Cine este ispita Deni Mariș de la Insula Iubirii sezonul 7. Are un magazin de lenjerie intimă

.

Cine este ispita Deni Mariș de la Insula Iubirii sezonul 7. Deni Mariș se numără printre cele 10 ispite de la Insula Iubirii, sezonul 7. Tânăra de 25 de ani vrea să cunoască cât mai multă lume și recunoaște că vrea să devină cunoscută. Iată cu ce se ocupă Deni Mariș!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este ispita Deni Mariș de la Insula Iubirii sezonul 7. Deni Mariș este decisă să-i ademenească pe bărbații de pe insulă și să le testeze dragostea pentru partenerele lor. Ispita este un antrenor de succes, având un magazin online de lenjerie intimă.

ENI MARISENI MARIS

Cine este ispita Deni Mariș de la Insula Iubirii sezonul 7. Deni Mariș a decis să participe la Insula Iubirii 2023 pentru a interacționa cu diferite tipologii de oameni, dar și pentru a ajunge cunoscută. Tânăra vrea să-i ajute pe concurenti să se descopere mai bine.

Citește și: Cine este ispita Daria Cuflic de la Insula Iubirii. Are 25 de ani și s-a despărțit după o relație de trei ani

Citește și:Cine este ispita Oana Monea de la Insula iubirii, sezonul 7. A făcut Facultatea de Jurnalism și are o afacere

Citește și:Cine este Simona Alexuc, ispita de la Insula Iubirii. Are 27 de ani și e model OnlyFans

Citește și:Cine sunt și cum arată cele 10 ispite feminine de la Insula Iubirii, noul sezon

Cine este ispita Deni Mariș de la Insula Iubirii sezonul 7

Deni Mariș se numără printre cele 10 ispite de la Insula Iubirii 2023. Are 25 de ani și a absolvit Facultatea de Științe Economice. Deni Mariș este antreprenor și are un magazin online de lenjerie intimă, și este model. Ispita feminină își dorește să cunoască cât mai multă lume și vrea să își extindă orizonturile sociale. Participarea la Insula Iubirii îi va permite să experimenteze dinamica relațiilor interumane și îi va aduce multă notorietate. Ca antreprenor și model, Deni Mariș își dorește să-și promoveze imaginea.

De asemenea, bruneta își dorește să fie îi inspire pe cei care participă la acest reality show. Deni Mariș se consideră o femeie inteligentă și susține că nu a înșelat niciodată și este o femeie romantică. Mai mult, ispita de la Insula Iubirii a declarat că nu își dorește să -și găsească alesul în emisiune.

Insula Iubirii sezonul 7 aduce noi concepte

Insula Iubirii sezonul 7 a avut premiera pe 22 iunie 2023, iar telespectatorii i-au cunoscut pe concurenti. Cinci cupluri participă în reality show pentru a-și testa relația și partenerii. 10 ispite vor fi prezente în cele două resorturi de lux din Phuket, unde vor încerca să se apropie de concurenti. Concurentii vor sta 21 de zile departe de partenerii lor, timp în care vor interacționa cu ispitele feminine și masculine. Emisiunea Insula Iubirii 2023 este difuzată joi și vineri, de la ora 20.30, pe Antena 1.

„Sunt seducătoare, incitante, puternice și sigure pe ele. Știu să asculte, să observe și să înțeleagă. Știu să comunice , să flirteze și să stârnească pasiuni. Sunt ispite care nu se vor da înapoi de la nimic. Vor îndrăzni la orice. Vor pune în joc totul, vor lupta pentru cine le place. Acolo unde este loc, vor cuceri”, spune Radu Vâlcan.

În ediția difuzată pe 3 august la Antena 1, concurenții de la Insula Iubirii au ales ispitele alături de care vor să descopere celebrul Phuket, mai ales viața de noapte. Denisa Mariș, cunoscută mai degrabă ca Deni Mariș, a fost aleasă de Marius Budin. Ispita a petrecut însă mai mult timp în club alături de alt concurent, Marius Moise, alături de care a dansat foarte apropiată. Ba mai mult, la un moment dat, „Făt Frumos', așa cum i se spune concurentului în emisiune, ar fi sărutat-o pe aceasta pe gât.

Cine sunt cuplurile de la Insula Iubirii, sezonul 7

Insula Iubirii a primit noi cupluri curajoase care au străbătut mii de kilometri pentru a-şi pune la încercare iubirea şi relaţia şi au băgat mâna în foc pentru partenerii lor şi pentru ei înşişi. Insula îi aşteaptă cu noi tentaţii, noi provocări şi noi întrebări într-un nou sezon mai intens şi mai provocator. Noi secrete vor ieşi la iveală, iar flăcările de la ceremoniile focului vor face lumină în fiecare relaţie, în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Cele cinci cupluri de la Insula Iubirii, sezonul 7 sunt: Bianca și Marius, Cristina și Iulian, Claudia și Bogdan, Emanuela și Răzvan, Ana Maria și Marius.

21 de zile departe de partener, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, 20 de ispite mai provocatoare ca oricând şi zeci de camere de filmat gata în orice moment să capteze toate trăirile participanţilor sunt garanţia că nimic nu va rămâne ascuns şi nu va trece neobservat pe Insula Iubirii.

„Dacă se iubesc sau nu cu adevărat, numai Insula o poate arăta, pentru că dragostea adevărată învinge în orice condiţii şi rezistă oricărei tentaţii pentru că #cineiubeştenulasă, declară Radu Vâlcan, prezentatorul Insula Iubirii.

Când se difuzează finala Insula Iubirii 2023, sezonul 7

Cuplurile de la Insula Iubirii se apropie de ceremonia finală. Emisiunea de la Antena 1 se apropie de marea finală, iar telespectatorii vor avea parte de momente senzaționale. Finala reality show-ului va fi difuzată pe Antena 1, la ora 20.30, duminică, pe 27 august 2023.

Cei care au urmărit până acum emisiunea, vor afla peste trei zile deciziile finale pe care concurentii le vor lua. Cuplurile rămase în competiție sunt Bianca și Marius, Iulian și Cristina, Bogdan și Claudiu, Răzvan și Ema.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton