Cine este Larisa Mârtan, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 24 de ani și a trecut printr-un avort și o relație toxică: „Am ieșit puțin cam șifonată. A fost un fel de șoc pentru mine să...”

.

Cine este Larisa Mârtan, ispita de la Insula Iubirii 2024. Povestea de viață dramatică a Larisei Mârtan, ispită la Insula Iubirii, în noul sezon, după ce a trecut printr-un avort. Mai sunt doar câteva zile până când începe sezonul 8 al uneia dintre cele mai râvnite și așteptate emisiunii ale verii, și anume Insula Iubirii. S-a aflat deja cine sunt cuplurile participante, cât și ispitele masculine și feminine din acest sezon, însă ce a povestit Larisa Mârtan despre viața ei i-a lăsat pe mulți fără cuvinte!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Cine este Larisa Mârtan, ispita de la Insula Iubirii, sezonul 8. Pe data de 15 iulie începe cel mai așteptat reality show. Insula Iubirii vine pe micile ecrane cu un nou sezon, unde cinci cupluri își testează relația la cote maxime, înconjurate de ispite feminine și masculine, gata să arate tot ceea ce au mai bun pentru a-i face pe concurenți să le cadă în plasă.

img-2024-07-10t100516.842img-2024-07-10t100516.842

Citește și: Cine este Anca Zoțoiu, ispita de la Insula Iubirii 2024. A fost căsătorită timp de 15 ani, dar fostul soț a înșelat-o cu nașa de cununie

Citește și: Cine este Maria Tebieș, ispita de la Insula iubirii 2024. Are 26 de ani, s-a născut în Canada și este medic rezident

Citește și: Cosmin Natanticu și Eliza și-au luat casă în Tunari: „Curtea are vreo 400 de metri, casa nu e mare, are un singur nivel”

Citește și: Laura Cosoi a dezvăluit cum a cucerit-o soțul ei, acum 12 ani: „A fost prima dată în viață când m-am relaxat total. O femeie puternică și deșteaptă știe să-și lase bărbatul să-și facă treaba”

Cine este Larisa Mârtan, ispita de la Insula Iubirii 2024

Una dintre ispitele feminine este chiar Larisa Mârtan, care la doar 24 de ani are o poveste de viață impresionantă și dureroasă. Tânăra este din Craiova și activează ca dansatoare de ani buni de zile. Din păcate, provine dintr-o „familie dezbinată și a trăit ȋntreaga viaţă cu teama de abandon', potrivit postărilor făcute de ea pe internet, însă totodată și-a deschis sufletul și la castingul pentru Insula Iubirii, unde a povestit o întâmplare deloc fericită din viața ei.

Larisa Mârtan nu mai are o relație serioasă de aproape trei ani, asta după marea dezamăgire pe care a trăit-o atunci când fostul ei iubit, cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste, a părăsit-o într-un moment dificil. A trecut printr-un avort, dar cum s-a ajuns aici, a povestit chiar ea pe larg.

O relație serioasă nu mai am de aproape 3 ani. Am ieșit puțin cam șifonată și am stat departe. Mi-a fost destul de greu să mă recuperez. Am fost împreună timp de 2 ani, a fost totul ok din toate punctele de vedere. În schimb, s-au băgat anumite persoane din exterior. Familia, mai exact. El era pe jumătate de etnie romă. Au fost puțin împotrivă. Eu nu am o facultate momentan și, văzând lucrul ăsta la mine, probabil au zis că eu nu sunt ok pentru el. Făcuse 2, Facultatea de Drept, terminată, era la Master cred. Și Facultatea de Sport. Pentru că, într-un moment în care mă așteptam cel mai puțin, rămăsesem însărcinată (n.r. de ce a ieșit șifonată din relație). A fost ca un fel de șoc pentru mine, în momentul ăla.', a povestit Larisa Mârtan.

Larisa Mârtan a făcut avort: „Și-a dorit să rămân însărcinată. Am încercat să-l rog să…'

Aveau doi ani de relație, iar din spusele ei, sarcina nu era una surpriză, fiindcă atât ea, cât și el își doreau acest lucru. Totuși, în loc să facă următorul pas pentru a-și întemeia o familie, el a anunțat-o printr-un mesaj că relația lor s-a încheiat, fără alte explicații. Atunci, ea și-a dat seama că la mijloc a intervenit familia lui, moment în care el a și refuzat să o ajute cu sarcina, ceea ce a adus la avort, din păcate.

„Știa, pentru că și-a dorit. Nu a fost o chestie întâmplătoare, nici din partea mea, nici din partea lui. Da, printr-un mesaj (n.r. că se termină tot, din partea lui). Eram la muncă, eram la un eveniment. Eram în luna a doua de sarcină. M-a anunțat printr-un mesaj, eu am încercat să cer mai multe explicații, eu nu am aflat chiar totul la început. El, cu o seară înainte avusese o întâlnire de familie și cred că acolo s-a luat decizia asta, și motivul a fost că eu îl țin pe loc și el pe mine și că nu o să putem fi fericiți niciodată amândoi. Am încercat să îl rog să mă ajute în perioada respectivă și am luat decizia de comun acord să renunț la acea sarcină', a continuat Larisa Mârtan la castingul pentru ispitele feminine.

c1-001-cover-2-19c1-001-cover-2-19

Când începe și când se difuzează Insula iubirii 2024

Noul sezon Insula Iubirii, care va avea premiera pe 15 iulie, va fi difuzat luni, marţi şi miercuri, de la 20.30, la Antena 1. Ca în fiecare sezon, și de data aceasta Insula iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi. Aici, dragostea este suspusă la cele mai înalte teste, unde doar cei puternici și care se iubesc cu adevărat vor pleca acasă împreună.

„Așa cum mai spus, sezonul 8 are o greutate aparte. Am plecat la filmări în luna îndrăgostiților, februarie. Eu sunt născut pe 8 februarie. În tradițiile asiatice, cifra 8 este legată de noroc. Ceea ce le doresc tuturor participanților la acest test, al iubirii, al încrederii. Că tot i-am menționat, vreau să îi felicit pentru sinceritate, pentru deschidere, pentru curajul de care au dat dovadă pe tot parcursul filmărilor. Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!’, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton