Cine este mama lui Ștefan Bănică și cum arată: "A fost sprijinul din umbră"

 Dumba Gabriela
.

Ștefan Bănică are o relație minunată cu mama lui și pentru că nu vorbește foarte des despre ea, multă lume se întreabă cine este mama lui Ștefan Bănică și cum arată. În urmă cu ceva timp, artistul a declarat în cadrul unui podcast că mama a fost mereu sprijinul său principal, iar aceasta, la rândul său, a declarat public cât este de mândră de fiul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dacă pe tatăl lui Ștefan Bănică îl cunoaște și regretă toată țara, despre mama artistului nu se știu foarte multe detalii. Ștefan Bănică senior s-a stins din viață pe 26 mai 1995, după ce a suferit un infarct, iar mamei i-a revenit în totalitate datoria de a-l sprijini și ajuta pe fiul lor în carieră și viața de familie.

51155115

Cine este mama lui Ștefan Bănică

Jurnalista Sanda Vlad-Liteanu, prima soție a lui Ștefan Bănică senior, este o prezență discretă în spațiul public.

Sanda Liteanu l-a susținut întotdeaună pe fiul său, i-a apreciat talentul, dar nu a ezitat niciodată să îl critice, când a fost cazul.

„Tu ştii cât de mândră sunt de tine, cum ar fi fost de altfel şi tatăl tău. Sper să-ţi fac o surpriză plăcută, mai ales că astăzi este ziua ta. Nu pot decât să te laud, ceea ce nu se întâmplă prea des. Glumesc! Tu ştii cât de mândră sunt de tine!

Cum ar fi fost de altfel şi tatăl tău, ca fiu iubitor ce eşti şi pentru cariera frumoasă pe care ţi-ai construit-o singur prin muncă, talent şi perseverenţă.

Citește și: Ce probleme are Amna la coloană. Artista nu se simte bine:S-a îngroșat gluma

Citește și: Ileana Sterp, umilită de un medic pentru că a întârziat la consultație:„A ieșit la mine și a început să zbiere, să se…

Citește și: Cine vor fi nași la nunta Mariei Constantin cu Robert Stoica. De ce nu fac cununia civilă și cea religioasă în aceeași zi:„Nu vreau să fiu mireasa eroină / EXCLUSIV

Astăzi eşti un artist iubit şi apreciat de toată lumea. Înclinaţiile tale artistice s-au arătat foarte devreme.

Anii au trecut, poate prea repede. Astăzi eşti un bărbat în plină maturitate – sau nu – soţ şi tată a doi copii reuşiţi (n.r. în prezent trei, Lavinia Pârva dând naștere unui băiețel în mai 2019), care vor să-ţi calce pe urme.

Să fii sănătos, în primul rând, să te bucuri de tot ceea ce ai realizat. Să fii la fel de exigent cu tine însuţi şi mai puţin cu cei din jur. Să îți acorzi mai mult timp liber, atât ţie, cât şi familiei care te iubeşte', declara Sanda Liteanu, în urmă cu de trei ani, de ziua artistului.

Ștefan Bănică o iubește enorm pe mama lui

Ștefan Bănică nu vorbește prea des despre familia lui, însă de curând și-a deschis sufletul, în cadrul unui podcast, și a spus câteva cuvinte despre cea care i-a dat viață.

„Mama este sprijinul din umbră, pentru cei care mă priviți din afară. Pentru mine a fost sprijinul principal. Dragostea mea vizavi de mama nu trebuie s-o demonstrez nimănui.

Intimitatea mea vizavi de familia mea sau lucrurile extrem de personale pentru mine, care sunt ținute într-un fel în cutia lor, sunt sursa mea de energie unică. Dacă simt nevoia să le împart, le împart, dacă vrei să mi le smulgi, n-ai să reușești', i-a declarat Ștefan Bănică Jr lui Mihai Morar, în cadrul podcastului „Fain & Simplu'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton