Cine este ispita Lavinia Mariș de la Insula Iubirii. A avut o copilărie traumatizantă care i-a lăsat sechele

 Dumba Gabriela
.

Cine este ispita Lavinia Mariș de la Insula Iubirii. Lavinia Mariș este una dintre ispitele de la Insula Iubirii, din acest sezon. Lavinia Mariș a acceptat provocarea Insula Iubirii pentru a ajuta cuplurile de îndrăgostiți să-și testeze fidelitea, ea însăși fiind „pățită” în sensul ăsta. Lavinia Mariș a povestit prin ce a trecut din cauza unui bărbat căruia i-a acordat tot sprijinul și încrederea ei, dar acesta a dezamăgit-o. Iar totul a pornit din copilăria traumatizantă, care i-a lăsat sechele Laviniei Mariș.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este ispita Lavinia Mariș de la Insula Iubirii. Insula Iubirii, care a avut premiera pe 22 şi 23 iunie, a adus în atenţia telespectatorilor 10 ispite feminine şi 10 ispite masculine. Printre ispitele feminine se numără și Lavinia Mariș. Iată tot ce nu știai despre ea!

img.jpg222img.jpg222

Cine este ispita Lavinia Mariș de la Insula Iubirii

Ispita Lavinia Maris de la Insula Iubirii, care are 30 de ani, a pornit în experienţa celui mai dur test de fidelitate în primul rând ca să îşi depăşească propriile frici. Tânăra are o poveste de viață impresionantă, care și-a pus amprenta asupra personalității și caracterului său.

Lavinia a locuit mai mulţi ani în Italia, până a aflat că iubitul ei, italian, grav bolnav, a ales să o înşele, deși deși ea făcea sacrificii enorme să îi fie alături în cea mai grea încercare a vieții lui.

Astfel, tânăra a lăsat totul în urmă şi a plecat în Mallorca, dar nici aici nu şi-a găsit liniştea. Din cauza acestei experiențe traumatizante prin care a trecut, Lavinia Mariș susține că îi este dificil să se mai implice într-o relație amoroasă din cauza fricii pe care a dobândit-o în cea anterioară.

Aceasta a ales să fie singură o perioadă, considerând că este cea mai bună decizie, iar participarea la show-ul Antenei 1 a surprins-o tot în această ipostază a vieții.

Până acum, Lavinia Mariș a avut unele apropieri cu Iulian Clonț. Cei doi au și realizat o ședință foto împreună în cadrul emisiunii Insula Iubirii, de la Antena 1. Tânăra a ieșit la date și cu Bogdan Cîrlan, însă nu s-a dovedit a fi unul prea reușit. În plus, între ei au existat și unele contraziceri în emisiune.

Citește și:Oana Zăvoranu a cântat melodia lui Pepe „Numai iubirea’, în fața soțului ei. Reacția neașteptată a lui Alex Ashraf: „Băi, ai…’

Citeste si: Cine sunt și cum arată cele 10 ispite feminine de la Insula Iubirii, noul sezon

Citeste si: Cine sunt cuplurile de la Insula Iubirii, sezonul 7. Au de trecut cel mai dur test de fidelitate

Ispita Lavinia Mariș de la Insula Iubirii nu a avut o copilărie ușoară

În plan profesional, Lavinia Mariș nu a urmat studii superioare, iar pentru a se întreține a ales să plece în Mallorca, acolo unde este animatoare în club. Meseria ei nu o reprezintă, spune ea, având în vedere că a fost întotdeauna o fire mai introvertită, sensibilă și emotivă, potrivit a1.ro.

Acest lucru a fost cauzat și în urma unei povești de viață încărcate cu greutăți, care au început încă din copilărie. Lavinia Mariș a recunoscut că a crescut într-un apartament îngust de doar 12 metri pătrați, alături de părinți, într-un mediu plin de scandaluri și violență.

Ispita Lavinia Mariș crede că acest lucru i-a modelat comportamentul, făcând-o să fie mai introvertită. Nu s-a dat bătută însă, ci a luptat să fie independentă. Și-a dorit mereu să plece de acasă și să aibă propriul ei spațiu.

Radu Vâlcan, despre provocările din Insula Iubirii sezonul 7

„Sunt meniţi să fie împreună?', „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?' sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

„Îmi place să cred că sezonul șapte este doar inceputul. Asemenea unei mașini care abia și-a făcut rodajul. Sezonul șapte, pe care vă invit să nu-l rataţi în nicio joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1, este dovada faptului că fanii emisiunii așteaptă poveștile concurenților, că aceștia din urmă, prin curajul de a participa la acest test, din dorința de a-și deschide sufletele în fața întregii țări, de a se arăta așa cum sunt, pot fi o inspirație pentru cei care îi urmăresc.

Insula iubirii este despre oameni, dar să nu-i uităm nici oamenii din spatele camerelor, cărora profit de ocazie ca să le mulțumesc și aici!', a dezvăluit Radu Vâlcan.Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize.

Noi poveşti de viaţă, noi reguli, noi locaţii, noi ispite şi multe provocări sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insula din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Cine sunt cuplurile de la Insula Iubirii, sezonul 7

Insula Iubirii a primit noi cupluri curajoase care au străbătut mii de kilometri pentru a-şi pune la încercare iubirea şi relaţia şi au băgat mâna în foc pentru partenerii lor şi pentru ei înşişi. Insula îi aşteaptă cu noi tentaţii, noi provocări şi noi întrebări într-un nou sezon mai intens şi mai provocator. Noi secrete vor ieşi la iveală, iar flăcările de la ceremoniile focului vor face lumină în fiecare relaţie, în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Cele cinci cupluri de la Insula Iubirii, sezonul 7 sunt: Bianca și Marius, Cristina și Iulian, Claudia și Bogdan, Emanuela și Răzvan, Ana Maria și Marius.

21 de zile departe de partener, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, 20 de ispite mai provocatoare ca oricând şi zeci de camere de filmat gata în orice moment să capteze toate trăirile participanţilor sunt garanţia că nimic nu va rămâne ascuns şi nu va trece neobservat pe Insula Iubirii.

„Dacă se iubesc sau nu cu adevărat, numai Insula o poate arăta, pentru că dragostea adevărată învinge în orice condiţii şi rezistă oricărei tentaţii pentru că #cineiubeştenulasă, declară Radu Vâlcan, prezentatorul Insula Iubirii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton