Cine este iubitul Ștefaniei Stănilă de la Survivor 2023. Imagini rare cu cei doi

 Raiciu Adriana
.

Cine este iubitul Ștefaniei Stănilă de la Survivor 2023. Ștefania Stănilă, în vârstă de 25 de ani, este o fostă gimnastă, care a acceptat provocarea de la participa la Survivor România 2023. Pe lângă cariera de succes, trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei. Iată ce se știe despre partenerul ei, Lucas Trestian.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este iubitul Ștefaniei Stănilă de la Survivor 2023. Ștefania Stănilă, în vârstă de 25 de ani, este o fostă gimnastă artistică română, campioană europeană în concursul pe echipe în 2014. Pentru că a vrut să-și depășească limitele, sportiva a acceptat provocarea de a participa în noul sezon de la Survivor România. Astfel, acum face parte din echipa Faimoșilor și este una dintre cele mai bune concurente.

cine-este-stefania-stanila-1-820×1024-1cine-este-stefania-stanila-1-820×1024-1

Cine este iubitul Ștefaniei Stănilă de la Survivor 2023. Pe lângă cariera impresionantă din sport, aceasta trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul ei. Chiar dacă bărbatul nu este atât de activ pe rețelele sociale, acum s-au aflat detalii mai puțin știute despre acesta! Iată ce se știe despre el!

Citește și: Cine este Ștefania Stănilă de la Survivor 2023. Și-a pierdut tatăl când avea doar 9 ani

Citește și:„Ultimele lui cuvinte au fost că își dorește să fiu campioană”. Ștefania Stănilă de la Survivor 2023, marcată de moartea tatălui ei

Citește și: Fata actorului Constantin Codrescu trece prin momente dificile, după ce fostul iubit i-a oprit actele în Spania: „Certificatul de naștere, certificatul de divoț, diplomele…

Citește și: Gabriela Cristea are dificultăți de vorbire din cauza aparatului dentar: „Rog clemență diseară la emisiune'

Cine este iubitul Ștefaniei Stănilă de la Survivor 2023

Cine este iubitul Ștefaniei Stănilă de la Survivor 2023. Ștefania Stălină de la Survivor România 2023 se iubește cu Lucas Trestian. După primele informații, tânărul a fost elev la Școala Gimnazială Alexandru Vaida Voievod din Cluj, apoi a urmat studiile în străinătate, la o instituție de învățământ din Belgia.

Cine este iubitul Ștefaniei Stănilă de la Survivor 2023. Lucas Trestian nu este atât de activ pe rețelele sociale, însă spune despre el că s-a născut pentru a o iubi pe Ștefania, într-una din postările sale de pe pagina de Instagram.

Cine este iubitul Ștefaniei Stănilă de la Survivor 2023. Chiar dacă pe contul său de Facebook a scris că a locuit în mai multe orașe, iubitul Ștefaniei stă acum, cel mai probabil, în Cluj, acolo unde fosta gimnastă este antrenoare.

„Am emoții, pentru că nu am mai vorbit cu iubitul meu de o lună și jumătate. Vreau să spun că îl iubesc foarte mult pe iubitul meu și pe mama mea. Îi iubesc pe toți cei dragi de acasă. O să merg mai departe cu capul sus', a spus Ștefania, de curând, la Survivor România.

Cine este Ștefania Stănilă de la Survivor

Alina Ștefania Stănilă s-a născut la data de 27 decembrie 1997 și are 25 de ani. Este o fostă gimnastă și a intrat în competiție cu un singur gând- să câștige premiul cel mare.

„Îmi doresc din suflet să câștig această competiție. Parcă deja mă văd în finală. Faptul că am făcut gimnastică timp de 13 ani este un mare atu. Clar o să mă ajute mult mai mult în competiție. O latură ascunsă nu cred că există neapărat… sunt o persoană bună și mă integrez în orice grup. Acolo, dacă o să fac și foamea, poate o să fiu recalcitrantă, nu știu cum o să reacționez. Merg într-un mediu nou, cu oameni noi și, la un moment dat, inevitabil o să apară dramele. Am crescut destul de greu, eu am plecat la 6 ani de acasă, am stat departe de părinți. Când aveam 9 ani, tatăl meu a murit. El a fost motivația să continui cu sportul', a spus Ștefania Stănilă la Pro TV, înainte de a pleca în Republica Dominicană.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton