Cine este Iulia Albu de la America Express 2023. A renunțat la cariera de avocat pentru a-și urma pasiunea în industria modei

 Dumitrache Laura
.

Cine este Iulia Albu de la America Express 2023. Iulia Albu a acceptat provocarea de a participa la America Express 2023, alături de iubitul ei, Mike. Iulia Albu este recunoscută ca fiind unul dintre cel mai influenți editori de modă din România. A fost căsătorită cu Mihai Albu, iar împreună au o fiică, pe Mikaela.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Iulia Albu de la America Express 2023. Iulia Albu este o figură cunoscută în showbiz-ul românesc. Vedeta s-a făcut remarcată, de cele mai multe ori, prin aparițiile sale excentrice și controversate, mai ales la televizor. Deși are o mulțime de fani, puțini știu, de fapt, cine este ea.

iulia albu inainteiulia albu inainte

Cine este Iulia Albu de la America Express 2023. Iulia Albu participă alături de Mike, iubitul ei, la America Express. Vedeta și-a ținut relația departe de ochii curioșilor, dar de această dată, telespectatorii vor avea ocazia să-i urmărească exact așa cum sunt, la America Express, sezonul 6.

Citește și: Iulia Albu și Mihai Albu s-au împăcat la 10 ani de la divorț: „Am avut o întâlnire foarte civilizată”

Citește și:Cum a reacționat Iulia Albu când a aflat că fosta ei soacră, mama lui Mihai Albu, a murit: 'Mami Miși, îți mulțumesc pentru clipele frumoase și…'

Citește și:Kassandra Rotariu, din nou pe masa de operație: „Are dureri mari!”. Fiica adoptivă a lui Iosif Rotariu are peste 50 de operații până la 18 ani

Citește și:Primul interviu acordat de Akim și Dominic, fiii Antoniei și ai lui Alex Velea. Cum se înțeleg cu părinții lor și ce domenii îi pasionează: „Noi suntem originali'

Iulia Albu – Viață personală

Iulia Albu, pe numele său real Iulia Vochița Albu, s-a născut pe 28 iulie 1981 la Pitești și are 42 de ani. Iulia Albu este de profesie stilist, critic de modă și vedetă de televiziune. Iulia Albu s-a născut într-o familie simplă și mai are o soră mai mică, Karin. A fost căsătorită cu Mihai Albu, celebrul designer de încălțăminte, iar din mariajul lor au o fiică, pe nume Mikaela. Cei doi au fost căsătoriți 8 ani, după care au decis să divorțeze. Iulia l-a cunoscut pe Mihai Albu pe când era studentă, dar neînțelegerile au intervenit între ei și au divorțat.

În prezent, Iulia Albu formează un cuplu cu Mike, iar împreună merg pe Drumul Aurului, la America Express 2023. Vedeta declara înainte de a pleca în marea aventură a vieții sale, că nu este pregătită pentru ce va urma. „America Express putea primi un singur răspuns din partea mea: un MARE DA'! De ce Acum? Pentru că Acum este momentul nostru. Gustul pentru această aventură l-am prins încă de la participarea mea ca special guest Asia Express. Nu, nu sunt pregătită pentru ce urmează și, credeți-mă, nici voi nu sunteți! Vom descoperi locuri și oameni noi, lucruri și locuri nebănuite, atât pe traseu cât și în noi înșine. Suntem aici pentru EXPERIENȚA COMPLETĂ!', a povestit Iulia Albu despre cum a primit provocarea America Express.

Iulia Albu și iubitul ei, Mike, s-au despărțit o perioadă după ce au participat la America Express

Iulia Albu și Mike au avut parte de un scandal uriaș după America Express. Criticul de modă a recunoscut că, în timpul emisiunii, între ei au existat mai multe tensiuni și agresivitate verbală, acesta fiind și motivul pentru care relația lor nu a putut continua odată ce au revenit în căminul conjugal. Aceștia au stat separați o perioadă de peste o lună, dar după s-au împăcat.

„Noi eram aproape despărțiți înainte de a pleca. Pe perioada America Express, au intrat dracii în el. Dar după i-au ieșit. După ce ne-am întors, am fost despărțiți o lună jumătate. Au fost mai multe motive, iar participarea la show a fost mult prea mult pentru noi, a declarat Iulia Albu în exclusivitate pentru cancan.ro.

După ce au participat împreună la America Express, Iulia Albu mai mărturisea că a descoperit noi calități la iubitul ei, Mike, dar a menționat că o relație are nevoie de mai multe experiențe pentru a deveni cât mai solidă.

‘Există lucruri care se pot schimba într-un cuplu și altele care nu se schimbă niciodată. Ne-am descoperit altfel, iar dincolo de bine sau rău, nicio relație nu poate fi redusă la o experiență singulară. Mai multe, în curând…’, a mai spus Iulia Albu fanilor.

Iulia Albu și Mike au făcut terapie de cuplu după ce s-au întors de la America Express

După ce s-au despărțit o perioadă, criticul de modă și iubitul său au decis să facă terapie de cuplu, iar Mike și-a asumat toate acțiunile pentru care a fost criticat. Cei doi au mărturisit că s-au certat chiar și la psiholog.

„Ne-am certat de vreo două ori acolo și n-am mai mers', a spus Mike, pentru Cancan. 

Ne-am certat mai rău la psiholog decât în America Express. Glumim, mai rău nu cred că se poate. Dar e un lucru bun care s-a întâmplat, jumătate din cuplurile din România și-au dat seama că ei de fapt nu au nicio problemă în relațiile lor. Iar cealaltă jumătate s-a gândit uite, mai sunt și alții ca noi.„, a spus si Iulia Albu.

Iulia Albu a inițiat împăcarea cu Mike, după scandalul de la America Express

Iulia Albu și Mike au povestit, în podcastul lui Romică Țociu, cum s-a schimbat relația lor după încheierea filmărilor pentru America Express. După mai bine de o lună de separare, criticul de modă a făcut primul pas spre împăcare, iar de atunci, legătura lor este mai puternică și mai consolidată Așadar, Iulia Albu a fost cea care a inițiat împăcarea cu Mike.

„Noi ne-am împăcat în pat, pur și simplu. M-a sunat într-o zi că are nevoie să mute ceva în dormitor, bineînțeles că am mers să mut ceva și am dărâmat totul. Asta a fost și ne-am împăcat’, a spus Mike.

„Era cu „Amin’, era cu parastas atunci. Ne-am împăcat într-o secundă. Am fost supărați mult timp, dar la un moment dat… a fost așa obositor, a trebuit să redecorez că mă plictiseam singură.

Mi-am luat tuia. Nu mai era el să-mi gătească și să aibă grijă de mine. Așa pe mijloc era o problemă’, a completat Iulia Albu.

Iulia Albu a avut probleme cu greutatea, în copilărie

În perioada copilăriei, Iulia Albu a trecut prin momente dificile legate de greutatea sa. A decis să urmeze o cură de îngrășare drastică, motiv pentru care a luat 20 de kg în șase lunui. Când a ajuns la facultate, din cauza stresului, Iulia a slăbit 22 de kilograme în numai două luni. „A fost normală (n.r. copilăria), dar am avut și multe momente grele. Am suferit din cauza faptului că eram prea slabă. Motiv pentru care am ținut cure drastice de îngrășare, tocmai când dădeam examen la facultate.

În 6 luni am pus pe mine în jur de 20 de kilograme. Și părinții au considerat că am o problemă, am făcut înot și am ținut o dietă care a avut că scop un surplus de kilograme.

Dar, din păcate, cură mea de îngrășare a avut un final neașteptat. Mă pregăteam pentru facultate și, fiind preocupată de învățătură, din cauza stresului am slăbit iarăși 22 de kilograme în doar 2 luni ', spunea Iulia Albu, în urmă cu mai mult timp.

Iulia Albu – Carieră

Iulia Albu a absolvit secția de modă din cadrul UNARTE și Facultatea de Drept a Universității din București. Chiar și așa, Iulia Albu a renunțat la cariera de avocat pentru a urma o carieră în industria modei.

„ Îmi doream să învăț cât mai bine și să dobândesc acest titlu de avocat. Pentru că a fi avocat nu înseamnă doar a termina o facultate. Sunt mulți care termină o facultate de Drept, puțini care termina la stat, puțini care ajung în barou.

Eu mi-am dat examenul de definitivare când eram gravidă în sase luni. Am lucrat șase ani ca avocat, sunt avocat definitiv, următorul pas logic ar fi să-mi deschid un cabinet de avocatură', a mai spus Iulia Albu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton