Cine este Alex Ursache, iubitul Nicoletei Nucă de la Bravo, ai stil! Se pregătesc de nuntă

 Oana Pantazi
.

Cine este Alex Ursache, iubitul Nicoletei Nucă de la Bravo, ai stil!. Carismatica artistă trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex Ursache. Artista și toboșarul au dus relația la un alt nivel, urmând ca în curând să devină soț și soție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Iubitul Nicoletei Nucă și-a surprins recent partenera de viață cu o cerere în căsătorie ca la carte. Recent, în timpul unei vacanțe în Turcia, cunoscutul toboșar Alex Ursache și-a cerut iubita de soție, iar Nicoleta a împărtășit fericitul moment cu fanii ei de pe conturile de socializare.

unnamed-file-4unnamed-file-4

Cine este Alex Ursache, iubitul Nicoletei Nucă de la Bravo, ai stil!

Nicoleta Nucă (26) trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Ursache, curând cei doi urmând să devină soț și soție. Alex face parte, de asemenea, din lumea artistică, cei doi cunoscându-se la ziua de naștere a unei colege de breaslă. De altfel, de-a lungul vremii Alex a colaborat și cu alte artiste cunoscute, precum Irina Rimes, Ana Baniciu și Raluk.

„Ne-am cunoscut la ziua de naștere a unui artist din România, eu știind totuși că lui îi place de mine, adică auzisem, fiindcă în lumea mică a showbizului circulă vorbele și auzisem de această atracție, s-o numim așa, a lui față de mine. Ulterior, ne-am cunoscut și a devenit totul reciproc. Nu cred în dragoste la prima vedere și nici el nu crede, într-adevăr, ne-am plăcut, ulterior ne-am cunoscut și abia atunci a intervenit dragostea', a povestit, pentru Libertatea, Nicoleta Nucă.

Citește și: Cine este Nicoleta Nucă de la Bravo, ai stil!. A avut o adolescență dificilă

Citește și: Nicoleta Nucă s-a logodit și vrea să înfieze doi copii: „Dovada supremă de iubire'

Citește și: Cum s-a afișat Inna în metrou, în Barcelona! A uimit pe toată lumea

Citește și: Imagini de colecție de la nunta cuplului Andra – Cătălin Măruță. Au împlinit 13 ani de căsnicie

Cei doi funcționează perfect împreună și pe plan profesional, iubitul Nicoletei Nucă fiindu-i artistei cel mai bun sfătuitor.

„Este consilierul meu principal, cumva, în momentele când nu știu ce să fac sau sunt nehotărâtă în legătură cu ceva. Ne întrebăm mereu, vrem să aflăm părerea celuilalt. El are foarte multă experiență în domeniu, fiind de mulți ani în showbizul românesc. Eu am mai puțini ani la activ', a mai spus ea pentru sursa citată.

Nicoleta și Alex s-au logodit

Întâlnirea dintre Nicoleta Nucă și alex Ursache s-a dovedit a fi una providențială, artista mărturisind că nu a iubit cu adevărat până să-l întâlnească pe el. Și iată că, recent, în timp ce se afla în vacanță cu iubitul ei, artista a primit inelul de logodnă.

„Am spus Da. Te iubesc @alexursache', a făcut artista marele anunț pe Instagram.

„Cred că acum… trăiesc prima dragoste. Până acum doar credeam că iubesc. Am stat și am analizat. Cred că în relațiile anterioare a fost atașament, a fost atracție, a fost obișnuință, dar nu a fost iubire. Simt acum ceva ce nu am mai simțit niciodată. Deci, asta este dragostea!', mărturisea Nicoleta cu ceva timp în urmă.

Deși iubitul Nicoletei Nucă a făcut marele pas, cerând-o de soție, și fanii au fost înștiințați despre schimbările din viața artistei, deocamdată nu au apărut detaliile despre nuntă. Artista a mărturisit, însă, că este pregătită să-și întemeieze o familie și să aibă o fetiță. Mai mult, Nicoleta a declarat că și-ar dori să înfieze doi copii.

Nicoleta Nucă participă la Bravo, ai stil!

„Bravo, ai stil! Celebrities’ se întoarce din această toamnă pe micile ecrane! Nouă vedete intră în competiție, iar printre ele se numără și Nicoleta Nucă. Pe lângă muzică, Nicoleta Nucă este pasionată și de sport și stil de viață sănătos. Artista are întotdeauna apariții elegante și sexy în același timp, foarte apreciate de fanii ei. Drept urmare, artista a acceptat provocarea de a intra în competiția stilului de la Kanal D. Cunoscută pentru schimbările radicale de stil, artista se va plia perfect pe formatul emisiunii.

„Îmi plac provocările, sunt mereu dornică să ies din zona mea de confort, prin astfel de lucruri cred că oamenii pot evolua, pot deveni tot mai buni în ceea ce fac.  Cred că „Bravo, ai stil! Celebrities’ va reprezenta o astfel de provocare personală, cu siguranță voi învăța lucruri noi despre mine, despre oameni și asta mă motivează cel mai mult. Am un stil versatil și sunt sigură că în competiție voi învăța multe lucruri noi legate de fashion, despre care nu știam până acum și care mă vor ajuta pe viitor’, a spus Nicoleta Nucă.

Foto: Instagram, Libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton