Cine este Marin Grigore, soțul Andreei Grămoșteanu. Are 40 de ani și este tot actor

 Oana Pantazi
.

Cine este Marin Grigore, soțul Andreei Grămoșteanu. Actrița Andreea Grămoșteanu a intrat în atenția publicului datorită rolului din serialul de comedie „Mondenii'. După ce s-a retras din televiziune, ea și-a continuat cariera pe scena teatrelor din Capitală, dar a jucat și în filme de lungmetraj, fiind premiată pentru talentul ei. În viața personală, Andreea Grămoșteanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Marin Grigore, și el tot actor. Iată cine este bărbatul care i-a furat inima Andreei Grămoșteanu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Marin Grigore (40), soțul Andreei Grămoșteanu (45). Cei doi actori formează un cuplu de mai bine de 15 ani și au un băiețel adorabil, în vârstă de 5 ani. Puțini dintre cei care i-au văzut jucând împreună pe cei doi actori în versiunea modernă a tragediei Medeea, pe scena Teatrului Mic, în versiunea modernă a tragediei Medeea știu că cei doi actori formează o familie de ani buni. Iată cine este Marin Grigore!

47575547_10157081231377022_7767902161060495360_n47575547_10157081231377022_7767902161060495360_n

Cine este Marin Grigore, soțul Andreei Grămoșteanu

Marin Grigore s-a născut la 17 aprilie 1983 în București, a absolvit UNATC în 20006, iar în film a debutat în 2009, în filmul „Efect 30”. A jucat, de asemenea, în prducții de succes precum „Sieranevada” (2016), „Ai noștri” (2017) și „Urma” (2019).

La fel ca și soția lui, Marin Grigore joacă pe scena teatrului, unde a avut ocazia să joace alături de partenera sa de viață, în Meddea.

Citește și: Florin Ristei a spus motivul real pentru care s-a despărțit de Naomi Hedman: „Am suferit. Am iubit. Nu a vrut niciunul să…'

Citește și: Anca Serea a ajuns cu trei dintre copii la spital, în miez de noapte. Ce diagnostic au primit: „O noapte de pomină, extraordinar de grea. Veștile nu sunt bune. Din păcate…„

Andreea Grămoșteanu face un rol tragic pe scena Teatrului Mic, alături de soțul ei, Marin Grigore, în spectacolul Medeea, în versiunea modernă a lui Ben Power. Grămoșteanu și soțul ei au o chimie extraordinară, fapt ce poate fi observat chiar și în imaginile din spectacol. Actrița a remarcat, de asemenea, acest aspect și a transmis un mesaj de dragoste soțului ei, în dreptul uneia dintre fotografiile cu ei doi din spectacolul Medeea.

„Dragă Marin, când mi-ai mărturisit că avem același vis, am ridicat din sprânceană. Mi-am dat ochii peste cap în marea mea neștiință, confundând profund nemișcarea cu imaginea unui reper. Abia după ce mi-ai dezlipit ochii, unul câte unul, am mirosit cu genele, apoi cu irișii, gustul aerului liber.

Îți mulțumesc pentru răbdarea și tenacitatea cu care îmi rupi înlănțuirile, pentru această aventură cu care am fost binecuvântați, pentru enduranță, pentru înțelegerea ta și neînțelegerea mea, pentru super eroul și artistul autentic pe care îl admir dinlăuntru, pentru acest vis pe care îl avem împreuna, de a deveni întru…’, este declarația de dragoste a Andreei, pentru soțul ei.

Cum s-au cunoscut Marin Grigore și Andreea Grămoșteanu

Andreea Grămoșteanu și soțul ei, actorul Marin Grigore, s-au întâlnit în urmă cu mai bine de 15 ani, iar simpatica actriță ne-a povestit cum a început relația lor, plus cum li s-a schimbat viața de când au devenit părinți.

„Da, sunt căsătorită cu un artist. Ne-am cunoscut înainte de „Absolut love, formam deja un cuplu când am făcut acest spectacol, un experiment inedit. În Centrul Vechi, la începutul Centrului Vechi, aveam un prieten care avea un showroom de mobilă și am jucat un spectacol în decorul din magazin. Cei care intrau puteau ce vedea ce se joacă înăuntru, dar și cei care treceau pe stradă puteau vedea ce se joacă. Cei dinăuntru nu puteau vedea însă în afară. Și aveam cumva spectatori pe două laturi – și în față, și în spate. Povestea noastră de dragoste a început mai devreme, eram deja împreună de niște ani când am făcut acest spectacol”, a povestit actrița pentru VIVA!

Cei doi actori au un puști adorabil, care a împlinit 5 ani.

„Tot îi zicem micuț, și uneori, când ne uităm la el, îl măsurăm și vedem că a mai câștigat încă doi centimetri și încă doi centimetri, parcă nu mai e așa micuț. Amza e o minunăție de prichindel, o minunăție de copil, care ne-a adus enorm de multă bucurie și sper să-l țină Dumnezeu sănătos. Deocamdată, e și el prins așa, cumva, în vârtejul ăsta al nostru, deoarece îi place să se costumeze foarte tare. (râde) Îi place chestia asta cu role-play-ul”, ne-a mai dezvăluit Andreea Grămoșteanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton