Cine este Karina Murariu de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. A absolvit Facultatea de Drept

 Radulescu Ruxandra
.

Cine este Karina Murariu de la„Bravo, ai stil!, sezonul 8. Show-ul Bravo, ai stil! a debutat pe Kanal D2, cu noi concurente, care au defilat în fața juraților cu ținutele lor, pentru a-i convinge că merită să devină o emblemă a stilului. Una dintre cele 10 concurente de la Bravo, ai stil!, 2023, sezonul 8, este Karina Murariu, care a făcut o primă impresie plăcută lui Maurice Munteanu. Iată mai multe detalii despre tânăra Karina!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Karina Murariu de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. Show-ul „Bravo, ai stil!” a revenit pe micile ecrane, pe Kanal D2. Cei trei jurați, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu vor analiza cu atenție ținutele concurentelor și le vor oferi sfaturi prețioase, dar și critici constructice. Printre cele 10 concurente se află și Karina Murariu în vârstă de 24 de ani, din Timișoara, absolventă a Facultății de Drept. Iată ce trebuie să știți despre Karina și cum s-a descurcat în prima ediție a sezonului 8, de la „Bravo, ai stil” 2023.

Cine este Karina Murariu de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. Karina Murariu are 24 de ani și este una dintre cele 10 concurente de la „Bravo, ai stil!” 2023, sezonul 8. Ea este originară din Timișoara și a absolvit Facultatea de Drept și este încrezătoare în capacitățile ei când vine vorba de stilul vestimentar. Karina Murariu preferă ținutele lejere, confortabile și cu o notă de eleganță. Karina Murariu se caracterizează ca fiind o fire geloasă, impulsivă și ambițioasă.

screenshot-2023-04-03-130536-1screenshot-2023-04-03-130536-1

Cine este Karina Murariu de la Bravo, ai stil!, sezonul 8

Cine este Karina Murariu de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. În prima ediție a emisiunii „Bravo, ai stil!' sezonul 8, Maurice Munteanu, Alexandru Abagiu și Raluca Bădulescu, cei trei jurați de la „Bravo, ai stil!' 2023, au analizat ținutele fetelor și au oferit primele calificative. Karina Murariu a pășit cu dreptul în competiție, obținând încurajări din partea lui Maurice Munteanu, unul dintre cei mai duri critici din emisiune, care i-a apreciat simțul estetic.

Combinația pe care o porți în această primă ediție din sezonul 8 este câștigătoare dintr-un punct de vedere. Accentul ăsta de bej și oranj este o combinație atipică câștigătoare. Nu mă înnebunesc după pantaloni, nu pot să spun că fac o pasiune pentru sandalele pe care le porți în această seară, dar fac o pasiune pentru tinerețea ta, pentru vitalitate și îți doresc succes', i-a spus Maurice Munteanu, Karinei.

Citește și: Rivale de-o viață, Andreea Tonciu și Bianca Rus de la 'Bravo ai stil! Celebrities' au dus conflictul la alt nivel! Se bat în culise pe hairstyliști

Citește și: Marisa, finalistă la „Bravo ai stil All Stars”, îşi doreşte o familie şi copil: „Mâine m-aş căsători!”

Citește și: Filip Maria, fratele lui Smiley, s-a căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă

Raluca Bădulescu, la Bravo, ai stil! 2023: „Îmi doresc spectacol total”

Cine este Karina Murariu de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. Karina Murariu a fost prima concurentă de la „Bravo, ai stil!' 2023, sezonul 8, care a defilat în cadrul competiției și a obținut trei steluțe din partea juraților.

Show-ul „Bravo, ai stil!” 2023, sezonul 8, îi readuce în fașa publicului pe Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, veteranii emisiunii, fiind prezenți încă de la prima ediție. Raluca Bădulescu s-a declarat entuziasmată pentru noul sezon „Bravo, ai Stil!” 2023, difuzat pe noul post Kanal D2.

„Ce bucurie şi ce onorant să deschidem Kanal D2 cu un nou sezon Bravo, ai stil! Abia aştept să le întâlnesc pe acele tinere, încă necunoscute publicului, care vor fi concurentele celui de-al optulea sezon. Sunt convinsă că deja, după ce acest show a înregistrat un succes urias, fetele ştiu care vor fi pretenţiile noastre de la ele! Îmi doresc spectacol total şi evoluţie vizibilă, şi pentru asta suntem şi noi, juraţii, acolo, să le impulsioneze şi să le ajutăm să găsească cele mai interesante combinaţii stilistice, în acord cu personalitatea lor.', a spus Raluca Bădulescu.

Maurice Munteanu, despre Bravo, ai stil! 2023: „Aştept să fiu surprins!”

Criticul de modă Maurice Munteanu abia așteaptă să vadă cum vor impresiona noile concurente prin abilitățile lor, având în vedere că este vorba de tinere care nu fac parte din showbiz.

„După câteva sezoane în care am jurizat concurente cunoscute publicului larg, cred că a venit momentul mult aşteptat, nu numai de mine, acela de a analiza abilităţile stilistice ale unor tinere care nu s-au aflat neaparat în lumina reflectoarelor. Aştept cu nerăbdare această experienţă, cu aceeaşi curiozitate pe care, sunt convins, o are şi publicul. Aştept să fiu surprins! Plăcut, sunt convins!', a adaugat Maurice Munteanu.

Alexandru Abagiu, noul jurat de la Bravo, ai stil! 2023, sezonul 8

La masa juraților, s-a alăturat în sezonul 8 de la „Bravo, ai stil!”, make-up artistul Alexandru Abagiu, care abia așteaptă să ofere sfaturi cât mai utile cconcurentelor și să le ajute să-și valorifice potențialul.

„Sunt onorat de invitaţia de a face parte din acest proiect, urmăresc încă de la prima ediţie a show-ului, atât din perspectiva unui simplu telespectator, cât şi din perspectiva profesionistului care încearcă să rămână ancorat în realitatea în care activează şi să îi ia pulsul. Sunt foarte fericit să mă aflu la masa Juriului şi îmi doresc să văd noua generaţie de concurente, să le înţeleg reperele, să le observ mai de aproape estetica şi să ma las suprins şi intrigat. Şi pentru că rolul meu în emisiune este, în primul rând, unul educativ, îmi doresc să pun pe tavă toate informaţiile pe care am avut şansa să le acumulez în aceşti ani mulţi de experienţă. Cred că va fi un nou sezon foarte proaspăt, cu potenţial enorm în conturarea următorului val de influenceri şi formatori de opinie în modă şi beauty', a spus Alexandru Abagiu.

Cine sunt concurentele de la Bravo, ai stil!, sezonul 8

Bravo, ai stil!, sezonul 8, a început la Kanal D2 din 2 aprilie. Cele zece concurente de la Bravo, ai stil! pot fi admirate de o întreagă țară și se află sub lupa atentă a celor trei jurați și mentori – Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu.

Cele 10 concurente de la Bravo, ai stil!, sezonul 8 sunt: Carina, Luiza, Alina, Iris, MilenaAndreea, Beatrice, Jasmine, Constanția și Sorina. Emisiunea poate fi urmărită de luni până vineri, de la 19:00, pe Kanal D2.

FOTO: KANAL D2 Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton