Cine este Livia Voigt, cea mai tânără miliardară din lume. La doar 19 ani, deține o avere de 1,1 miliarde de dolari

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Livia Voigt, cea mai tânără miliardară din lume. Livia Voigt a devenit celebră la nivel mondial, după ce a reușit să adune o adevărată avere, la doar 19 ani. Aceasta se laudă, până acum, cu 1,1 miliarde de dolari, sumă la care mulți nici măcar nu îndrăznesc să viseze. Iată cum a cunoscut succesul pe întreg mapamondul și cum a ajuns să aibă atâția bani!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Livia Voigt, cea mai tânără miliardară din lume. Având în vedere că cele mai multe tinere bogate din ziua de azi sunt influenceri, poate v-ați gândit că și Livia Voigt s-a îmbogățit astfel. Ei bine, nu. Aceasta a ajuns să dețină o avere colosală, de 1,1 milioane de dolari, după ce a moștenit acțiuni la o renumită companie de mașini electrice. Acum, ea are fani peste tot în lume și mii de urmăritori pe rețelele de socializare.

livia-voigt-1livia-voigt-1

Citește și: Ionuț Varodi, alias Bucătărașul Lulu, dezvăluie cât de grea a fost plecarea din Gașca Zurli: „Mă transformam într-un monstru. Am ajuns la capătul puterilor când…' / Avea 15 ani când s-a angajat

Citește și: Andreea Bădală, cel mai de succces designer român în străinătate, are un iubit care o susține necondiționat în tot ceea ce face: „E o sursă constantă de inspirație și încurajare. Pentru amândoi e important să…”. Ce spune despre nuntă / EXCLUSIV

Citește și: Călin Geambașu îi datorează Mihaelei Cernea debutul ca artist, la doar 17 ani, la Sala Polivalentă: „Fără precedent în istoria familiei mele. Mi-a schimbat viața. De aia și recunoștința mea este pe măsură”

Citește și: Anamaria Prodan s-a împăcat cu Gigi Becali, la 3 ani în care nu și-au vorbit. Ce sfat i-a dat în divorțul de Reghe: „Exact asta mi-a zis: Tu eşti deşteaptă, nu…' / Adevărul după ce s-a spus că afaceristul i-ar fi naș la nunta cu Ronald Gavril

Cine este Livia Voigt, cea mai tânără miliardară din lume

Cine este Livia Voigt, cea mai tânără miliardară din lume. Livia Voigt este moștenitoarea Weg, o companie celebră de mașini electrice. Datorită activelor pe care le deține în cadrul firmei, fata are câștiguri de aproximativ 160.000 de dolari… pe zi.

Cine este Livia Voigt, cea mai tânără miliardară din lume. Pe lângă Livia Voigt, și sora ei mai mare, Dora Voigt de Assis, se află pe lista tinerilor miliardari. Aceasta are 26 de ani, iar amândouă sunt cele mai mici nepoate ale co-fondatorului Weg, Werner Ricardo Voigt.

Werner Ricardo Voigt, co-fondatorul renumitei companii de mașini electrice Weg, a murit acum aproape 8 ani. După decesul lui, moștenirea a fost împărțită la mai multe persoane. Printe cei care au primit acțiunile companiei se numără Dora Voigt de Assis și sora sa mai mică, Livia.

La doar 19 ani, deține o avere de 1,1 miliarde de dolari

Cine este Livia Voigt, cea mai tânără miliardară din lume. Astfel, Livia Voigt a fost desemnată cea mai tânără miliardară din lume, deținând o avere de 1,1 miliarde de dolari, potrivit clasamentului Forbes.

Și verișorii ei mai mari, Eduardo Voigt Schwartz și Mariana Voigt Schwartz Gomes, dețin și ei acțiuni în celebra companie și au câștiguri însemnate.

Sursă foto: Captură video, romaniatv

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton