Cine este Manuela Radu de la MasterChef 2024. Are doi băieți, iar soțul ei este preot

 Tudorache Simona
.

Cine este Manuela Radu de la MasterChef 2024. Manuela Radu are 55 de ani, e din Bacău, e căsătorită cu un preot și își încearcă norocul la MasterChef. Manuela Radu și-a găsit alesul în urmă cu 35 de ani. Atunci când a decis că vrea să pășească prin viață alături de omul pe care îl iubea avea 20 de ani, iar el la fel. S-au căsătorit la îndemnul rudelor din sat, dar nu a regretat niciodată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Cine este Manuela Radu de la MasterChef 2024. A știut din primul moment că are o responsabilitate mare. Atunci când soțul a devenit preot s-au mutat într-un sat vecin. Au evoluat împreună, ea a învățat ce are de făcut o preoteasă, că trebuie să fie umilă și empatică, un sfătuitor blând, dar că există și momente în care trebuie să fie fermă, mai ales atunci când e vorba de organizare.

Manuela Radu 80Manuela Radu 80

Cine este Manuela Radu de la MasterChef 2024

Cine este Manuela Radu de la MasterChef 2024. Manuela Radu și soțul ei au doi băieți, de 33 de ani, respectiv 29 de ani. Cel mare este manager la propria firma, cel mic este preot și este pasionat de gătit. El deține o asociație creștină de caritate, proiectul se numea Masă pe Roți.

Celor care nu se pot deplasa li se asigura o masă pe zi, acesta fiind dusă la domiciliu. Din 2005-2006, totul a căpătat alte valențe, pentru că numărul persoanelor care au nevoie de o masă caldă a crescut, ajunge la 50. Soțul ei a fost cel care a venit cu această idee, dar Manuela a pus tot sufletul. Ea este cea care gătește preparatele tradiționale, iar uneori, pregătește rețetele pe care le găsește pe Internet.

Citește și: 'Singurătatea aceasta nu este ușoară. Este groaznică. Am fost la cimitir, cum era firesc….' Ce face și cum arată astăzi Sidonia Spătaru, văduva lui Dan Spătaru, la 20 de ani de la moartea artistului / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au cunoscut Carmen Grebenișan și Cristian, noul iubit: 'Eu am fost cea care a făcut primul pas. Ne cunoaștem de 10-15 ani…'

Citește și: Tora Vasilescu a vrut să renunțe la actorie, după ce a picat admiterea la Facultatea de Teatru: „A fost ca o predestinare. Am vrut să dau la Psihologie, dar regimul de atunci…” A reușit la a treia încercare / EXCLUSIV

Citește și: Daria, fiica lui Cătălin Crișan, susține că a muncit de două ori mai mult din cauza numelui pe care îl poartă: „Îmi doresc ca, pentru generația mea, să ajung cel puțin la fel de sus ca tata” / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Petre Magdin la 81 de ani. Soția lui este un real sprijin pentru el: „La noi a fost dragoste la prima vedere. Nu am mai putut să stăm unul fără celălalt”

De ce vine Manuela Radu la MasterChef 2024

Manuela Radu a vrut să ajungă la MasterChef pentru sufletul ei. Copiii au înscris-o la emisiune, dar ea vrea să aibă dovada că toată muncă ei chiar este apreciată de experți.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton