Cine este Luna Morgaciova de la Chefi la cuțite 2023. A locuit în Olanda și este artist vizual

 Dumitrache Laura
.

Cine este Luna Morgaciova de la Chefi la cuțite 2023. Luna Margaciova este concurentă la Chefi la cuțite sezonul 11. Concurenta a primit tunica gri de la Florin Dumitrescu, după ce a trecut de probele eliminatorii. Luna Morgaciova a primit trei cuțite din partea chefilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Luna Morgaciova de la Chefi la cuțite 2023. Luna Morgaciova se numără printre cei 21 de concurenți de la Chefi la cuțite, sezonul 11. Concurenta a trecut de preselecții și de probele din bootcamp, iar acum face parte din echipa lui Florin Dumitrescu.

Luna Morgaciova CHEFI LA CUTITELuna Morgaciova CHEFI LA CUTITE

Cine este Luna Morgaciova de la Chefi la cuțite 2023. Florin Dumitrescu și-a format echipa, iar concurenții aleși de el sunt Radu Ionuț Câmpeanu, Andreea Sabini, Mariana Zinner, Mihaela Zahariea, Luna Morgaciova și Florin Borșaru.

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Adrian Hampu a fost eliminat din competiție

Citește și:Diane Inamahoro a leșinat la „Chefi la cuțite' și a avut nevoie de îngrijiri medicale: „S-a adunat oboseala, nu am…'

Citește și:Cine este Mariana Zinner de la Chefi la Cuțite 2023. Are o afacere cu bubble tea

Citește și:Cine este Anamaria Ijac de la Chefi la Cuțite. Locuiește în Austria și se ocupă de curățenia într-un hotel / Ce operații estetice are

Cine este Luna Morgaciova de la Chefi la cuțite 2023

Luna Morgaciova are 36 de ani și s-a născut în București. Vreme de un an a locuit în Olanda, unde a studiat Arte Experimentare și design vestimentar. Luna Morgaciova a venit la Chefi la cuțite pentru a învățat cât mai multe rețete. Concurenta a preparat în preselecții un file de cod alb cu mix de legume și a primit trei cuțite din partea chefilor.

„Un an de zile am fost plecată, am locuit în Olanda.Acolo am făcut un fel de pregătire, la Facultatea de Arte Experimentare. Întâmplarea a făcut să mă duc la cursurile de design vestimentar. Și am făcut chestia asta o perioadă de 6 luni. Nu știu dacă mi-am dorit vreodată să fiu designer vestimentar', a povestit Luna Morgaciova.

Luna Morgaciova a fost aleasă în echipa lui Florin Dumitrescu

Deși este pasionată de gătit, Luna Morgaciova a dezvăluit că nu știe foarte multe despre bucătărie. Chiar și așa, concurenta de la Chefi la cuțite se bazează pe gustul din farfurie.

„Îmi place să mânânc, în primul rând și știu foarte multe despre gust. Nu la fel de multe despre bucătărie, dar știu ce gust ar trebui să aibă mâncarea bună', a mărturisit concurenta. La probele din bootcamp, Luna s-a descurcat foarte bine, iar Florin Dumitrescu i-a oferit tunica gri.

Concurenții din echipa lui Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite 2023

După probele din bootcamp, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales concurenții. Jurații de la Chefi la cuțite 2023 și-au făcut echipele cu care vor concura în emisiune.

„Mi-am făcut o echipă în așa fel încât mâncarea să poată fi gătită în timpul limită pe care îl avem, pentru că vom găti cu o mână la spate, legați, cu spatele, cu ochii închiși.Sunt 15 amulete împotriva noastră.',  a spus Florin Dumitrescu. Din echipa lui Florin Dumitrescu fac parte Laurențiu Neamtu, Radu Ionut Câmpeanu, Andrea Sabini, Mariana Zinner, Mihaela Zahariea, Luna Morgaciova și Florin Borșaru.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton