Cine este Laura Giurcanu de la America Express 2023. A devenit celebră după ce a participat la Next Top Model

 Dumitrache Laura
.

Cine este Laura Giurcanu de la America Express 2023. Laura Giurcanu a devenit cunoscută publicului din România la vârsta de 14 ani, atunci când a participat la Next Top Model, fiind descoperită de Cătălin Botezatu. Ulterior, Laura Giurcanu și-a început activitatea în mediul online, unde are mii de urmăritori. Află mai multe despre Laura Giurcanu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Doar câteva ore îi mai despart pe telespectatori de Marea Finală America Express. După zile pline de stres, frică, emoții și un amalgam de sentimente, echipele Sânziana Negru și Laura Giurcanu și cea formată din Aris și Alexia Eram sunt în mare competiție, de data aceasta premiul cel mare fiind la doar un pas de ei. Urmează o ediție plină de suspans!

Cine este Laura Giurcanu de la America Express 2023. Laura Giurcanu este influencer și model și a acceptat provocarea de a merge la America Express. Influencerița face echipă cu Sânziana Negru, iar împreună merg pe Drumul Aurului. Are o carieră de succes în lumea modelling-ului, dar și în mediul online.

laura giurcanu tvlaura giurcanu tv

Cine este Laura Giurcanu de la America Express 2023. Laura Giurcanu și Sânziana Negru sunt prietene, dar și partenere la America Express. Iată mai multe detalii despre Laura Giurcanu!

Citește și: Sânziana Negru și Laura Giurcanu ar fi câștigat America Express 2024. Cine le-a dat de gol: „Am primit confirmarea…”

Citește și:Sânziana Negru și Laura Giurcanu, despre participarea la America Express 2024: „Am trecut prin toate împreună

Citește și:„Mona Segall nu se simte bine. Loviturile sub centură dor cel mai tare'. Mircea Radu, despre plecarea lui Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu de la Chefi la Cuțite

Citește și:Violeta, fiica Andreei Marin, superbă la un eveniment, într-o rochie mulată și decoltată: „Onorată, dar mai ales fericită'

Cine este Laura Giurcanu de la America Express 2023

Laura Giurcanu s-a născut pe 23 septembrie 1996 și este fotomodel, influencer și vlogger. Are 1.80 m înălțime și o soră pe nume Bianca. Tânăra are 27 de ani și lucrează ca însoțitoare de zbor.

Laura Giurcanu și a devenit celebră la vârsta de 14 ani, după ce a participat la Next Top Model, moderată de Cătălin Botezatu. De atunci, Laura Giurcanu activează în mediul online, unde este urmărită și apreciată de mii de internauți. Laura Giurcanu a fost cerută în căsătorie de iubitul ei în 2019, dar cei doi s-au despărțit la scurt timp.

După ce apărut în show-ul moderat de Cătălin Botezatu, Laura Giurcanu a început să aibă colaborări în afara țării. Influencerița a avut contreacte cu agentii din New York, Milano, Paris și Berlin. Laura Giurcanu a făcut atletism timp de șapte ani, după care a primit oportunitatea de a face reclamă la un brand de haine.

Ce relație are Laura Giurcanu cu Cătălin Botezatu acum, la peste 10 ani după participarea la Next Top Model

Și în prezent, Laura Giurcanu are o relație bună cu Cătălin Botezatu. Concurenta de la America Express susține că designer-ul este un om pe care-l va respecta și admira mereu.

„Cătălin e un om pe care îl voi respecta şi îl voi admira mereu, e o sursă de inspirație pentru mine. Întotdeauna revederea cu el e o plăcere, chiar dacă nu se întâmplă atât de des pe cât ne-am dori', ne-a spus Laura Giurcanu, în exclusivitate pentru VIVA!

Laura Giurcanu: „Avem un vis pe săptămână”

Cine este Laura Giurcanu de la America Express 2023. Laura Giurcanu a devenit celebră și este iubită de multi tineri. Influencerița a participat la multe show-uri tv, iar acum poate fi urmărită la America Express. Vedeta declara că în trecut avea multe dorințe, iar în urmă cu 10 ani a decis să-și facă un cont de Youtube.

„Aveam un vis pe săptămână. Am trecut prin toate. Toți voiam să fim astronauți. Am vrut să fiu medic, ba chiar am vrut să merg la medicină. Eram mică și așa m-am apucat de atletism. Era o poză cu o atletă și era o reclamă la un brand de sport.Am zis că vreau și eu să fiu așa. Am făcut sport de performanță 7 ani. Până la urmă nu am ajuns pe nicio clădire prin atletism, dar după aceea am ajuns pe clădiri și prin reclame, dar altfel. Nu am ajuns eu atletă, dar în poze dau foarte bine', spunea vedeta acum câțiva ani.

Laura Giurcanu a decis să participe la America Express alături de Sânziana Negru. A fost superb, foarte intens și aici la festival sunt numai steaguri și îmi dă un vibe așa. De când am intrat, am văzut atâtea steaguri și am atins unul, că nu aveam cum să nu, a fost superb, a fost experiența vieții mele, abia aștept să vedeți. Am plecat destul de înțeleaptă de acasă, dar îmi place cum m-am întors.Vreau (n.r. vacanță) și ar trebui să merg pe o barcă, la un moment dat, în Italia, dar prin toamnă', a spus Laura Giurcanu despre experiența trăită în America Express.

Aris Eram, fiul Andreei Esca, și Laura Giurcanu formează un cuplu

Aris Eram, fiul Andreei Esca, formează un cuplu cu Laura Giurcanu. Cei doi concurenți de la America Express au ajuns în România după terminarea filmărilor și se pare că formează un cuplu. Cei doi au fost surprinși de paparazzi Cancan, plimbându-se pe străzile din București, la miez de noapte. Mai mult, Aris Eram și Laura Giurcanu s-au sărutat cu patos în mașină. Deși între cei doi există o diferență de vârstă de șase ani, acest lucru nu i-a împiedicat să-și trăiască dragostea.

Ulterior, Laura Giurcanu a avut prima reacție după ce a fost surprinsă sărutându-se cu fiul Andreei Esca. Vedeta a declarat că nu vrea să vorbească despre acest subiect.

‘Nu am nimic de zis (râde)! Nu se întâmplă nimic și nu am nimic de zis’, a spus Laura Giurcanu pentru Spynews.

Aris Eram și Laura Giurcanu au fost la Barcelona împreună, după America Express

Laura Giurcanu și Aris Eram au fost surprinși apoi din nou împreună. De această dată, cei doi au fost fotografiati pe aeroportul Otopeni, după ce s-au întors din Barcelona. Se pare că Aris Eram și Laura Giurcanu au mers împreună la Barcelona, unde fiul Andreei Esca studiază.

Aris Eram și Laura Giurcanu au aterizat, de curând, în România, după ce ar fi petrecut câteva zile la Barcelona, acolo unde fiul Andreei Esca studiază. Deși au încercat să se ascundă, cu glugile trase pe cap, paparazzi i-au surprins imediat. Mai mult, Laura Giurcanu a postat în urmă cu câteva zile, imagini din Barcelona.

Motivul pentru care Sânziana Negru a ales-o pe Laura Giurcanu parteneră la America Express

Sânziana Negru spune că Laura Giurcanu este una dintre cele mai ambițioase persoane pe care le cunoaște. Acesta este motivul pentru care a ales-o parteneră la America Express.

Laura este una dintre cele mai bătăioase și cele mai reziliente și ambițioase persoane din jurul meu și am luat prin excludere. Nu voiam cu mama sau o relație de familie, nu voiam cu iubitul în niciun caz.

Nu mi se părea o combinație bună să mergi la America Express, pentru că sunt atât de multe contexte în care te poți certa la televizor, exclus! Cea mai în siguranță mă voi simți cu Laura, deci cu Laura trebuie să merg!

Am întrebat-o: vrei? Și ea a zis instant: Da, normal! Hai să mergem! Și e aventuroasă, nu spune nu la nimic, adică nu se dă în spate de la nimic, orice îi propun, în orice situație, ea găsește o soluție. Și ăsta e omul cu care vrei să mergi în competiție„, a declarat Sânziana Negru pentru playtech.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton