Cine este Mădălina Mihai, câștigătoarea iUmor, sezonul 16 și ce va face cu premiul. E studentă la UNATC: "Eu sunt de la țară. Dacă toată copilăria mea am fost la cosit..."

 Oana Pantazi
.

Cine este Mădălina Mihai, câștigătoarea iUmor, sezonul 16. Ieri seară, 9 concurenți s-au luptat pentru titlul, dar și pentru premiul de 20.000 de euro, la iUmor, competiția fiind câștigată de tânăra Mădălina Mihai, care a câștigat nu doar voturile juriului, ci și pe cele ale publicului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Mădălina Mihai, câștigătoarea iUmor, sezonul 16. Juriul și publicul au votat nu doar prestația ei din finală, ci întregul său parcurs din sezonul 16, învingându-și competitorii din marea finală – Paul Szabo, Edi Rădoiu, Mădălina Mihai, Roxana Chiperi, Daniele și Naimana, doamna Gicuța, Alina și Cristin Tomi, Sașa Pânzaru și Ansamblul Libelula.

441545548_848540783966674_5264203934159638796_n441545548_848540783966674_5264203934159638796_n

Cine este Mădălina Mihai, câștigătoarea iUmor, sezonul 16

La finalul sezonului 16 iUmor, din cei 9 concurenți care s-au luptat pentru trofeu și priemiul de 20.000 de euro, a ieșit câștigătoare Mădălina Mihai. Originară din Lipova, județul Arad, tânăra câștigătoare este studentă la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale' din București și colaborează cu Teatrul Municipal Bacovia și Arca, iar asta i-a fost, cu siguranță, de folos pe scenă, unde a dat dovadă de mult talent, dar și de versatilitate în ceea ce privește repertoriul.

Citește și: Nicole Cherry nu mai vrea să facă în străinătate nunta cu Florin Popa: „Vor fi câteva tradiții de care vom ține cont. Dar sigur nu voi dori să fiu furată și să…’. Ce spune despre rochia de mireasă și de ce nu au planificat încă evenimentul / EXCLUSIV

Citește și: Soția lui Iosif Rotariu a murit, la vârsta de 60 de ani: Care au fost ultimele cuvinte ale Danei Rotariu: „În somn a murit. Am dormit împreună și…’ / Era diagnosticată cu cancer

Nu doar juriul a fost cel care a luat decizia finală, în cele din urmă publicul și oamenii de acasă fiind cei care și-au spus cuvântul, umorul spumos și autoironia aducându-i trofeul iUmor.

„Eu sunt de la țară. Dacă toată copilăria mea am fost la cosit, slabe șanse să-mi placă un băiat care fumează iarba', și-a început Mădălina numărul umoristic, făcându-i pe jurați să izbucnească în râs din prima clipă.

Până la final, jurații au fost cu toții cuceriți de prestația tinerei concurente.

„O duce capul, are imaginație. Nu se plictisește omul. Știi că te ascultă. Ai un debit verbal și o chestie așa de nu te plictisești!', a spus Cătălin Bordea.

„Ne place ticul ăsta. Ești foarte simpatică, ești foarte talentată. Ești foarte sigură pe tine, nu ți-am simțit emoțiile în seara asta și ador sacoul', a completat și Delia.

Ce va face Mădălina Mihai, câștigătoarea iUmor, cu premiul de 20.000 de euro

Lupta în finală a fost acerbă, iar Mădălina Mihai, Paul Szabo, Edi Rădoiu, Mădălina Mihai, Roxana Chiperi, Daniele și Naimana, doamna Gicuța, Alina și Cristin Tomi, Sașa Pânzaru și Ansamblul Libelula, cei 9 rămași în competiție, au avut o mulțime de emoții până în ultima clipă. Atât juriul, cât și publicul a avut aceeași preferință, marele premiu revenindu-i, în cele din urmă, Mădălinei, care a plecat acasă cu cecul de 20.000 de euro pentru prestația ei din finală.

Emoționată după înmânarea trofeului și a cecului, câștigătoarea iUmor le-a mulțumit celor care au votat-o în finală și a dezvăluit pe ce are de gând să cheltuiască premiul.

'Mulțumesc tuturor! Mulțumesc juriului! Mulțumesc publicului care m-a votat! Îmi iau motocicletă și ne dăm!', a spus Mădălina.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton