

Alături de acestea, o ispită – surpriză îşi va face apariţia chiar în primul episod al celui mai dur test de fidelitate, pentru a încinge şi mai mult spiritele în cadrul celui mai fierbinte reality show. Dacă vor reuşi sau nu partenerii din cupluri să reziste farmecelor ispitelor, telespectatorii vor putea urmări începând din 22 iunie, în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, noi reguli, noi locaţii, noi ispite şi multe provocări sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insula din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton