Cine este ispita Oana Monea de la Insula iubirii, sezonul 7. A făcut Facultatea de Jurnalism și are o afacere

 Radulescu Ruxandra
.

Cine este ispita Oana Monea de la Insula iubirii, sezonul 7. Show-ul „Insula iubirii” a revenit pe micile ecrane, începând cu 22 iunie, și e difuzat pe Antena 1, în fiecare zi de joi și vineri, de la ora 20.30. Concurenții petrec 21 de zile alături de 10 ispite superbe, într-un resort din Thailanda. Una dintre domnișoarele care va testa fidelitatea bărbaților la „Insula iubirii” este Oana Monea, aflată la a doua participare în cadrul show-ului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este ispita Oana Monea de la „Insula iubirii”, sezonul 7. „Insula iubirii” a revenit la Antena 1, în această vară. În cadrul sezonului 7 al show-ului, concurenții petrec 21 de zile într-un resort din Thailanda, alături de 10 ispite ce-și vor da silința să-i seducă, pentru a le testa fidelitatea. Fanii emisiunii au recunoscut-o pe ispita Oana Monea, care a revenit și în acest sezon, după ce a făcut furori printre concurenți, anul trecut. Oana Monea are 34 de ani și este absolventa Facultății de jurnalism și Științele Comunicării. Iată câteva detalii despre frumoasa ispită!

cine-este-oana-monea-ispita-de-la-insula-iubirii-2023-aceasta-a-participat-si-in-sezonul-trecut-3cine-este-oana-monea-ispita-de-la-insula-iubirii-2023-aceasta-a-participat-si-in-sezonul-trecut-3

Cine este ispita Oana Monea de la Insula iubirii, sezonul 7

Oana Monea a revenit la „Insula iubirii” sezonul 7 hotărâtă să demonstreze că doar #cineiubeştenulasă. Oana Monea este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, dar s-a îndreptat către domeniul afacerilor. Oana deține un salon de înfrumusețare în Constanța, oferă cursuri specializate în domeniul frumuseții și are și un magazin online.

În cadrul sezonului trecut, Oana Monea și-a jucat foarte bine rolul de ispită, după ce unul dintre cuplurile care au participat la testul fidelității au găsit răspunsuri cu privire la relația lor.

Citește și: Lora, noi declarații despre nunta cu Ionuț Ghenu: „La Starea Civilă va fi mai restrâns. Cununia religioasă va fi mai mare, pentru că…”

Citește și: Diana Enache a dezvăluit sexul bebelușului. Cum i-a dat vestea lui Adrian Enache: „Cel mai frumos cadou de până acum'

În sezonul 7, de la „Insula Iubirii”, Oana Monea adoptă o abordare mai lipsită de implicare emoțională.

La show-ul „Insula iubirii” 2023, Oanea Monea a reușit, prin tact și sensibilitate, să scoată la iveală cele mai profunde emoții ale bărbaților veniți să se supună marelui test al fidelității. De această dată, Oana Monea și-a propus să schimbe tactica și să scoată la suprafață puterea și magnetismul.

Oana Monea l-a făcut pe Marius Moise să pice în ispită

Cine este ispita Oana Monea de la „Insula iubirii”, sezonul 7. Încă din primele episoade, Oana Monea a reușit ce și-a propus. Tânăra a reușit să-l facă pe concurentul Marius Moise, lias Făt Frumos, să cadă pradă tentației. Acesta i-a spus ispitei în primele ediții că o vede ca pe o soție perfectă și s-a apropiat de ea, fără nicio reținere. La un moment dat, acesta a și sărutat-o, după ce s-a despărțit de iubita lui, Bianca Giurcă.

La un moment dat, Oana Monea, ispita de la Insula Iubirii, a intrat în camera lui Marius Moise în toiul nopții, însă atunci concurentul nu s-a lăsat pradă tentației și i-a cerut Oanei Monea să iasă din camera lui și să meargă împreună să vorbească afară, însă nu în dormitor pentru a nu lăsa loc de interpretări. Nu a mai durat însă mult și, la doar câteva episoade distanță, a sărutat-o.

„Insula iubirii” sezonul 7 a venit cu o serie de surprize

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaptelea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii. În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, noi reguli, noi locaţii, noi ispite şi multe provocări sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insula din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Cine sunt concurentii de la Insula Iubirii 2023

Insula Iubirii, sezonul 7 a început și au fost dezvăluite cele cinci cupluri care vin să își testeze relația. Primul cuplu este format din Bianca și Marius, fermier, care au o relație de trei ani. Marius are un copil cu fosta soție, iar acum formează un cuplu cu Bianca, pe care o cunoaște de mult timp. Cei doi vor să-și testeze relația la Insula iubirii.

Claudia și Bogdan au decis să accepte provocarea Insula Iubirii 2023. S-au cunoscut pe Instagram, iar Claudia și-a dorit să participe la Insula Iubirii pentru a afla dacă Bogdan este bărbatul lângă care își va petrece restul vieții.

Cristina și Iulian sunt împreună de 11 ani, iar de 10 sunt căsătoriți. Au locuit câțiva ani în Dubai, iar la întoarcerea în țară au cumpărat cafeneua unde s-au cunoscut, iar acum o administrează. Bianca și Marius, fermier, care au o relație de trei ani. Marius are un copil cu fosta soție, iar acum formează un cuplu cu Bianca, pe care o cunoaște de mult timp. Cei doi vor să-și testeze relația la Insula iubirii.

Emanuela și Răzvan s-au cunoscut pe TikTok, iar de ceva timp locuiesc impreună. Răzvan a mai înșelat-o pe Emanuela în trecut, iar de atunci a devenit posesivă. Așadar, tânăra a decis să-l supună pe iubitul ei la testul final.

Ana Maria și Marius s-au cunoscut în cadrul emisiunii Mireasa, sezonul 4, iar de aproape trei ani formează un cuplu. Cei doi au decis să își supună relație unui test, așa că au acceptat provocarea Insula Iubirii. Emisiunea este difuzată joi și vineri, de la ora 20.30, pe Antena 1, iar gazda emisiunii este Radu Vâlcan.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton