Cine este Jyoti Amge, cea mai scundă femeie din lume, ce măsoară 62 de centimetri. Reacția juraților Chefi la cuțite când au văzut-o în platou: „Sunt șocat. Nu, nu e păpușă...”

 Calin Maria Bianca
.

Cine este Jyoti Amge, cea mai scundă femeie din lume, ce măsoară 62 de centimetri. În ediția de seara trecută de la Chefi la cuțițe, jurații emisiunii au avut parte de un invitat special. Mai concret, este vorba despre Jyoti Amge, cea mai scundă femeie din lume, care a venit alături de sora ei pentru a găti. Începând de la Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și până la Sorin Bontea, toți au rămas fără cuvinte atunci când au văzut-o și nu le-a venit a crede că este reală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Jyoti Amge, cea mai scundă femeie din lume, ce măsoară 62 de centimetri. Jyoti Amge a cucerit pe toată lumea cu prezența ei în platoul emisiunii Chefi la cuțite. Este deținătoarea recordului mondial Guinness pentru cea mai scundă femeie din lume, iar deși are 29 de ani, mulți o confundă cu o păpușă de fiecare dată când o văd. Jyoti Amge s-a născut în Nagpur din Maharashtra, însă a ajuns în centrul atenției la nivel global în 2009, când a apărut în emisiunea Bikkuri Chojin 100 Special nr. 2 de la Fuji TV.

„Măsurată de un medic, s-a descoperit că avea doar 62,8 cm înălțime, confirmând-o ca fiind cea mai scundă adolescentă în viață (femeie). În mod remarcabil, cu doar 5,4 kg, cântărea cu doar 4 kg mai mult decât greutatea ei la naștere', a susținut Guinness World Records.

el-are-2-51-metri-ea-doar-63-de-centimetriel-are-2-51-metri-ea-doar-63-de-centimetri

Citește și: Cea mai mică femeie din lume a gătit la Chefi la cuțite, sezonul 12. Jyoti Amge i-a impresionat pe jurați cu povestea ei de viață

Citește și: Cine este Cătălin Scărlătescu. Tot ce nu știai despre juratul de la Chefi la cuțite: viață personală și carieră

Citește și: Cum arată mama lui Răzvan Botezatu. A serbat-o la munte, pe banii iubitului său: „Am adus-o acasă, din Germania, pentru că…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a reacționat Deea Maxer, după ce Dinu Maxer și-a oficializat relația cu noua iubită: „Eu sunt liderul, îi generez profit. Am divorțat și pe plan muzical”

Cine este Jyoti Amge, cea mai scundă femeie din lume, ce măsoară 62 de centimetri

În momentul în care Jyoti Amge a intrat în platoul emisiunii Chefi la cuțite, jurații au rămas fără cuvinte. Nu le-a venit să creadă faptul că ea este atât de mică și totuși este vie, și nu o păpușă. Florin Dumitrescu nu și-a putut ascunde entuziasmul și a spus în fața tuturor că este șocat de ceea ce vede. Mai mult decât atât, și Cătălin Scărlătescu s-a lăsat filmat mai surprins ca niciodată.

„Sunt șocat! Sunt șocat efectiv!', a reacționat Florin Dumitrescu.

Mă cheamă Jyoti Amge. Am 29 de ani, măsor 62,8 centimetri și cântăresc 5 kilograme', a spus tânăra.

Nu-mi vine să cred! O creatură așa micuță! E micuță rău! Nu, nu e păpușă!', a spus Cătălin Scărlătescu.

A intrat în Cartea Recordurilor drept cea mai scundă femeie din lume

Ei bine, după ce au făcut cunoștință între ei, nu au putut să nu imortalizeze momentul cu o fotografie, care o fost urcată imediat în mediul online. De aici însă, tânăra a început să își spună povestea de viață, cu care a surprins din nou pe toată lumea, începând de la jurați și până la telespectatori.

„Sunt din Nagpur, Marahashtra, India. Am terminat studiile universitare de master. Am diplomă de master în literatură engleză. Am intrat în Cartea Recordurilor pentru că sunt cea mai scundă femeie din lume,am cele mai mici tălpi și cele mai mici palme. În ultimii 12 ani, nimeni nu mi-a doborât recordurile pe care le dețin. Toate aceste recorduri sunt o realizare pentru mine și mă fac să mă simt mândră. De când am devenit celebră am călătorit în atât de multe locuri încât nici nu mi le mai aduc aminte pe toate. Am fost în Japonia, Italia, America, Turcia, Kuweit, China, România, Argentina și restul le-am uitat. În România îmi place mult, sunt pentr a doua oară aici. E o țară diferită de India, dar îmi place mult! Am o familie numeroasă. Am trei surori, un frate, mama și tata. Eu sunt cea mai mică dintre toți frații. Verișorul meu are 2 ani, dar e deja mai înalt decât mine', a povestit Jyoti Amge.

Jyoti Amge, diagnosticată cu deficit de hormon de creștere

Sora concurentei a fost și ea prezentă în platou alături de Jyoti Amge, tocmai pentru a o ajuta să ajungă la diferite obiecte și alimente de care are nevoie, fiindcă nu se poate descurca singură. După ce tânăra și-a spus povestea de viață, în completare, sora ei a dezvăluit că la vârsta de trei luni, familia a realizat că Jyoti Amge nu se mai dezvoltă. Au făcut nenumărate cercetări și analize, astfel că mai multe cadre medicale au ajuns la concluzia că tânăra are deficit de hormon de creștere.

„Copilăria mea a fost diferită din cauza înălțimii mele, dar și pentur că eram foarte fragilă', a mai completat Jyoti Amge.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton