Cine este Marco Cristoferi, semifinalist Românii au Talent 2023. Italianul a primit Golden Buzz de la Andra

 Oana Pantazi
.

Cine este Marco Cristoferi, seminfinalist Românii au Talent 2023. În etapa preselecțiilor, Marco Cristoferi a primit Golden Buzz de la Andra, la Românii au talent, în urma unui moment de dans tulburător. Italianul i-a lăsat pe jurați fără cuvinte după ce și-a spus povestea prin intermediul mișcărilor de dans, iar Andra a fost pe deplin cucerită de talentul lui. Pe acesta îl puteți revedea vineri, 5 mai, la PRO TV, în semifinală. Iată ce poveste de viață emoționantă are Marco Cristoferi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Marco Cristoferi, seminfinalist Românii au Talent 2023. La preselecțiile emisiunii Românii au talent au fost multe momente emoționante, însă cel care a impresionat juriul cel mai mult a fost Marco Cristoferi, un italian care vindecă suflete prin intermediul dansului. Artist și coregraf de excepție, în pandemie Marco și-a desoperit adevărata menire, după ce a învățat să se exprime prin dans copiii de la un spital de psihiatrie din Italia.

cine-e-marco-cristoferi-golden-buzz-romanii-au-talent-cine-e-marco-cristoferi-golden-buzz-romanii-au-talent-

Cine este Marco Cristoferi, seminfinalist Românii au Talent 2023

Cine este Marco Cristoferi, seminfinalist Românii au Talent 2023. Marco Cristoferi a avut o prestație incredibilă la Românii au Talent, la preselecții. Iitalianul a ridicat mult ștacheta în privința dansului pe scena show-ului de talente. Dansatorul nu este la prima experiență de acest gen, cu 7 ani în urmă el ajungând până în finala Italia’s Got Talent.

„Mă numesc Marco Cristoferi. Am 37 de ani și sunt din Italia. Am fost balerin și acrobat. Am menținut acest mod de exprimare, iar acum îl folosesc într-un mod diferit și anume, ca profesor. În timpul pandemiei am lucrat la un spital psihiatrie pentru copii.

Acolo am înțeles că, deși nu mai lucrasem ca pedagog, tot ce învățasem pe parcursul vieții, controlul corpului, expresia fizică, a fost un instrument foarte util pentru ei. Le-a schimbat viața. După sosirea mea au redus doza de medicamente, au găsit…o cale.

Copiii cu care lucrez eu sunt, în primul rând, copii furioși, care se află, poate, în situații familiare dificile. Și, oricum, societatea de astăzi fermentează furia. Așadar, eu, prin breakdance, am reușit să sublimez furia. În consecință, îi învăț pe ei să facă asta prin intermediul diferitor jocuri. E o metodă, atât', a povestit Marco Cristoferi în filmulețul de prezentare.

Marco Cristoferi a primit Golden Buzz de la Andra, la Românii au Talent

Cine este Marco Cristoferi, seminfinalist Românii au Talent 2023. Pasiunea pentru dans s-a transformat, în timp, într-o adevărată menire, Marco Cristoferi transformându-și propria casă în școală, pentru a ajuta copiii cu probleme, prin intermediul mișcării, după ce, în pandemie, a lucrat într-un spital de psihiatrie.

„Am înțeles că asta vreau să fac și am construit o casă special pentru a face o școală în ea. În doi ani de pandemie, mi-am modificat complet casa și am creat un sistem ca să mi-i apropii mai ales pe cei lipsiți de posibilități și pe cei care trăiesc la limită. Cred că e frumos să le ofer lor energia pe care mi-a dat-o mie dansul. Dacă trezești în oameni pasiunea pentru ceva, îi ajuți să-și iubească aproapele.

Am venit la Românii au talent pentru că vreau să am șanse cât mai mari să îmi pot îndeplini visul. Visul meu este să deschid o școală pentru toți. Să pot invita acolo artiști care să dea lecții, să facă activități care să îmbine starea de bine, arta și corpul', a dezvăluit Marco Cristoferi.

Andra, despre Marco Cristoferi: „Atâta emoție dintr-un moment de dans eu n-am mai văzut'

Cine este Marco Cristoferi, seminfinalist Românii au Talent 2023. La finalul dansului lui Marco, juriul încă nu-și revenise din surpriză, cu toții mărturisind că nu și-ar fi dorit să se termine atât de repede. Andra a dezvăluit că acesta a fost momentul de dans care pe ea a emoționat-o cel mai mult din toate cele 13 sezoane.

Citește și: Cine este Taheira Sașa de la Românii au talent. Dragoș Bucur i-a oferit Golden Buzz și a trimis-o direct în semifinale

Citește și: Cine este Emil Rengle. A fost primul dansator care a câștigat „Românii au talent'

Citește și: Sub ce nume este cunoscută Iulia Vântur în India. Dan Negru a rămas mască: „I-am povestit asta la telefon'

Citește și: Vica Blochina are coșmaruri după Survivor 2023: „Nici pentru jumătate de milion de euro nu mai accept așa ceva'

„Este foarte interesant cum un dansator, prin niște mișcări, te poate face să trăiești melodia și momentul. Atâta emoție dintr-un moment de dans eu n-am mai văzut sau cel puțin nu am mai întâlnit pe acest scaun de jurat. În momentul ăsta, când întâlnesc oameni ca tine, ce să fac? Cred că a fost cel mai intens mod de a spune o poveste printr-un dans', a spus Andra, care, la final, a apăsat Golden Buzz.

Cine este Marco Cristoferi, seminfinalist Românii au Talent 2023. La fel de greu și-a revenit din surpriză și Mihai Bobonete după prestația lui Marco Cristoferi de la Românii au talent.

„Marco, cred că e prima oară… De obicei, mai am niște cuvinte pregătite când nu știu ce să zic, dar de data asta încă încerc să-mi explic, pentru că n-am mai văzut niciodată așa ceva. Nu-mi dau seama ce s-a întâmplat. A fost atât de scurt și atât de spectaculos, încât zici că m-a lovit acceleratul în gară. Nu înțeleg cum s-a întâmplat fizic toată treaba', a spus comediantul.

Dragoș Bucur: „El nu-și dă seama cât de bun e”

Cine este Marco Cristoferi, seminfinalist Românii au Talent 2023. Aceeași emoție au experimentat-o și Dragoș Bucur și Andi Moisescu, cei doi jurați fiind extrem de impresionați de prestația italianului Marco Cristoferi, la Românii au talent.

„Foarte puțini pot să transmită ce ai transmis tu în seara asta, poveste, emoție, un număr dus la extrem din toate punctele de vedere. Nu știu cum folosești tu ceea ce am văzut aici pentru a-i ajuta pe copiii despre care vorbeai, dar sunt convins că ai găsit metoda să ajuți acești copii. A fost o mare, mare plăcere să te văd! Mi s-a părut prea modest. El nu-și dă seama cât de bun e', a mărturisit Dragoș Bucur după dansul lui Marco.

Cine este Marco Cristoferi, seminfinalist Românii au Talent 2023. La fel de impresionat a fost și Andi Moisescu, de asemenea un veteran la masa juriului emisiunii Românii au talent.

„Este o frumusețe pentru că s-a întâmplat un mic de contraste aici. În primul rând, el a reușit să combine în același moment foarte multe stiluri. A reușit să împrietenească street dance-ul cu zona de hip-hop, cu dansul contemporan, cu elemente de acrobație din zona echilibru. E ceva de domeniul clar al neașteptatului. Nu știu de unde ai apărut, ce gânduri ai, încotro te îndrepți, dar pentru noi sezonul ăsta ai fost ca o binecuvântare. E șocant, pentru că momentul a fost o explozie în sine', a spus și Andi Moisescu.

Cine sunt semifinaliștii Românii au Talent 2023

Jurații de la Românii au Talent, Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, au ales semifinaliștii sezonului 13. În continuare vă prezentăm lista semifinaliștilor Românii au Talent 2023:

Rareș Prisacariu, Carina Veghiu, Marco Cristoferi, Eduard Sălăgean, Garry Cozma, Bad Salsa, Monique Family, Albert Gugulan, Sandip Brahamin, Taheira Sașa, Ștefan Popescu, Sara Piliego, Denisia Sănduleac, Olya și Valera, Rhamadani Brothers, Katrinel Prisăcaru, Amira Oloșutean, Bianca Avram, Oleg Spînu, Gabriel Mardale, Florin Zgăvârdici, Teodora Vasilichi, Andrei Gîrjob și Sânziana Iani și Mihai Adrian.

Sursă foto: Facebook, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton