Cine este iubita lui Remus Boroiu de la Survivor România 2023. Cu ce se ocupă Sarah Solomon

 Laciu Andreea
.

Cine este iubita lui Remus Boroiu. Concurentul din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2023 are multe admiratoare, însă este deja un bărbat „ocupat”. Are o iubită frumoasă, alături de care se postează adesea pe rețelele de socializare. După ce a apărut la Ferma Vedetelor, sportivul și-a transformat total viața. S-a mutat în Bali, acolo unde și-a cumpărat o casă în care să locuiască împreună cu logodnica lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Remus Boroiu este sportiv și antrenor de fitness. Chiar și după ce s-a mutat în Bali, a continuat să ajute și alte persoane să își transforme corpul în bine. Se pare că are câteva lucruri în comun cu iubita lui, căci și ea este pasionată de sport, dar are și un job mai puțin întâlnit până acum. Iată cine este iubita lui Remus Boroiu de la Survivor România 2023!

cine-este-iubita-lui-remus-boroiu-cine-este-iubita-lui-remus-boroiu-

Cine este iubita lui Remus Boroiu de la Survivor 2023

Cine este iubita lui Remus Boroiu. Iubita lui Remus Boroiu, concurentul de la Survivor 2023, este foarte activă pe rețelele de socializare, în special pe contul ei de Instagram și pe cel de TikTok. Sarah Solomon și-a găsit vocația după ce s-a săturat de medicii care nu aveau o soluție potrivită pentru durerile ei menstruale teribile.

A refuzat să le urmeze indicațiile, apoi susține că a descoperit metodele prin care ciclul menstrual să nu mai fie o povară., iar acum le învață și pe alte femei să își „vindece” uterul, pornind de la mișcare, nutriție, mental și sex. De asemenea, iubita Faimosului de la Survivor România 2023 este și pasionată de Yoga.

Citește și: Cine este Remus Boroiu de la Survivor 2023. A participat la Ferma, în 2019

Citește și: Cine este „Faimosul” de la Survivor România 2023, care și-a luat casă în Bali: „Tocmai am terminat-o!”

Citește și: Remus Boroiu de la Ferma are o mare frică: 'Nu am așteptări de la nimeni'

Citește și: Cine este Sebastian Dobrincu de la Survivor 2023. A fost jurat la Imperiul Leilor și se iubește cu Ioana Ignat

Remus Boroiu de la Survivor România 2023 și iubita lui și-au luat o casă în Bali

Cine este iubita lui Remus Boroiu. Cei doi locuiesc împreună în Bali, dar nu au apucat încă să se bucure de propria lor casă de acolo. Dorința lui Remus Boroiu de a ajunge la Survivor România 2023 a fost una prea puternică și nu a putut să rateze această șansă.

‘Tocmai am terminat-o! E fresh casa și eu nu am apucat să mă mut în ea așa cum era planul făcut, să mă mut cu logodnica mea acolo. Se mută ea și eu mă mut în junglă. (…) În fiecare zi îmi e dor de Bali! 

Sincer îmi doresc de ceva timp să ajung la Survivor și se pare că în 2022 am fost atât de cuminte încât le primesc pe toate și m-am aliniat cu sufletul meu și cu misiunea mea aici pe Pământ încât a venit și această provocare. 

Nu pot spune nu provocărilor, mai ales de genul acestora. Sunt încântat de partea pozitivă și anume că voi lăsa tot ce înseamnă telefon, tehnologie și voi face un detox tehnologic masiv’, a transmis Remus Boroiu, pentru Fanatik.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton