Cine este Lorena Pancu, soția lui George Tănase de la America Express. S-au căsătorit anul trecut

 Martin Lorena
.

Cine este Lorena Pancu, soția lui George Tănase de la America Express. George Tănase este un comediant cu renume, fost co-prezentator al emisiunii Dimineața cu noi de la Kanal D și actual concurent la America Express, sezonul 6. Tânărul din show-ul de la Antena 1 are o relație de aproape 7 ani cu Lorena Pancu, o femeie extrem de frumoasă, ce i-a devenit soție anul trecut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Lorena Pancu, soția lui George Tănase de la America Express. Deși comediantul este extrem de cunoscut în mediul online, puțini sunt cei care știu detalii din viața sa privată. El are o soție superbă, alături de care trăiește momente extrem de frumoase. Iată cine este și cu ce se ocupă Lorena Pancu!

Lorena-Pancu-1Lorena-Pancu-1

Cine este Lorena Pancu, soția lui George Tănase de la America Express. George Tănase și soția lui, Lorena Pancu, trăiesc o frumoasă poveste de iubire, ce se apropie de un deceniu. Tânăra obișnuiește să posteze o mulțime de fotografii cu partenerul său de viață pe rețelele de socializare, din diferite vacanțe, dovadă că lucrurile merg ca pe roate în căsnicia lor și că sunt îndrăgostiți până peste cap unul de celălalt.

Citește și: De ce George Tănase a refuzat Survivor, pentru a merge la America Express: „A cântărit mult experiența”

Citește și: George Tănase și Ionuț Rusu, despre America Express, sezonul 6: „Am petrecut în sărăcie. A sosit momentul ca băieții să devină bărbați”

Citește și: 24 de întrebări cu Pavel Bartoș. Destăinuiri despre familie:„În ultima vreme m-am schimbat’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată fiica lui Carmen Trandafir și a lui Emil Grădinescu, la 14 ani:„Am primit cadoul suprem’

Cine este Lorena Pancu, soția lui George Tănase de la America Express

Cine este Lorena Pancu, soția lui George Tănase de la America Express. Spre deosebire de concurentul de la America Express, sezonul 6, ce e de profesie comediant, soția lui s-a îndreptat către o altă meserie. Aceasta este medic nutriționist și este extrem de pasionată de sport și alimentație sănătoasă. Acest lucru se poate observa cu ochiul liber, Lorena Pancu având un corp de invidiat!

Cei doi sunt împreună de aproximativ 7 ani, dar par mai îndrăgostiți ca în prima zi. Comediantul postează constant imagini cu soția sa din vacanțele în care merg împreună.

Cum și-a cunoscut George Tănase soția

George Tănase și soția lui, Lorena Pancu, s-au cunoscut acum aproximativ șapte ani, atunci când tânăra a venit la unul dintre spectacolele actorului de comedie. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată la Iași, la spectacol, iar mai apoi într-un club. Deși concurentul de la America Express nu era un fan al cluburilor, acesta a acceptat să meargă la insistențele unui prieten, loc în care a văzut-o pe cea care avea să-i devină soție. Potrivit spuselor lui, între ei a fost dragoste la prima vedere.

„A fost la un spectacol de-ale mele din Iași. A prins chiar ultimul loc în sală, pentru că nu era hotărâtă dacă vine sau nu. După spectacol, n-a avut curaj să vină să facă o poză cu mine, deși era lângă mine, dar eu stăteam pe telefon, de anxios ce sunt în societate și a plecat la club.

Noi niciodată nu mergeam în club, dar un prieten avea masă acolo și m-a rugat cu cerul și pământul să mergem în club și am mers până la urmă', a povestit George Tănase, concurentul de la America Express, sezon 6.

Cum a cerut-o George Tănase de soție pe Lorena Pancu. Au făcut nunta anul trecut

Cine este Lorena Pancu, soția lui George Tănase de la America Express. După ceva timp, George Tănase și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Lorena Pancu. Comediantul a vrut ca momentul să fie unul inedit, dar în același timp amuzant, astfel că i-a pregătit tinerei o adevărată surpriză.

„Cererea în căsătorie a fost un spectacol total. Mi-am dorit să fie amuzantă, dar și inedita. Am ascuns inelul în niște șosete și când am schimbat noi niște avioane pe acolo. Fix în ziua în care trebuia să o cer am văzut un șnur scod. Era șnurul de la cutia cu inelul și când am ajuns în aroport am avut o răbufnire. Am zis: Am pierdut inelul. Și ea a întrebat ce inel? Inelul cu care trebuia să te cer', dezvăluia George Tănase, conform Antena Stars.

Deși se știau deja de mulți ani, George Tănase și soția lui, Lorena Pancu, s-au căsătorit abia anul trecut, în luna septembrie. Cei doi au avut o nuntă superbă, la care s-au distrat pe cinste.

„Am înmatriculat-o pe Tănase', scria comediantul George Tănase atunci pe rețelele sociale, în ziua nunții cu Lorena Pancu.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton