Cine este iubitul Paulei Iorga, văduva lui Leo Iorga. Este tot cântăreț de muzică rock

 Laciu Andreea
.

Cine este iubitul Paulei Iorga, văduva lui Leo Iorga. Au trecut aproape trei ani de zile de la moartea artistului, iar acum cea care i-a fost alături până în ultima clipă și-a refăcut viața și iubește din nou. Culmea este că și noul ei partener de viață este tot un cântăreț de muzică rock. Fiul ei a dezvăluit acum ce crede cu adevărat despre cel care i-a furat acum inima Paulei Iorga și care a ajutat-o să treacă mai ușor peste suferința provocată de pierderea lui Leo.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este iubitul Paulei Iorga, văduva lui Leo Iorga. Paula Iorga s-a îndrăgostit, la aproape trei ani de când a rămas văduvă. I-a fost alături lui Leo Iorga până în ultima clipă, dar acum soarele a răsărit din nou și pe strada ei. Mai mult decât atât, are încă un motiv de bucurie, căci fiul ei a fost de acord cu noua ei relație. Coincidența a făcut ca actualul ei partener de viață să fie tot cântăreț de muzică rock.

Cine-este-iubitul-Paulei-vaduva-lui-Leo-Iorga-1Cine-este-iubitul-Paulei-vaduva-lui-Leo-Iorga-1

Cine este iubitul Paulei Iorga, văduva lui Leo Iorga

Cine este iubitul Paulei Iorga, văduva lui Leo Iorga. Paula Iorga se iubește acum cu Aurel Dincă, tot cântăreț de muzică rock. Acesta a fost în trecut solistul trupei Krypton. Povestea lor de dragoste este acceptată de Edy Iorga, fiul Paulei și al lui Leo Iorga.

'Mama merită să fie fericită, este încă o femeie tânără. Eu am încurajat-o mereu să-și refacă viața, are doar 55 de ani. Eu de multă vreme îi tot spun mamei să își găsească pe cineva cu care să trăiască. Este un lucru firesc al vieții, să aibă un iubit. Nu are 80 de ani, ca să fie târzior, are 55, este încă frumoasă și trebuie să meargă mai departe”, a declarat Edy Iorga, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Citește și: Paula, văduva lui Leo Iorga, la aproape doi ani de la moartea artistului: „Îl visez mereu'

Citește și: Cum a reacționat Bebeto după bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Trebuie să își respecte părinții”

Citește și: Povestea emoționantă de dragoste dintre Leo Iorga și soția sa, Paula. S-au cunoscut la mare, în 1989, și tot acolo s-au căsătorit

Citește și: Luis Gabriel și Haziran s-au căsătorit chiar în ziua în care și-au botezat copilul: „Nunta o să fie de trei ori mai mare”

Paula Iorga merge constant la mormântul soțului ei

Cine este iubitul Paulei Iorga, văduva lui Leo Iorga. Femeia a suferit extrem de mult după ce și-a pierdut marea dragoste. I-a fost alături lui Leo Iorga în cei nouă ani de suferință cruntă, în care s-a luptat cu un cancer pulmonar ce l-a și ucis într-un final. A decis apoi să se muta din casa în care au stat împreună în București și să se mute în vila ei din Eforie Nord.

„Aurel Dincă este tot solist rock, a fost și la Krypton, ei sunt de-o vârstă. Să știți că și bunicul meu, tata lui tata, după ce a murit bunică-mea, și-a găsit pe cineva cu care a trăit vreo 15 ani. Mama și Aurel sunt împreună de câteva luni, este foarte fericită”, a mai dezvăluit Edy Iorga, conform sursei citate anterior.

Cine este iubitul Paulei Iorga, văduva lui Leo Iorga. „În viață lucrurile merg înainte, unii copii nu acceptă ca mamele lor să-și refacă viața sentimentală, dar, asta e, indiferent că ne convine sau nu, nu noi decidem. Mama, când vine în București, merge la tata la cimitir. Nu-l va uita niciodată, s-au iubit până în ultima lui clipă de viață. Mulți zic că Paula și Aurel s-au și căsătorit dar, nu, doar au primit o binecuvântare de la preot', a mai completat Edy Iorga.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton