Cine este Iulian Clonț de la Insula Iubirii, sezonul 7. E căsătorit de 10 ani cu Cristina Rancov, mai tânără cu 20 de ani

 Dumitrache Laura
.

Cine este Iulian Clonț de la Insula Iubirii, sezonul 7. Iulian Clonț se numără printre cei 10 concurenti de la Insula iubirii 2023. Bărbatul în vârstă de 51 de ani este căsătorit cu Cristina Rancov de zece ani și au acceptat provocarea de la Insula Iubirii pentru a-și testa căsnicia. Află cine este Iulian Clonț!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Iulian Clonț de la Insula Iubirii, sezonul 7. Cinci cupluri își testează relația în fața ispitelor în cel mai nou sezon al emisiunii Insula Iubirii. Iulian Clonț se numără printre concurenți și a venit alături de soția sa pentru a-și testa mariajul.

iulian si cristinaiulian si cristina

Cine este Iulian Clonț de la Insula Iubirii, sezonul 7. Iulian Clonț a cunoscut-o pe soția sa, Cristina Rancov, în vârstă de 31 de ani, în cafeneaua în care ea lucra ca ospătar. Între cei doi există o diferență de 20 de ani, dar au demonstrat că dragostea nu are vârstă.

Citește și: Cine este Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, sezonul 7. E mai tânără cu 10 ani decât iubitul ei și îl cunoaște din adolescență

Citește și:Cine este Claudia Florescu de la Insula Iubirii, sezonul 7. A locuit în Italia și este antrenoare de fitness

Citește și:Cine este Marius Moise de la Insula Iubirii, sezonul 7. E divorțat, are o fiică din fosta căsnicie și lucrează ca fermier

Citește și:Cine este Emanuela Oprișan de la Insula Iubirii, sezonul 7. Concurenta are un fiu și a participat la Dansez pentru tine

Cine este Iulian Clonț de la Insula Iubirii, sezonul 7

Iulian Clonț în vârstă de 51 de ani este concurent la Insula Iubirii 2023. Bărbatul este căsătorit cu Cristina Rancov, în vârstă de 31 de ani, și au decis să participe la emisiune pentru a-și testat relația. Au locuit ani de zile în Dubai, unde Iulian s-a ocupat de un restaurant.

După ce soția sa, Cristina Rancov s-a confruntat cu depresia, Iulian Clonț a decis să-și ia familia și să se întoarcă în România și să înceapă o nouă viață. Iulian Clonț are un băiat cu fosta soție, care în prezent are 24 de ani.

Iulian Clonț a cumpărat cafeneaua unde a cunoscut-o pe soția sa

Iulian Clonț s-a întors în România și a cumpărat cafeneaua unde a cunoscut-o pe sotia sa. Cei doi au decis să lucreze împreună și sunt foarte fericiți. Cristina Rancov provine dintr-o familie modestă și a fost nevoită să lucreze încă de la vârsta de 14 ani pentru a se intretine.

În timp ce Iulian provien dintr-o familie cunoscută din Buzău. După 10 ani de căsnicie, cei doi au decis să participe la Insula Iubirii sezonul 7. Cuplul va fi despărțit timp de 21 de zile și vor fi acompaniati de ispite.

Iulian Clonț a provocat un accident mortal și a îndoliat o familie

Cine este Iulian Clonț de la Insula Iubirii, sezonul 7. Iulian Clonț, concurent la Insula Iubirii, a făcut o dezvăluire surprinzătoare în cadrul emisiunii. Acesta și-a deschis sufletul și a făcut o confesiune neașteptată despre trecutul său. Iulian Clonț a fost implicat într-un accident rutier în urmă cu câțiva ani, soldat cu o victimă.

În ediția cu numărul 8 a emisiunii de la Antena 1, Iulian Clonț a făcut o dezvăluire șocantă. Bărbatul a provocat un accident de mașină mortal, în urma căruia o femeie a murit.

În timp ce concurentele se pregăteau pentru următorul bonfire, băieții jucau un joc de grup, iar acesta a fost momentul în care acesta a făcut confesiuni surprinzătoare despre trecutul său și despre accidentul pe care l-a provocat în urmă cu multi ani. Acesta a dezvăluit că a fost implicat într-un accident rutier.

„E neplăcut ce voi povesti, adică nu cred că o să se simtă cineva foarte confortabil. Am condus și din păcate am făcut și accident. A murit o fată în acel accident, iar eu eram fără permis. S-a întâmplat acum foarte mulți ani. Dacă tot m-ați întrebat, eu v-am și răspuns. E un moment nefericit din viața mea’, a fost mărturisirea halucinantă făcută de Iulian Clonț.

Reacția Cristinei Rancov, după ce soțul ei, Iulian Clonț, a vorbit la Insula Iubirii despre accidentul mortal

Cristina Rancov a văzut filmarea în care soțul ei, Iulian Clonț, a vorbit despre accidentul mortal în care a fost implicat în urmă cu 30 de ani. Cei doi nu formau un cuplu la acea vreme, iar prezentatorul show-ului i-a adresat mai multe întrebări referitoare la tragicul eveniment. Cristina Rancov a preferat să nu comenteze prea mult trecutul soțului ei, responsabil pentru decesul unei tinere.

„Nu cred că este nimic de spus. Nu cred că o să treacă niciodată peste un asemenea moment. Era el foarte tânăr. Evident că un asemenea eveniment marchează pe oricine. Viața nu este roz, este plină de greutăți și provocări. Ideea este cum reușim să trecem mai departe’, a declarat Cristina, la Insula Iubirii.

Cine sunt concurentii de la Insula Iubirii 2023

Emisiunea Insula Iubirii, sezonul 7 a început și au fost dezvăluite cele cinci cupluri care vin să își testeze relația. Primul cuplu este format din Bianca și Marius, fermier, care au o relație de trei ani. Marius are un copil cu fosta soție, iar acum formează un cuplu cu Bianca, pe care o cunoaște de mult timp. Cei doi vor să-și testeze relația la Insula iubirii.

Claudia și Bogdan au decis să accepte provocarea Insula Iubirii 2023. S-au cunoscut pe Instagram, iar Claudia și-a dorit să participe la Insula Iubirii pentru a afla dacă Bogdan este bărbatul lângă care își va petrece restul vieții. Cristina și Iulian sunt împreună de 11 ani, iar de 10 sunt căsătoriți. Au locuit câțiva ani în Dubai, iar la întoarcerea în țară au cumpărat cafeneua unde s-au cunoscut, iar acum o administrează.

Bianca și Marius, fermier, care au o relație de trei ani. Marius are un copil cu fosta soție, iar acum formează un cuplu cu Bianca, pe care o cunoaște de mult timp. Cei doi vor să-și testeze relația la Insula iubirii. Emanuela și Răzvan s-au cunoscut pe TikTok, iar de ceva timp locuiesc impreună. Răzvan a mai înșelat-o pe Emanuela în trecut, iar de atunci a devenit posesivă. Așadar, tânăra a decis să-l supună pe iubitul ei la testul final.

Ana Maria și Marius s-au cunoscut în cadrul emisiunii Mireasa, sezonul 4, iar de aproape trei ani formează un cuplu. Cei doi au decis să își supună relație unui test, așa că au acceptat provocarea Insula Iubirii. Emisiunea este difuzată joi și vineri, de la ora 20.30, pe Antena 1, iar gazda emisiunii este Radu Vâlcan.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton