Cine este iubita lui Mircea Eremia, fratele Alinei Eremia. Artistul are numai cuvinte de laudă la adresa partenerei sale: "M-a cucerit cu simplitatea și frumusețea ei"

 Dumitrache Laura
.

Mircea Eremia, fratele Alinei Eremia, este îndrăgostit din nou și trăiește o frumoasă povestea de iubire alături de noua lui iubită. Artistul a reușit să fie îndrăgit de public, iar acum a dezvăluit cine este tânăra care l-a cucerit. Mircea Eremia are numai cuvinte de laudă la adresa iubitei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mircea Eremia este un artist desăvărșit care a reușit să cucerească publicul cu vocea sa. Tânărul este fratele Alinei Eremia, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară. Artistul a vorbit recent despre noua sa iubită și se declară îndrăgostit lulea.

mircea eremiamircea eremia

Artistul este mai îndrăgostit ca niciodată și nu se ferește să recunoască acest lucru. Mircea Eremia se bucură de o carieră de succes și este foarte împlinit și pe plan sentimental. Cântărețul are o nouă iubită de care este foarte îndrăgostit.

Citește și: Mircea Eremia, mesaj pentru fosta sa iubită, Maria Lungu de la Survivor 2023: „Sper să își îndeplinească visul legat de…”

Citește și:Mircea Eremia, adevărul despre despărțirea de Maria Lungu. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ei: „Nu a fost destul de serioasă”

Citește și:„Nu e altceva decât un exercițiu ieftin de PR al acestei instituții'. Selly, reacție dură după ce Gheboasă a amendat de Jandarmerie, pentru prestația de la Untold 2023

Citește și:Fuego, concert în memoria lui Ion Dolănescu, Benone Sinulescu, Petrică Mîțu Stoian și a Mariei Tănase, în Piața Mare din Sibiu: „5 ore de maraton live. A fost greu, cald, am rezistat eroic'/ EXCLUSIV

Cine este iubita lui Mircea Eremia, fratele Alinei Eremia

Mircea Eremia are o carieră de succes și are parte de o perioadă minunată în viața lui. Artistul a dezvăluit că iubește și este foarte îndrăgostit. Fratele Alinei Eremia are numai cuvinte de laudă la adresa iubitei sale și se pare că între cei doi a fost dragoste la prima vedere. Mircea Eremia a dezvăluit că a fost cucerit pe loc de simplitatea și frumusețea Denisei, iubita lui.

„Am cunoscut-o pe această domnișoară frumoasă total întâmplător.Eram pe Calea Victoriei, mă plimbam cu niște prieteni. A trecut pe lângă noi, cu niște prietene, și i-am făcut un compliment. Nu i-am luat numărul de telefon și nu am făcut cunoștință cu ea. La o perioadă de timp, iar întâmplător, ne-am reîntâlnit și atunci s-a întâmplat să ne împrietenim.(…)Denisa m-a cucerit cu simplitatea și frumusețea ei, cu gesturile finuțe. Este o persoană foarte caldă, discretă și apreciez foarte mult la ea aceste lucruri. Ai mei o cunosc și o simpatizează. Sunt destul de comunicativi și mă susțin în relația asta. Denisa este o fără super muncitoare, lucrează în domeniul beauty.', a mărturisit Mircea Eremia pentru  fanatik.ro.

Mircea Eremia: „Iubita mea mă susține foarte mult în ceea ce fac”

Fratele Alinei Eremia se simte un bărbat norocos, deoarece iubita lui, Denisa, îl susține în tot ceea ce vrea să facă. Mircea Eremia a dezvăluit că s-a îndrăgostit iremediabil de iubita lui și o apreciează pentru bunătatea sa interioară.

„Iubita mea mă susține foarte mult în ceea ce fac. În primul rând mă susține să devin din ce în ce mai bun. M-am îndrăgostit, în primul rând, de partea umană și de sufletul ei și sunt sigur că și la ea a fost la fel. Deseori ne facem complimente legate de frumusețea interioară, nu doar de cea fizică', a mai spus cântărețul pentru sursa citată mai sus.

În urmă cu ceva timp, Mircea Eremia a avut o relație cu Maria Lungu, fostă concurentă de la Puterea dragostei. Cei doi s-au despărțit după două luni de relație, iar Maria Lungu a aflat din presă că nu mai este iubita lui. Ulterior, fratele Alinei Eremia a explicat cum a fost situația.

„Noi nu am mai vorbit de ceva vreme. Nu suntem certați. Efectiv, eu nu consider că suntem certați. Eu consider că suntem ok. Nu am văzut ce a declarat.Pot să spun doar că din partea mea nu există vreun astfel de sentiment… să consider că sunt certat cu ea', a spus Mircea Eremia.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton