Cine este ispita Tudor Vicovan, de la "Insula iubirii". Stripperul scrie poezii

 Radulescu Ruxandra
.

Cine este ispita Tudor Vicovan, de la „Insula iubirii”. Show-ul „Insula iubirii”, sezonul 7, este difuzat joi, 22 iunie, 2023, de la ora 20:30 pe Antena 1. Șase cupluri vor trece prin marele test al fidelității, când mai multe ispite își vor pune în acțiune strategiile de seducție. Una dintre cele 10 ispite masculine, este Tudor Vicovan, un tânăr care a avut o viață demnă de un film.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cine este ispita Tudor Vicovan, de la „Insula iubirii”. Show „Insula iubirii” aduce șase noi cupluri care sunt dispuse să treacă prin proba de foc, pentru a-și testa dragostea și loialitatea. Îndrăgostiții vor avea de-a face cu ispite, care se vor folosi de toate armele seducției, în încercarea de a-i face pe parteneri să-și reevalueze sentimentele. Printre ispitele masculine se află și Tudor Vicovan, în vârstă de 28 de ani, devenit recent antreprenor și care, a fost și stripper, la un moment dat. Tânărul a trăit o viață tumultoasă. Iată cine este și cu ce se ocupă Tudor Vicovam, ispita de la „Insula iubirii”!

img-40-1img-40-1

Cine este ispita Tudor Vicovan, de la „Insula iubirii”, stripperul care scrie poezii

Tudor Vicovan participă la „Insula iubirii”, experiență care pentru el reprezintă o nouă provocare. Tânărul a avut mai multe joburi de-a lungul timpului, muncitor pe șantier, zugrav, barman, ospătar și…stripper. Tudor Vicovan, ispita de la „Insula iubirii”, a practicat stripteasul până acum doi ani și nici nu e de mirare, având în vedere că fizicul lui ar atrage privirile oricărei domnișoare. În urmă cu doi ani s-a lăsat de striptease pentru a-și înființa un business.

Citește și: Cine e ispita Andrei Ifrim, de la Insula iubirii. Lucrează ca antrenor de fitness

Citește și: Cine este Roxana Rapailă de la Insula Iubirii. Ispita a participat și la emisiunea Burlacul

În ciuda fizicului de „băiat dur”, Tudor Vicovan are însă o pasiune ascunsă pentru poezie, postând creații personale pe pagina sa de Instagram.

Un singur gand, de a fi una cu ea si cu aerul prin care calatorim infasurati.
E o relatie speciala.
In timpul noptii imi intretine infinitul.
Albastrul nesfarsit e acolo impreuna cu visele tale.
Iti uiti prezentul, cuvinte de betie, dorinta, obscenitati iubitoare, dragoste.
E ca o femeie frumoasa si capricioasa.
Alta comparatie nu exista.
Vantul iti sopteste in urechi…
Intotdeauna va fi speranta la mare',
și-a notat el, recent, în dreptul unor imagini pe contul său de Instagram.

Concurenții de la „Insula Iubirii”, despre resortul fabulos din Thailanda

Concurenţii și concurentele de la „Insula Iubirii’ au fost foarte impresionați de resortul fabulos din Thailanda, unde vor petrece timp alături de ispite.

„Chiar nu mă aşteptam ca noi să cunoaştem vila băieţilor, preferam să nu o cunosc!’, a mărturisit Bianca, partenera lui Marius, în timp ce Ema, partenera lui Răzvan a catalogat direct: „Va fi dezmăţ aici! Ispitele mi s-au părut nişte feline care aşteptau să devoreze prada!’.

Uşor nu le-a fost deloc nici băieţilor din cuplu să vadă locul în care partenerele lor vor porni în aventura extremă alături de ispite.

„Camerele de filmat sunt pregătite să observe tot şi să arate tot. Vor urmări fiecare mişcare, vor surprinde din zeci de unghiuri realitatea din vile, în cele mai mici şi picante detalii, iar ce se întâmplă pe Insulă nu va rămâne pe insulă! Garantat!’, va adăuga Radu Vâlcan.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton